- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Sagol canimMaşallah sizee
Koyan koysun canım karşı değilim ki ama ben istemiyorum hayır ne gerek var. Sıkıntıyı ben çekiyorum bırakın keyif kısmı da bana kalsın. Kıyaslama yapmasınlar onla bunla. Valla ben bi kıyaslama yapmaya başlarsam zararlı çıkarlar.Eşimin babası görümceme demiş ki abin galiba benim adımı koymayacak
Görümce eşime soyledi eşim de 3 oglu var hangisine babasının adını koymuş dedi biz evlenmeden de kayınvalıdemın yanında işte cocugumuz olsa adı ne olur falan dıye konusuyorduk. Ben bir isim soyledım kayınvalide oo hiç de sormak yok gelin dedi. Ben de biz de sorulmaz babası annesi koyar dedım. Tabi tabi isim bir boncuk sonucta dedi daha da karısmadı. Bizim kızla aynı zamanlar eşimin dayısının da kızı oldu sözde kayınvalidemin adını koymuslar dogru mu bilemiyorum iki isim var onu soyledı bir iki kere laf carpar gibi. Aman bana ne ki. Bizim ailede hiç böyle seyler yok ne anne ne baba tarafında. Hatta aynı isim bile cok yoktur.Bunun egosu da yoktur. Mesela annem kızımda da oglumda da konusu geçince koyun ne olacak kv kp sonucta dedi.Ama dediğin gibi bu kv kp düğünde nişanda kınada asıl adetleri bilmezler ama uyduruk uyduruk adet cıkarmayı bilirler.
Evet canım ya, 1 kiloya yaklaştılar şaka makaMaşallah kuzuya. Yazarsın bize.
Kız 1 karış boyun var bu neyin derdi
Maşallah kuzulara. Canım sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Kuzular gayet iyiler baksana annesi. Kocaman kız oldular
Oh oh sen yandın kuzu
Çok sevdiğinden koyan daha hiç durmadım canım tamamen duygusal sebeplerle koyanlar denk geldi banaKoyan koysun canım karşı değilim ki ama ben istemiyorum hayır ne gerek var. Sıkıntıyı ben çekiyorum bırakın keyif kısmı da bana kalsın. Kıyaslama yapmasınlar onla bunla. Valla ben bi kıyaslama yapmaya başlarsam zararlı çıkarlar.
Hiç bi konuda destek olmadılar arayıp sormadı bile seni ve eşin bunu görmüyor onlara o hakkı veriyor öyle mi? İnsan zıvanadan çıkar resmenCanım ilkinde de yaşadığım için sabrım kalmadi. Koyacağımız ismi cinsiyeti belli olmadan eşime teklif ettim o kadar beğendi ki başka bi isim söylediğimde kestirip attı tamam bulduk o isim olsun diye yani artık kesindi. Rüya işi çıktı çok gerildim. Tamam görebilir eşim bana teklif edebilir hayır derim kapanır konu ya da beğenir koyarım ama baskıdan nefret ediyorum. Kayınvalide aylardır beni aramaz sormaz bulantidan öldüm halin ne demedi ama ben hep aradım. Şimdi ismi hak görüyorlar kendilerine. 2 isim koymam canım unutacak onlar o işi
AlkışlıyorummmmBen kızıma annemin adını koyarak, tüm isim mağdurlarının intikamını alacağım
Biz hem samimi hem mesafeliyizAsıl mesele her konuda net olmakta canım bence. Mesela bazen bdv de de okuyorum. Kv kp gorumce sorunlarını. Baktığın zaman bu sorunlar olurken kımse kımseye durustce yuzune karsı hislerini bildirmemiş.Ya eşleri atmıslar ortaya. Ya da kv nin yuzune annecim annecim arkadan kaynana kötü demişler. Bir de evlenene kadar kv kp in her dediğini yapıp nikahı basınca dönenler var ki onlara müstehak.Eger bastan acık olunsa mesafe koyulsa isim de dahil hiçbir sorun olmayacak. Çünkü bilecekler ki bizim gelinin de oğlanın da bir duruşu var.Kilit nokta bu bence. Ben bastan beri kv cok samimi olmak istemesine ragmen resmi oldum. Kp de aynı sekilde ki zaten ayrı ikisi. Simdi kalkıp hiçbiri benim adımı niye koymadın diyemiyor koy bile diyemiyor. Cunku yuz vermedim ki tepeme cıksınlar
Bende çok resmiyim eşimin ailesiyle benden çekinirler hatta ama isim konusunda laf dokundurmaya falan çalıştılar bizde kerem Aras koyacaz nasipse kv herkes de kerem koyuyor baban bi isim söyledi ama ben karışma çocuklara dedim dedi olabilir benim için sıkıntı yok bir sürü kerem olsun dedim sen bilirsin adıyla yaşasın dedi kapandı konu :)Asıl mesele her konuda net olmakta canım bence. Mesela bazen bdv de de okuyorum. Kv kp gorumce sorunlarını. Baktığın zaman bu sorunlar olurken kımse kımseye durustce yuzune karsı hislerini bildirmemiş.Ya eşleri atmıslar ortaya. Ya da kv nin yuzune annecim annecim arkadan kaynana kötü demişler. Bir de evlenene kadar kv kp in her dediğini yapıp nikahı basınca dönenler var ki onlara müstehak.Eger bastan acık olunsa mesafe koyulsa isim de dahil hiçbir sorun olmayacak. Çünkü bilecekler ki bizim gelinin de oğlanın da bir duruşu var.Kilit nokta bu bence. Ben bastan beri kv cok samimi olmak istemesine ragmen resmi oldum. Kp de aynı sekilde ki zaten ayrı ikisi. Simdi kalkıp hiçbiri benim adımı niye koymadın diyemiyor koy bile diyemiyor. Cunku yuz vermedim ki tepeme cıksınlar
Haha o da iyiymiş Kerem i kötülüyor ki soguyasın vazgecesinBende çok resmiyim eşimin ailesiyle benden çekinirler hatta ama isim konusunda laf dokundurmaya falan çalıştılar bizde kerem Aras koyacaz nasipse kv herkes de kerem koyuyor baban bi isim söyledi ama ben karışma çocuklara dedim dedi olabilir benim için sıkıntı yok bir sürü kerem olsun dedim sen bilirsin adıyla yaşasın dedi kapandı konu :)
Yine de az değilmişBiz hem samimi hem mesafeliyiz
Herşeyimi konuşacak kadar yakınım ama hiç bişeyime karıştırmicak kadar uzak karışmazda zaten
Sadece temizlik konularında ahkam kesmesi var oğlunu üstün görmesi erkeğin işi değil demesi vs vs onun dışında iyi Bi kayınvalide aslında
Işte çıktım zıvanadan. Aldim oğlumu çıktım evden eşimin haberi yokken. Çünkü kalsam tartışma büyüyecek çocuğumun psikolojisi bozulacak. Karnımdaki strese girecek.bunlari düşündüm ki akşam leke geldi hiç olmamıştı. Eşime msj attım sabah dedim bu çocuğa bir şey olursa Yakarım hepinizi. Kimse karışmayacak ikimizin kararı olacak dedim. Eşim evden cikacagimi hiç tahmin etmezdi anladı ne kadar kararlı olduğumu. Tamam dedi ilk kararlaştırdığımız isim olsun yeter ki sağlıklı olsun. Keşke iş bu duruma gelmeseydi çünkü eşimi çok seviyorum ama o mecbur etti beni. Eltime de aynısını yaptılar bunlar adet etmişler bunu kendilerineHiç bi konuda destek olmadılar arayıp sormadı bile seni ve eşin bunu görmüyor onlara o hakkı veriyor öyle mi? İnsan zıvanadan çıkar resmen
İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendi dilediğince ismi koyarsın canım isim konusu gerçekten kriz sebebi
Bu kadar diretmelerini anlamıyorum gerçekten
Aynen bende vermedim o cesareti şahsen benim evime gezmeme yememe içmeme karışmaz hatta biz gezip eğlendiğimiz güldüğümüz anlattığımız zaman hoşuna gider dalar böyle uzaklara.Yine de az değilmişBizimki ilk tanıstık nasıl diş gösteriyor sasarsın.Boyun eğen bulamadı tabi çene kapandı çetin cevize çarptık dedi demek ki Saka bir yana tüm ilişkilerde o boyun bir kere eğilirse devamlı eğmeni beklerler. Kritik nokta ilk sacmalıklarında hadlerini bildirmek. İster arkadas ister kv kp kim olursa olsun.
Bana diyemiyorlar zaten diyemezler de cevabını veririm. Eşime söylüyorlarAsıl mesele her konuda net olmakta canım bence. Mesela bazen bdv de de okuyorum. Kv kp gorumce sorunlarını. Baktığın zaman bu sorunlar olurken kımse kımseye durustce yuzune karsı hislerini bildirmemiş.Ya eşleri atmıslar ortaya. Ya da kv nin yuzune annecim annecim arkadan kaynana kötü demişler. Bir de evlenene kadar kv kp in her dediğini yapıp nikahı basınca dönenler var ki onlara müstehak.Eger bastan acık olunsa mesafe koyulsa isim de dahil hiçbir sorun olmayacak. Çünkü bilecekler ki bizim gelinin de oğlanın da bir duruşu var.Kilit nokta bu bence. Ben bastan beri kv cok samimi olmak istemesine ragmen resmi oldum. Kp de aynı sekilde ki zaten ayrı ikisi. Simdi kalkıp hiçbiri benim adımı niye koymadın diyemiyor koy bile diyemiyor. Cunku yuz vermedim ki tepeme cıksınlar
Ah işte bunu başta yapsa huzurunuz kaçmasa nolur sanki bazen eşler ailelerine olan bağlılığını eşleri emekten geçtiğini sanıyorlar.Işte çıktım zıvanadan. Aldim oğlumu çıktım evden eşimin haberi yokken. Çünkü kalsam tartışma büyüyecek çocuğumun psikolojisi bozulacak. Karnımdaki strese girecek.bunlari düşündüm ki akşam leke geldi hiç olmamıştı. Eşime msj attım sabah dedim bu çocuğa bir şey olursa Yakarım hepinizi. Kimse karışmayacak ikimizin kararı olacak dedim. Eşim evden cikacagimi hiç tahmin etmezdi anladı ne kadar kararlı olduğumu. Tamam dedi ilk kararlaştırdığımız isim olsun yeter ki sağlıklı olsun. Keşke iş bu duruma gelmeseydi çünkü eşimi çok seviyorum ama o mecbur etti beni. Eltime de aynısını yaptılar bunlar adet etmişler bunu kendilerine
Ne güzel kayınvalide tebrik ederim valla helal olsun Bi kadın Bi kadını ezmemeli ezdirmemeli erkeği üstün görmemeli ki görmemiş kv denKv isim konuları geçmiş. Ben taa düğün zamanında mesafemi koydum yoksa benim kv çok otoriter. Şimdi aramızda belli bir mesafe var kimse kimsenin alanına girmez. İsim konusunu eşimle konuştuk ikinci oğlumuz için Mete ve yavuz arasında kalmıştık. Eşim yavuz ben Mete diyordum. Kv dede o kız çekiyor kaç aydır iğne ilaç o ne derse o olsun sen karışma dedi eşimeama hakkını yemeyeyim eşim her işi yapar evde asla bu kadın işi demez ki annesi öyle yetiştirmiş. Her zaman sakın yüz verme ütüsünü bile kendisi yapsın sende çalışıyorsun o da çalılıyor çalışmasan bile mecbur yapmaya der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?