2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Koyan koysun canım karşı değilim ki ama ben istemiyorum hayır ne gerek var. Sıkıntıyı ben çekiyorum bırakın keyif kısmı da bana kalsın. Kıyaslama yapmasınlar onla bunla. Valla ben bi kıyaslama yapmaya başlarsam zararlı çıkarlar.

Çok sevdiğinden koyan daha hiç durmadım canım tamamen duygusal sebeplerle koyanlar denk geldi banaBir cinnet her şeyi çözer bence bu yazdıgını direk kv ve kp e soyle ben olsam oyle yapardım.

Hiç bi konuda destek olmadılar arayıp sormadı bile seni ve eşin bunu görmüyor onlara o hakkı veriyor öyle mi? İnsan zıvanadan çıkar resmen
İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendi dilediğince ismi koyarsın canım isim konusu gerçekten kriz sebebi
Bu kadar diretmelerini anlamıyorum gerçekten

Biz hem samimi hem mesafeliyiz
Herşeyimi konuşacak kadar yakınım ama hiç bişeyime karıştırmicak kadar uzak karışmazda zaten
Sadece temizlik konularında ahkam kesmesi var oğlunu üstün görmesi erkeğin işi değil demesi vs vs onun dışında iyi Bi kayınvalide aslında

Bende çok resmiyim eşimin ailesiyle benden çekinirler hatta ama isim konusunda laf dokundurmaya falan çalıştılar bizde kerem Aras koyacaz nasipse kv herkes de kerem koyuyor baban bi isim söyledi ama ben karışma çocuklara dedim dedi olabilir benim için sıkıntı yok bir sürü kerem olsun dedim sen bilirsin adıyla yaşasın dedi kapandı konu :)

Haha o da iyiymiş Kerem i kötülüyor ki soguyasın vazgecesin

Benim kayınpederle, kayınvalide aslında tatlı insanlar. Eşim de normalden biraz fazla bağlı ailesine, onların da tek dertleri her haftasonu muhakkak bir günü onlarda geçirelim(eskiden gece kalın diye de baskı yaparlardı), tatillere beraber çıkalım, hiç ayrılmayalım:)) tabii ben bunlara sınır koyup dengede tutuyorum, eşimi de çok geliştirdim yıllar içinde bu konuda. isim konusunda da eminim eşime kendi isimlerini istediklerini söylemişlerdir daha çocuk yokken bile. Eşim de kızlardan birinin ismi 2. İsim olarak anneminki olacak diye o kadar ısrarcı ki, boşanmaya kadar gider bu hayır diye diretsem. Mecbur kimlikte ikinci isim olarak yazıcak. Ben de inadına diğerine kendi anneminkini koyucam aslında 2 isim olayını sevmesem de. Ama ikisi de sembolik olacak. Gerçek isimleri mila ve melisa

Yine de az değilmiş Bizimki ilk tanıstık nasıl diş gösteriyor sasarsın.Boyun eğen bulamadı tabi çene kapandı çetin cevize çarptık dedi demek ki Saka bir yana tüm ilişkilerde o boyun bir kere eğilirse devamlı eğmeni beklerler. Kritik nokta ilk sacmalıklarında hadlerini bildirmek. İster arkadas ister kv kp kim olursa olsun.

Kızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların

Işte çıktım zıvanadan. Aldim oğlumu çıktım evden eşimin haberi yokken. Çünkü kalsam tartışma büyüyecek çocuğumun psikolojisi bozulacak. Karnımdaki strese girecek.bunlari düşündüm ki akşam leke geldi hiç olmamıştı. Eşime msj attım sabah dedim bu çocuğa bir şey olursa Yakarım hepinizi. Kimse karışmayacak ikimizin kararı olacak dedim. Eşim evden cikacagimi hiç tahmin etmezdi anladı ne kadar kararlı olduğumu. Tamam dedi ilk kararlaştırdığımız isim olsun yeter ki sağlıklı olsun. Keşke iş bu duruma gelmeseydi çünkü eşimi çok seviyorum ama o mecbur etti beni. Eltime de aynısını yaptılar bunlar adet etmişler bunu kendilerine

Aynen bende vermedim o cesareti şahsen benim evime gezmeme yememe içmeme karışmaz hatta biz gezip eğlendiğimiz güldüğümüz anlattığımız zaman hoşuna gider dalar böyle uzaklara.
Ama gelenekçi yönü baskın misafir geldiği zaman hamile olduğumu unutuyor hemen gelin sıfatı geliyo
Yavaş yavaş bu konulardada biraz ima biraz söyleme biraz hareketlerle belli ediyorum tavrımı kırmak istemiyorum çünkü

Bana diyemiyorlar zaten diyemezler de cevabını veririm. Eşime söylüyorlar

Kv isim konuları geçmiş. Ben taa düğün zamanında mesafemi koydum yoksa benim kv çok otoriter. Şimdi aramızda belli bir mesafe var kimse kimsenin alanına girmez. İsim konusunu eşimle konuştuk ikinci oğlumuz için Mete ve yavuz arasında kalmıştık. Eşim yavuz ben Mete diyordum. Kv dede o kız çekiyor kaç aydır iğne ilaç o ne derse o olsun sen karışma dedi eşime ama hakkını yemeyeyim eşim her işi yapar evde asla bu kadın işi demez ki annesi öyle yetiştirmiş. Her zaman sakın yüz verme ütüsünü bile kendisi yapsın sende çalışıyorsun o da çalılıyor çalışmasan bile mecbur yapmaya der

Ah işte bunu başta yapsa huzurunuz kaçmasa nolur sanki bazen eşler ailelerine olan bağlılığını eşleri emekten geçtiğini sanıyorlar.
Kadın baba evinden ayrılıp kocasını aile görüyo ama erkekler o evden ayrılsada aileden sonra eş mantığında kalıyorlar tatlıya bağlamanıza çok sevindim canım üzmesin seni bebişini günah

Ne güzel kayınvalide tebrik ederim valla helal olsun Bi kadın Bi kadını ezmemeli ezdirmemeli erkeği üstün görmemeli ki görmemiş kv den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…