2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde azaltsalar keşke 6 kez ölçmekten bıktım insülinde başlandı hala aynı devam

Canım ben de bayer makinasının aldım. Fena değilmiş değerlerim ama günde birkez akşam ilaca başla dedi (3. Günün sonunda). Ölçümlerimi yükliyim hatta, tokluk akşam 92 mgnin altında olması lazım demiş

Eklentiler

• E8A8B474-763E-4650-951A-AE50E48178D3.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 33
Canım o aşılarla ilgili benim doktor bişey demedi bilgimde yok.ama şeker aletiyle ölçüm yapıyorum artı diyet.diyetle şekerin yükselmiyor normal gidiyorsa ilaca hiç gerek yok.daha öncede söledim b grubu da olsa o ilaç sakıncalı arastırabilirsin.benim hiç içime sinmiyor o ilacı kullanman. Birşey olmayabilir ama oladabilir sonrasında vicdan azabı çekme derim.

İlk önce diyet verdi, ölçüm yap demedi her gün..
10 gun sonra açlık-tokluk kan şekerine bakılacak
Ona göre insülin başlanıp başlanılmayacağına karar verilecek

Benimde azaltsalar keşke 6 kez ölçmekten bıktım insülinde başlandı hala aynı devam
Senin büyük ihtimalle insülin kullandığın için azaltmadılar.
Sen tokluğu 1. Saatmi 2. Saatmi ölçüyorsun. Bana 1. Saat için 70-140 aralığını verdi, hiç gece için özel bi ölçüm aralığı demedi. Birde ağzına ilk lokmayı atar atmaz hemen alarm kur yemeğe başladıktan 5-10dk sonra tokluğumu ölçecektim diyip 1 saat sonra ölçersen yanlış olur ölçüm. Perşembe biraz pahalı tutucak ama başka diyetisyene gidicem, doktor suyu fazla şekeri olan anneye günde 3 öğün meyve 6 dilim ekmekmi verilirmiş dedi, başka birine yönlendirdi. En güzelide ekmek yerine tam buğdaylı makarna yiyebiliyoruz oleyyy

Reactions: LaL
Yani doktorum da, endokrinci de verdi, o yüzden güvenmek zorundayım yoksa biliyorsun her doktorun yorumu farklı kafa çok karışıyor. Ben doktorumdan fazla detaycı, fazla pimpirikli diye yakınıyorum, bende baskı oluşuyor sonra yoksa bilinen bir kadın doğumcu, yanlış bişi vermez diye düşünüyorum...

Canım ilk lokmAmı aldıktan tam 1 saat sonra ölçü alıyorum dediğin gbi. Kayınpederde de şeker var, ölçümlerin normale çok yakın, iyi bence diyor da işte onlara yetersiz mi geliyor nedir... bana yazdığı “AKŞ değerleri 92 mg altında değil. Ama bu ölçümler genel olarak iyi. İlaca şimdilik sadece akşam 1 adet başlayalım. Pazartesi konuşalım”.
Bizim burda fit house diye bi cafe var, artık yemek yapacak enerjim yok, dolu dolu tavuk yanına salata yanına ya bulgur pilavı ya kepek makarna geliyor, tatları da baya iyi, ordan sölüyorum menüleri böylece baymıyorum da aynı yemekten. O tesellioldu benim gbi yemek düşkününe:)))

Ben dışardan salata yemiyorum, doktorum istemiyor toxoplazöa nedeniyle

Hea ben dedim ekmek yemeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…