- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Hahhhahaha Murtaza bizim evde bu isimle hep dalga geçilirgörümcem oğlu olursa benim eşimin adını Koyucakmış
İnşallah eşinin kardeşinin adı Murtaza falan olur oda koymak ister diyorum
O neymiş yagörümcem oğlu olursa benim eşimin adını Koyucakmış
İnşallah eşinin kardeşinin adı Murtaza falan olur oda koymak ister diyorum
Ya var işte ailede başka isim olsun ama yok abisinin adını koycakmış inşallah dişli Bi damat denk gelirHahhhahaha Murtaza bizim evde bu isimle hep dalga geçilir
Yok aslında gelenekçi değildir ama abi aşığı oğlum olursa Fatih olcak diyo diyorum ya eşinde kendi kardeşinin adını koymak isterse napıcaksınız koyamaz diyo dedim bencil pislikO neymiş yaçocuğa dayı ismi vermek ilk defa duyuyorum, yoksa sizin hala kendi ismini mi layık gördü bebeğinize içten içe
Canım önce abdominal baktı koşa görünce vajinal de baktı. Bugün kontrolde idrara iyi sıkışıktım sadece karından baktı aynı ölçümü dedi. Uzanıyorum canım artık heryerim ağrıyor. Allah gebeliğin başından beri yatan arkadaşlara sabır versin inşallahBende de ağrı oluyor ama sürekli değil
Vajinal usg ile mi ölçtü serviksi
Abdominal usg ile baktı en son 41 mm idi 2 hafta önce
Dikkat et hep uzan kuzum
Evlenmeden öyle büyük büyük konuşması normal, hiç planladığı gibi gitmiyor o işler yaşayıp görsünYok aslında gelenekçi değildir ama abi aşığı oğlum olursa Fatih olcak diyo diyorum ya eşinde kendi kardeşinin adını koymak isterse napıcaksınız koyamaz diyo dedim bencil pislik
Yok kızımız için asla öyle bişey düşünmez hatta Nisa ismini bile modern güzel bulmuyo içine sinmiyomuş
İlk Kan aç karnına alınacağı için ne kadar erken olursa o kadar iyi, açlığa dayanmak zor birde şeker içeceksin işlem uzun sürüyormerhaba temmuz anneleri galiba benim doğumumda temmuz sonu olur. doktorum temmuz sonu dedi.
size bir sorum olacak. şeker yüklemesi hakkında. doktorum 29 nisanda sabah aç karnına saat 8.30 da burda ol dedi. bana çok erken geldi. yaptıranlar nasıl yaptırdınız. sabahmıydı
Henüz yaptirmadim ama 24-28 hafta arası yapilmaliymis yaptıran arkadaşlar sabah yaptırdılar daha detaylı bilirlermerhaba temmuz anneleri galiba benim doğumumda temmuz sonu olur. doktorum temmuz sonu dedi.
size bir sorum olacak. şeker yüklemesi hakkında. doktorum 29 nisanda sabah aç karnına saat 8.30 da burda ol dedi. bana çok erken geldi. yaptıranlar nasıl yaptırdınız. sabahmıydı
Amin canımCanım önce abdominal baktı koşa görünce vajinal de baktı. Bugün kontrolde idrara iyi sıkışıktım sadece karından baktı aynı ölçümü dedi. Uzanıyorum canım artık heryerim ağrıyor. Allah gebeliğin başından beri yatan arkadaşlara sabır versin inşallah
sağol canım sabah aç karnına yapılıyor demekki yarım limon al yanına dedi birde.Henüz yaptirmadim ama 24-28 hafta arası yapilmaliymis yaptıran arkadaşlar sabah yaptırdılar daha detaylı bilirler
Yok aslında gelenekçi değildir ama abi aşığı oğlum olursa Fatih olcak diyo diyorum ya eşinde kendi kardeşinin adını koymak isterse napıcaksınız koyamaz diyo dedim bencil pislik
Yok kızımız için asla öyle bişey düşünmez hatta Nisa ismini bile modern güzel bulmuyo içine sinmiyomuş
Leo da cok guzel isim cidden, ben de international isieri seviyorum hem tr ye geldiginde de cok havali olur, ben severimSenin kızların isimleri çok şeker ama ya :) benim oğlanın adi Leo olacak. Babam karşı çıktı baya normalde asla ama asla karışmaz ama isim konusu taktı yok illa ya dini yada Kürtçe bir isim olacak diye tuturdu. Baba biz yurtdışında yasyicaz hayat boyu niye çocuğumu zor duruma sokayım dedim konuyu kapattim
Benimde içime aşırı sindi başka isme alışamadım ondan sonra çok seviyorum tınısını anlamınıEvlenmeden öyle büyük büyük konuşması normal, hiç planladığı gibi gitmiyor o işler yaşayıp görsünNisa çok güzel benim ikinci kızımın adı hayrunnisa çoğu zaman Nisa diyoruz
Bi ara uyumlu olsun diye fetih diyodu şimdi Fatih diyo ya kolay ona herşey şimdilik Bi evlensin Bi hamile kalsın ohoo 10000 kere fikri değişirBende mi abimin adını koysam kiAbimin adı da Fatih ve severim bu ismi.Senin görümce de değişikmiş ama
Yüzde 99 fikri değişir.Hem eş faktörü de olacak.Buyuk lokma ye büyük konuşma demişler.Bi ara uyumlu olsun diye fetih diyodu şimdi Fatih diyo ya kolay ona herşey şimdilik Bi evlensin Bi hamile kalsın ohoo 10000 kere fikri değişir
Ah benim adam mukaddes olsun demişti ya hahaha neler çektim neler eş faktörü çok büyükYüzde 99 fikri değişir.Hem eş faktörü de olacak.Buyuk lokma ye büyük konuşma demişler.
Dapt konusunda endişelenme amerikada rutin aşı yapılması gereken, bende 28 gibi olucam ama geçen sene aşıyı piyasada bulamamıştım amerikana sormuştum, bi şekilde oldum aşıyı, bebeği doğumdan sonra 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş ama dokunan herkes aşılansın demedi, td yerine boğmacalı olandan yaptır dedi.Kizlar buarada gebelik sekeri cikanlar, sizlere de Bu 6 ogun kan sekerini olcen alet ve ilac verildi mi, yoksa sadece diet mi?
Bir de bana doktorum tetenoz disinda tdap asilarini onerdi, bebege ilk 6 ay dokunacak herkes yaptirsin dedi bu asilari. Sizlere de oyle dendi mi?
Bunlari soruyorum cunku benim doktorun fazla detayci oldugundan supheleniuorum
Çok gereksiz hareketler vallaYa var işte ailede başka isim olsun ama yok abisinin adını koycakmış inşallah dişli Bi damat denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?