2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
görümcem oğlu olursa benim eşimin adını Koyucakmış
İnşallah eşinin kardeşinin adı Murtaza falan olur oda koymak ister diyorum
O neymiş ya çocuğa dayı ismi vermek ilk defa duyuyorum, yoksa sizin hala kendi ismini mi layık gördü bebeğinize içten içe

O neymiş ya çocuğa dayı ismi vermek ilk defa duyuyorum, yoksa sizin hala kendi ismini mi layık gördü bebeğinize içten içe
Yok aslında gelenekçi değildir ama abi aşığı oğlum olursa Fatih olcak diyo diyorum ya eşinde kendi kardeşinin adını koymak isterse napıcaksınız koyamaz diyo dedim bencil pislik
Yok kızımız için asla öyle bişey düşünmez hatta Nisa ismini bile modern güzel bulmuyo içine sinmiyomuş

Bende de ağrı oluyor ama sürekli değil
Vajinal usg ile mi ölçtü serviksi
Abdominal usg ile baktı en son 41 mm idi 2 hafta önce
Dikkat et hep uzan kuzum
Canım önce abdominal baktı koşa görünce vajinal de baktı. Bugün kontrolde idrara iyi sıkışıktım sadece karından baktı aynı ölçümü dedi. Uzanıyorum canım artık heryerim ağrıyor. Allah gebeliğin başından beri yatan arkadaşlara sabır versin inşallah

Evlenmeden öyle büyük büyük konuşması normal, hiç planladığı gibi gitmiyor o işler yaşayıp görsün Nisa çok güzel benim ikinci kızımın adı hayrunnisa çoğu zaman Nisa diyoruz

merhaba temmuz anneleri galiba benim doğumumda temmuz sonu olur. doktorum temmuz sonu dedi.
size bir sorum olacak. şeker yüklemesi hakkında. doktorum 29 nisanda sabah aç karnına saat 8.30 da burda ol dedi. bana çok erken geldi. yaptıranlar nasıl yaptırdınız. sabahmıydı

İlk Kan aç karnına alınacağı için ne kadar erken olursa o kadar iyi, açlığa dayanmak zor birde şeker içeceksin işlem uzun sürüyor

Henüz yaptirmadim ama 24-28 hafta arası yapilmaliymis yaptıran arkadaşlar sabah yaptırdılar daha detaylı bilirler

Amin canım

Bende mi abimin adını koysam ki Abimin adı da Fatih ve severim bu ismi.Senin görümce de değişikmiş ama

Leo da cok guzel isim cidden, ben de international isieri seviyorum hem tr ye geldiginde de cok havali olur, ben severim ins ugur getirir isimleri de

Evlenmeden öyle büyük büyük konuşması normal, hiç planladığı gibi gitmiyor o işler yaşayıp görsün Nisa çok güzel benim ikinci kızımın adı hayrunnisa çoğu zaman Nisa diyoruz
Benimde içime aşırı sindi başka isme alışamadım ondan sonra çok seviyorum tınısını anlamını

Reactions: LaL
Bende mi abimin adını koysam ki Abimin adı da Fatih ve severim bu ismi.Senin görümce de değişikmiş ama
Bi ara uyumlu olsun diye fetih diyodu şimdi Fatih diyo ya kolay ona herşey şimdilik Bi evlensin Bi hamile kalsın ohoo 10000 kere fikri değişir

Kizlar buarada gebelik sekeri cikanlar, sizlere de Bu 6 ogun kan sekerini olcen alet ve ilac verildi mi, yoksa sadece diet mi?
Bir de bana doktorum tetenoz disinda tdap asilarini onerdi, bebege ilk 6 ay dokunacak herkes yaptirsin dedi bu asilari. Sizlere de oyle dendi mi?
Bunlari soruyorum cunku benim doktorun fazla detayci oldugundan supheleniuorum

Bi ara uyumlu olsun diye fetih diyodu şimdi Fatih diyo ya kolay ona herşey şimdilik Bi evlensin Bi hamile kalsın ohoo 10000 kere fikri değişir
Yüzde 99 fikri değişir.Hem eş faktörü de olacak.Buyuk lokma ye büyük konuşma demişler.

Dapt konusunda endişelenme amerikada rutin aşı yapılması gereken, bende 28 gibi olucam ama geçen sene aşıyı piyasada bulamamıştım amerikana sormuştum, bi şekilde oldum aşıyı, bebeği doğumdan sonra 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş ama dokunan herkes aşılansın demedi, td yerine boğmacalı olandan yaptır dedi.
Şeker olayına gelince bende aldım şeker aleti nano teknolojili olanı aldım güvenilir doğru sonuç olan bu tarz cihazlarmış. Şimdi şekerle ilgili artık kadındoğumcu olaydan çıkıyor iş endokrinciye kalıyor. Oda günün hangi saatlerinde yüksek anlaması için ilk başlarda sana günde 6 kez ölçtürür, dietle vücudun tepkisini görünce ölçmen gereken sıklığı azaltır atıyorum sabah akşam gibi, elindeki ölçüm değerlerine göre karar verir. Benim tokluk şekerlerim 120yı geçmiyor bugün ilk defa denemek için çeyrek simit 1 dilim yumurtalı ekmek 1 dilimde tam buğday yedim organik küçük olanlardan şekerim 135 çıktı. Yani diet önemli şekerin normal oldukça ölçüm sıklığın azalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…