Valla çok iyi gidiyorsun ben 25+4te doşum yaptığımda 780-930 doğmuşlardı. Birde erkekler daha dirençsiz oluyormuş doktor kız olsaydı şansı daha fazla olurdu, 4 hafta daha dayandın mı artık hayatı riskleri olmaz erken gelseler bile.Evet canım ya, 1 kiloya yaklaştılar şaka maka
Ben şahsen biraz riskli bi gebelik yaşıyorum eşim bile çocuğun adını sen koymayacan da kim koyacak diyor Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım isimlerine de en iyi şekilde karar veririzEmek cekmesek bile yine de anne baba koymalı ismi.Neden Allahın bize verdiği cana baskası isim koysun ki
Eki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Bence alakalı kızlarda daha yayvan oluyor, mesela şu an benim belim de kalınkaştı göbeğinde yayvan, erkeklerde resmen top koymuş gibi. Eskiler bu işi biliyorEvet canım birde ikiz seninki iyi kamufle olmuşlar hakikaten kiz veya erkek bebek olmasıyla alakalı mi acaba benim etrafında gördüğüm hep erkek bebeklerde karin daha büyük oluyor sanki
Maşallah diyorum daha da birşey demiyorumBiz de büyüdük
Sayecim çok sevindim, allah emeklerinin karşılığını versin, inşallah sağlıkla zamanında doğsun lar ki doktorun da öyle demiş. Kuzular nasıl da büyümüşKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Çok tatlısınız Tombişgiller:)))
Maşallah canım, sağlıkla vaktinde dogsunlar inşallahKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların
Amin canım çok şükürTatlıya baglandıysa ne mutlu canımİnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz
İnşallah canımGörecekler tabi Allahın izniyle en az hedefimiz 37
Canım karnımda olmuyor. Yalnız vajinada ağrı sızı tarzı bir şey oluyor iki haftadır. Zaten bundan sonra öğrendim rahim ağzı yetmezliğiniSaye- sancı oluyor mu sende
Aminn inşallah canımMaşallah kuzulara böyle sağlıkla devam etsin inşallah
Allah razı olsun canım hepimizinki hep sağlıkla devam eder inşallahBence alakalı kızlarda daha yayvan oluyor, mesela şu an benim belim de kalınkaştı göbeğinde yayvan, erkeklerde resmen top koymuş gibi. Eskiler bu işi biliyor
Maşallah diyorum daha da birşey demiyorum
Sayecim çok sevindim, allah emeklerinin karşılığını versin, inşallah sağlıkla zamanında doğsun lar ki doktorun da öyle demiş. Kuzular nasıl da büyümüş40 bin kez maşallah size
Çok tatlısınız bu arada mutfağına bayıldım.
Aminn inşallah canımMaşallah canım, sağlıkla vaktinde dogsunlar inşallah
Sağol canım. Benim her kontrolde bakıyordu bir anda gelişti.ben on gün öncesine kadar sürekli yatmıyordum evi bari topluyordum şimdi o da yok eşimle annem hakediyor etrafı. Sürekli yatma demişti iki drumda şimdi ise sürekli yat deniyor durum değiştisayecim çok şükür sevindim kontrolünüzün iyi geçmesini
rahim ağzı kısalığı olayını bu hafta sorucam bende doktoruma bakalım ne dicek
hiç böyle bişeyden bahsetmedi bana
sadece risklisin yatman gerekiyo dedi
yata yata büyütcez bakalım bebişleri allahın izniyle
Elbette sen koyacaksın adını. Fırsat verme. Gerçi ben vermediğim halde canımdan bezdirdiler. Yapan bir şekilde yapıyor yanivalla benimde riskli geçtiği için kim ne derse desin ben koyucam çocuğumun ismini bütün sıkıntısını ben çekiyorum o hak benim kimse kusura bakmasın
zaten kv kp hiç demediler bizim isimlerimizi koyun falan gibi bişey bizimkilerde demedi
ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim olacak bey kendi istediğimiz ismin yanına babamın ismini 2. isim olarak koysak mı falan dedi
ama bak sen allahın işine kızımız oluyo.
anneminkini koyalım demiyo ama niye bilmiyorum bende kurcalamıyorum
ev işi yapmayalı tam 10 hafta oldu yatıyorum
annem geliyo haftada bir sağolsun derliyo topluyo eşim bulaşık çamaşır hallediyo bi şekilde yarım yamalakta olsa
kv hergün arıyo napıyon nasılsın diye kalkıpta bigün olsun demiyo geleyimde evin işini yapamıyon bi faydam dokunsun demek yok
bide bişeye ihtiyacın olduğunda ara diyo ama nasılsa annen yanında bana bırakmıyo diyo
ya tamam annem yapıyoda sende gel ayda birde olsa bi bak oğlunun evi torunun için ben aylardır neler çekiyorum bi bak evi pislik mi götürüyo napıyo bunlar bişeyede ben el atayım yok
neyse 3 ay kaldı allahın izniyle sağsalim vakti zamanında gelsinde bebeğim o doğduktan sonra kimseye muhtaç olmam inşallah her işimi eksisi gibi kendim yapabilcek zamanları görürüm
Ayy ne zevkli anlattın karşılıklı gıybet yapar gibiValla çok iyi gidiyorsun ben 25+4te doşum yaptığımda 780-930 doğmuşlardı. Birde erkekler daha dirençsiz oluyormuş doktor kız olsaydı şansı daha fazla olurdu, 4 hafta daha dayandın mı artık hayatı riskleri olmaz erken gelseler bile.
Biz eşimle tedaviye başlarken konuşmuştuk, erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım. Cinsiyetimiz erkek olunca eşim ilk ölen bebeğimizin adını koyucam dedi ne dediysemde ikna edemiyor 26 haftalık kaybettiğimiz için bir inanç tutturmuş onlar melekti allah onları bana geri verecek oğlum geri gelecek, ya ölen dirilseydi kimler kimler gelirdi. Eşimin kuzeni bastırdı abi çocuk memlekete gelecek mezar tşında ismini görünce kötü olmazmı diyor, hala bebeğim geri gelecek diyor. Baştan öyle anlaştığımız için sesimi çıkaramıyorum. Kp geçen sene bebeklerle aynı hafta öldü iyiki babasının adını koyalım demiyor. Kv bana destek için oğlum şu isim nasıl bu isim nasıl diyor ama kar etmiyor. Benim kayınvalidem çok inat ve hiç susmayan biri, aynı şeyleri defalarca anlatır, 2 sokak üstümde oturur kafam şişiyor. Onun harici kötü kadın değildir, yemek istemem diyorum( hataylı olduğu için bol baharat ve salçalı yapar bende feci şişkinlik yapıyo nefes alamıyorm) bi bakıyorım 1 tencere yemek yapar getirir kendine 3 gün yer bende her öğüne farklı pişiririm, biz 2 kişiyiz yaptığı yemek çöpe gidiyor. Az getir 1 öğünlük diyorum ama bildiğini okur yani. Bende gözünün önünde 1-2 kere çöpe attım artık yemekte getirmiyor. Hergün arar bıktırır, kapatmaz bilmez aynı şeyi 3 kere söyler, insan azıcık mesafa koyar gelinine. Birde çok övünme huyu vardır onu ben yaptım bunu ben yaptım kimseden yardım almadım hizmetçi gibi çalıştım, ben olmasaydım bunlar olmazdı, oğlumu ben adam ettim babasından hiçbirşey görmedi vs..Bişey olur alınır en iyisi ondadır, anlatır herkese. Benim ailemde hiç kendini övmez inanılmaz mütevazidir. Her bana geldiğinde 4-5 saat kalkmaz sürekli dert anlatır. En sonunda dedim beni bir süre arama beni strese sokuyorsun, 10gündür aramıyor. Azıcık mesafe koymasam evimden çıkmaz birde anlamadığım eşim varken gelmez, oğlum gittimi der, hemen bi sebep bulur gelir. Kendme yağ aldım sanada aldım bırakayım, eşimin ofiste eşyası olur onu getireyim der gelir. Gelmek içinde sebep yaratır. Yani sık boğaz etmese sorun yokta ben kendi annemle hergün konuşmam, bukadar gelininle içli dışlı olmana ne gerek varki. Dertleşemezsin çünkü konuşmaya başlar şunu yaptım şunu hallettim ben olmasam işler durur bu çocuk napar, anlatır anlatır sen ağzını açmadan o 4 saat anlatacağını anlatır gider. Birde kırıldım bebeklerden sonra, maddiyatın hiçbir önemi yok elinde olmadığını bilsem zaten önemsemem, ben bebeklerimi kaybetmişim altını ne yaparım. Ama benim annemler doğumdan sonra bana değerli hediye aldılar, bunu duyunca gitmiş boy boy modelleri olmasına rağmen gözle görülmeyecek ufacık bir melek kolye almış, başımın üstünde yeri var ama tam o sıralarda gitti ablasının yeğenin kızıma hediyeler tam altınlar vs laf ederlermiş akrabalar az taktı diye. Senin o hediye altınları alacak gücün varsa gelinine yap 1 oğlun var yarın öbürgün kim bakacak sana. Belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Eşimde tek çocuk ağlasa yanında bitmiş oturduğu yere suyunu götürmüş aman sen yapma ben yapayım aman sen gitme ben gideyim, eşim 37 yaşında hala çocuk gibi. Sanıyorki öpen paşam diyen onu çok seviyor. Kv göya gebe kaldığımda temizlikçi çağırayım diye para verecekti 1 ay verdi herkese anlattı ben ödüyorum temizlikçi parasını diye arkası yok, evi pislil götürüyor. Evde hiçbir iş yapmaz artık riskli gebelik diye yediği tabağı götürüyor en azından, sürekli laf sokmacadayım, işin ucundan tutuyor biraZcıkts olsa. O yüzden çalışmamı istemiyor. Ne uzun yazmışım breh breh nasıl dolduysam
Maşallah. Kendi göbeğimde utandim benimki yokmuş meğer.Eki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Bebislerimiz sağ salim gelsinde temizlik halolur Bi şekilde. Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah.valla benimde riskli geçtiği için kim ne derse desin ben koyucam çocuğumun ismini bütün sıkıntısını ben çekiyorum o hak benim kimse kusura bakmasın
zaten kv kp hiç demediler bizim isimlerimizi koyun falan gibi bişey bizimkilerde demedi
ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim olacak bey kendi istediğimiz ismin yanına babamın ismini 2. isim olarak koysak mı falan dedi
ama bak sen allahın işine kızımız oluyo.
anneminkini koyalım demiyo ama niye bilmiyorum bende kurcalamıyorum
ev işi yapmayalı tam 10 hafta oldu yatıyorum
annem geliyo haftada bir sağolsun derliyo topluyo eşim bulaşık çamaşır hallediyo bi şekilde yarım yamalakta olsa
kv hergün arıyo napıyon nasılsın diye kalkıpta bigün olsun demiyo geleyimde evin işini yapamıyon bi faydam dokunsun demek yok
bide bişeye ihtiyacın olduğunda ara diyo ama nasılsa annen yanında bana bırakmıyo diyo
ya tamam annem yapıyoda sende gel ayda birde olsa bi bak oğlunun evi torunun için ben aylardır neler çekiyorum bi bak evi pislik mi götürüyo napıyo bunlar bişeyede ben el atayım yok
neyse 3 ay kaldı allahın izniyle sağsalim vakti zamanında gelsinde bebeğim o doğduktan sonra kimseye muhtaç olmam inşallah her işimi eksisi gibi kendim yapabilcek zamanları görürüm
Seçtiğiniz isimler güzel canım en azından bir fikriniz oluşmuş büyük kızının ismi Sarya mıydı yanlış mı hatırlıyorum, kız ismi konusunda bizim hiçbir fikrimiz yok, kızlarımın isimlerini birini ben birini babası koymuştu, şimdi oğlanın ismi hazır ama kıza isim yokKızlar biz ilk çocuğumuzun ismini eşimle birlikte koyduk. Şimdiki kızlarda birini sen koy birini ben koyayım dedi eşim.
Bir kızımızın adı Piraye olacak (eşinin tercihi)
Ben de tavsiyelerinize açık olmakla birlikte: Farah, Serra var aklımda
Ayy maşallah nazarlar değmesindöndüm döndüm baktim hatta gittim aynada kendi göbegime baktim hahaha :) ben benim ki çoi buyudu diyordum ama kucucuk kaldi senin gobusun yaninda
Dedim ya rekor bende diye vücudum böyle ya hele bacaktan ve basenden hic almiyorum. Hep gobuse gidiyor. Birde kol ve gıdık oluyor son zaman :)Maşallah. Kendi göbeğimde utandim benimki yokmuş meğer.
Ama çok tatlı sesinki :)
Ben kullanıyorum canım gece uyumadan. Bir sıkıntı yaşamadımMerhaba ben de gyno ferro sanol kullandim 3 gün ama karin ağrısı ve ishal yapti. Doktor devam ederse ferifer'e baslicaz dedi. Sizin nasıldı gyno ferro yu ilk aldiginiz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?