- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ay senin bu tatlı yorumların yok mu her seferinde :) çok teşekkür ederim canimsinLeo da cok guzel isim cidden, ben de international isieri seviyorum hem tr ye geldiginde de cok havali olur, ben severimins ugur getirir isimleri de
Benimde azaltsalar keşke 6 kez ölçmekten bıktım insülinde başlandı hala aynı devamDapt konusunda endişelenme amerikada rutin aşı yapılması gereken, bende 28 gibi olucam ama geçen sene aşıyı piyasada bulamamıştım amerikana sormuştum, bi şekilde oldum aşıyı, bebeği doğumdan sonra 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş ama dokunan herkes aşılansın demedi, td yerine boğmacalı olandan yaptır dedi.
Şeker olayına gelince bende aldım şeker aleti nano teknolojili olanı aldım güvenilir doğru sonuç olan bu tarz cihazlarmış. Şimdi şekerle ilgili artık kadındoğumcu olaydan çıkıyor iş endokrinciye kalıyor. Oda günün hangi saatlerinde yüksek anlaması için ilk başlarda sana günde 6 kez ölçtürür, dietle vücudun tepkisini görünce ölçmen gereken sıklığı azaltır atıyorum sabah akşam gibi, elindeki ölçüm değerlerine göre karar verir. Benim tokluk şekerlerim 120yı geçmiyor bugün ilk defa denemek için çeyrek simit 1 dilim yumurtalı ekmek 1 dilimde tam buğday yedim organik küçük olanlardan şekerim 135 çıktı. Yani diet önemli şekerin normal oldukça ölçüm sıklığın azalacak.
Canım ben de bayer makinasının aldım. Fena değilmiş değerlerim ama günde birkez akşam ilaca başla dedi (3. Günün sonunda). Ölçümlerimi yükliyim hatta, tokluk akşam 92 mgnin altında olması lazım demişDapt konusunda endişelenme amerikada rutin aşı yapılması gereken, bende 28 gibi olucam ama geçen sene aşıyı piyasada bulamamıştım amerikana sormuştum, bi şekilde oldum aşıyı, bebeği doğumdan sonra 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş ama dokunan herkes aşılansın demedi, td yerine boğmacalı olandan yaptır dedi.
Şeker olayına gelince bende aldım şeker aleti nano teknolojili olanı aldım güvenilir doğru sonuç olan bu tarz cihazlarmış. Şimdi şekerle ilgili artık kadındoğumcu olaydan çıkıyor iş endokrinciye kalıyor. Oda günün hangi saatlerinde yüksek anlaması için ilk başlarda sana günde 6 kez ölçtürür, dietle vücudun tepkisini görünce ölçmen gereken sıklığı azaltır atıyorum sabah akşam gibi, elindeki ölçüm değerlerine göre karar verir. Benim tokluk şekerlerim 120yı geçmiyor bugün ilk defa denemek için çeyrek simit 1 dilim yumurtalı ekmek 1 dilimde tam buğday yedim organik küçük olanlardan şekerim 135 çıktı. Yani diet önemli şekerin normal oldukça ölçüm sıklığın azalacak.
HihiiiiAy senin bu tatlı yorumların yok mu her seferinde :) çok teşekkür ederim canimsin
Canım o aşılarla ilgili benim doktor bişey demedi bilgimde yok.ama şeker aletiyle ölçüm yapıyorum artı diyet.diyetle şekerin yükselmiyor normal gidiyorsa ilaca hiç gerek yok.daha öncede söledim b grubu da olsa o ilaç sakıncalı arastırabilirsin.benim hiç içime sinmiyor o ilacı kullanman. Birşey olmayabilir ama oladabilir sonrasında vicdan azabı çekme derim.Kizlar buarada gebelik sekeri cikanlar, sizlere de Bu 6 ogun kan sekerini olcen alet ve ilac verildi mi, yoksa sadece diet mi?
Bir de bana doktorum tetenoz disinda tdap asilarini onerdi, bebege ilk 6 ay dokunacak herkes yaptirsin dedi bu asilari. Sizlere de oyle dendi mi?
Bunlari soruyorum cunku benim doktorun fazla detayci oldugundan supheleniuorum
İlk önce diyet verdi, ölçüm yap demedi her gün..Kizlar buarada gebelik sekeri cikanlar, sizlere de Bu 6 ogun kan sekerini olcen alet ve ilac verildi mi, yoksa sadece diet mi?
Bir de bana doktorum tetenoz disinda tdap asilarini onerdi, bebege ilk 6 ay dokunacak herkes yaptirsin dedi bu asilari. Sizlere de oyle dendi mi?
Bunlari soruyorum cunku benim doktorun fazla detayci oldugundan supheleniuorum
Senin büyük ihtimalle insülin kullandığın için azaltmadılar.Benimde azaltsalar keşke 6 kez ölçmekten bıktım insülinde başlandı hala aynı devam
Sen tokluğu 1. Saatmi 2. Saatmi ölçüyorsun. Bana 1. Saat için 70-140 aralığını verdi, hiç gece için özel bi ölçüm aralığı demedi. Birde ağzına ilk lokmayı atar atmaz hemen alarm kur yemeğe başladıktan 5-10dk sonra tokluğumu ölçecektim diyip 1 saat sonra ölçersen yanlış olur ölçüm. Perşembe biraz pahalı tutucak ama başka diyetisyene gidicem, doktor suyu fazla şekeri olan anneye günde 3 öğün meyve 6 dilim ekmekmi verilirmiş dedi, başka birine yönlendirdi. En güzelide ekmek yerine tam buğdaylı makarna yiyebiliyoruz oleyyyCanım ben de bayer makinasının aldım. Fena değilmiş değerlerim ama günde birkez akşam ilaca başla dedi (3. Günün sonunda). Ölçümlerimi yükliyim hatta, tokluk akşam 92 mgnin altında olması lazım demiş
:)hareketli bebek keyfi yerinde bebektirKızlar bişey sorucam ama gülmeyin
Az hareket edince korkuyoruz falan ama çok hareket normal mi bugün durmadı çocuk karnımın içinde balık gibi sürekli dönüyo
Yani doktorum da, endokrinci de verdi, o yüzden güvenmek zorundayım yoksa biliyorsun her doktorun yorumu farklı kafa çok karışıyor. Ben doktorumdan fazla detaycı, fazla pimpirikli diye yakınıyorum, bende baskı oluşuyor sonra yoksa bilinen bir kadın doğumcu, yanlış bişi vermez diye düşünüyorum...Canım o aşılarla ilgili benim doktor bişey demedi bilgimde yok.ama şeker aletiyle ölçüm yapıyorum artı diyet.diyetle şekerin yükselmiyor normal gidiyorsa ilaca hiç gerek yok.daha öncede söledim b grubu da olsa o ilaç sakıncalı arastırabilirsin.benim hiç içime sinmiyor o ilacı kullanman. Birşey olmayabilir ama oladabilir sonrasında vicdan azabı çekme derim.
Ay inşallah keyiftendir dedirtti valla bugün durmadı ilk defa bu kadar çok merak ettim o yüzden:)hareketli bebek keyfi yerinde bebektir
Canım ilk lokmAmı aldıktan tam 1 saat sonra ölçü alıyorum dediğin gbi. Kayınpederde de şeker var, ölçümlerin normale çok yakın, iyi bence diyor da işte onlara yetersiz mi geliyor nedir... bana yazdığı “AKŞ değerleri 92 mg altında değil. Ama bu ölçümler genel olarak iyi. İlaca şimdilik sadece akşam 1 adet başlayalım. Pazartesi konuşalım”.Senin büyük ihtimalle insülin kullandığın için azaltmadılar.
Sen tokluğu 1. Saatmi 2. Saatmi ölçüyorsun. Bana 1. Saat için 70-140 aralığını verdi, hiç gece için özel bi ölçüm aralığı demedi. Birde ağzına ilk lokmayı atar atmaz hemen alarm kur yemeğe başladıktan 5-10dk sonra tokluğumu ölçecektim diyip 1 saat sonra ölçersen yanlış olur ölçüm. Perşembe biraz pahalı tutucak ama başka diyetisyene gidicem, doktor suyu fazla şekeri olan anneye günde 3 öğün meyve 6 dilim ekmekmi verilirmiş dedi, başka birine yönlendirdi. En güzelide ekmek yerine tam buğdaylı makarna yiyebiliyoruz oleyyy
en de yakınıyordum ya hareketsizler diye, 1-2 haftadır durmuyolar, yok artık falan oluyorum o derece:)))Ay inşallah keyiftendir dedirtti valla bugün durmadı ilk defa bu kadar çok merak ettim o yüzden
Ben dışardan salata yemiyorum, doktorum istemiyor toxoplazöa nedeniyleCanım ilk lokmAmı aldıktan tam 1 saat sonra ölçü alıyorum dediğin gbi. Kayınpederde de şeker var, ölçümlerin normale çok yakın, iyi bence diyor da işte onlara yetersiz mi geliyor nedir... bana yazdığı “AKŞ değerleri 92 mg altında değil. Ama bu ölçümler genel olarak iyi. İlaca şimdilik sadece akşam 1 adet başlayalım. Pazartesi konuşalım”.
Bizim burda fit house diye bi cafe var, artık yemek yapacak enerjim yok, dolu dolu tavuk yanına salata yanına ya bulgur pilavı ya kepek makarna geliyor, tatları da baya iyi, ordan sölüyorum menüleri böylece baymıyorum da aynı yemekten. O tesellioldu benim gbi yemek düşkününe:)))
Hea ben dedim ekmek yemeyin diyeSenin büyük ihtimalle insülin kullandığın için azaltmadılar.
Sen tokluğu 1. Saatmi 2. Saatmi ölçüyorsun. Bana 1. Saat için 70-140 aralığını verdi, hiç gece için özel bi ölçüm aralığı demedi. Birde ağzına ilk lokmayı atar atmaz hemen alarm kur yemeğe başladıktan 5-10dk sonra tokluğumu ölçecektim diyip 1 saat sonra ölçersen yanlış olur ölçüm. Perşembe biraz pahalı tutucak ama başka diyetisyene gidicem, doktor suyu fazla şekeri olan anneye günde 3 öğün meyve 6 dilim ekmekmi verilirmiş dedi, başka birine yönlendirdi. En güzelide ekmek yerine tam buğdaylı makarna yiyebiliyoruz oleyyy
Artık bu tempoya alış :) benımki de böyle bazen elimi yitiyor yaramazAy inşallah keyiftendir dedirtti valla bugün durmadı ilk defa bu kadar çok merak ettim o yüzden
Bugün şoklardayım gerçekten karnım sürekli titrek NeclaB
en de yakınıyordum ya hareketsizler diye, 1-2 haftadır durmuyolar, yok artık falan oluyorum o derece:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?