Kız işveli cilveli olacak benim gelin belli oldu:)))Bugün şoklardayım gerçekten karnım sürekli titrek Neclahalay mı çekiyor napıyor acaba
Hareketleri kuvvetliydi ama bu kadar az uyuyp bu kadar çok oynadığı ilk kez oluyoArtık bu tempoya alış :) benımki de böyle bazen elimi yitiyor yaramaz
Öyle mi diyorsun işve mi cilve mi bilmiyorum ama hiperaktif Allah damadıma yardım etsinKız işveli cilveli olacak benim gelin belli oldu:)))
Canım neredesin bilmiyorum ama sağlık ocağında takibin var mı? Onların söylemesi gerekiyor aslındaKızlar internetten baktım da tetanoz aşısı 3. aydan sonra yapılıyor diyor benim doktorum hiçbirşey söylemedi aşıyla ilgili. Siz kaçıncı haftada oldunuz herkese yapılması gerekmiyor mu acaba? Bu defa gidince soracağım.
Darısı başımaAynen ama en son 3 aylikken yapti ultrasonu doktor. Fazlasi zararmis. Pazartesi randevum var. Insallah ozaman ögrenebilirim. Aman saglikli olsunda. 1. Kizimda 7. Aya kadar oglan dedi. Sonra kiz dedi.
2. Kizimda ögrenmek istemedim. Süpriz olsun dedim. Oda duyguda cok güzeldi. Ama simdi ögrenmek istiyorum. Bakalim ya nasip
Canım benim ona bakarsan benim ki hiç durmuyor sürekli hareket halinde yanlarıma kadar gelip vuruyor. Doktora sordum gayet normal dedi az hareketli olursa kork demiştiAy inşallah keyiftendir dedirtti valla bugün durmadı ilk defa bu kadar çok merak ettim o yüzden
Senin cidden hiç kg sorun yok harika o kiskandigim hicbiyeri buyumeyip sadece göbeği cikanlardansin beli olduBi göbüş de benden gelsin..
E EndoplazmikSeyyahikulum ☺
İlk gebeliğin aksine bu defa popo bel bozulmadı.. Ama göbek 3 adım önden gidiyo şimdiden..
USG ler de bı guzellesti bebekler büyüdükçe maşallahAman Allahımm ne çok kv kp ve isim konusu geçmişmisafir vardı bakamadım foruma, ama bizde de Allahtan isme pek müdahale eden olmadı. Eşim de ailesine karşı hiç bi zaman körüne körüne bağlı olmamıştır şanslıyım ki çok mantıklı bi insandır. Bize hiç karışmazlar zatenn hatta fazlasıyla karışmazlar. Her neyseeee, dün gittik Aybala'mızı gördük.
canım içini ferah tutmaktan ve takip edilmekten başka yapacağın bir şer yok, bende de var aynı durum. Fetal eko yapıldı inşallah doğuma kadar düzelecek dedi doktor.Kızlar günaydın ☀ dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
yaaa çok güzelll
Selam hamislerim okuyorum ama katilamiyorum oglumda top gibi olan gobegim kizimda yayvan garip geliyor :)) gun gectikce buyuyoruz ... bu fotograf da benden olsun...
isim konusunda kimsenin dayatmasi yok bana ne istersek onu koyucaz :) idil düşünüyorum şuan icin ...
kimseyi takmayin hamilelik cok ozel ve guzel bir donem kimsenin bu guzel anlari bozmasina izin vermeyin isteseniz de geriye bu zamana donemeyecegiz ... ve bebisler her seyi hissediyor hep mutlu olalim ...
riskli gebelik yasayan arkadaslar dayanın yariyı devirdik az kaldi kucaginiza alinca tüm sıkıntilar geçicek ...
ben daha aliaveris olayini biraz yavastan aliyorim kayinvalidem gorumcem benden cok sey almislar her gün mesaj geliyor bunu aldik alma diye :))
hele gecen gun magazada bir hastane cikisi begendim almayayim daha bakarim dedim ertesi gun kayinvalidsm almis ayni setin 5 li sini nasil sok olduk bu kadar mi istemisim dedim icimden :))
8 yillik evliyim evliligimin ilk zamanlarinda coo cabuk geriliyorudm esimin ailesine karsi ama gordum ki yanlis yapiyorum hic bir art niyetleri yok ben gerildikce suratima yansiyor ogluma evime yansiyor simdi biliyorum ki benim de hatalairm olmus ... suan daha relaks moddayimm ve hersey boyle daha guzel ...
size de tavsiye ederim cok irdelemeden yaklasin karsi tarafa bazen boş yere kuruyoruz kafamizda...
sevgiyle kalın ...
Çok tatlı ne kadar tuttu hepsicanım içini ferah tutmaktan ve takip edilmekten başka yapacağın bir şer yok, bende de var aynı durum. Fetal eko yapıldı inşallah doğuma kadar düzelecek dedi doktor.
yaaa çok güzelllbizim de hastane çıkışımız geldi, ama şu '' daha erken değil mi niye acele ettin''ciler artık beni boğuyor gerçekten.
Hehe sen beni oğluma hamileyken görcektin.. Bu haftalarda 15-20 kilo almıştım..Senin cidden hiç kg sorun yok harika o kiskandigim hicbiyeri buyumeyip sadece göbeği cikanlardansin beli oldu
kesinlikle canımUSG ler de bı guzellesti bebekler büyüdükçe maşallah
instagramda tugbakugu diye syfa var canım, 10lu set 209 TL idi. Yanına yastık hediyeÇok tatlı ne kadar tuttu hepsi
Sende nendensin canımBi göbüş de benden gelsin..
E EndoplazmikSeyyahikulum ☺
İlk gebeliğin aksine bu defa popo bel bozulmadı.. Ama göbek 3 adım önden gidiyo şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?