Ay çok şükür canım normal olsunda yeter kiCanım benim ona bakarsan benim ki hiç durmuyor sürekli hareket halinde yanlarıma kadar gelip vuruyor. Doktora sordum gayet normal dedi az hareketli olursa kork demişti
Canım çok güzel olmuş güle güle kullansın fındığıncanım içini ferah tutmaktan ve takip edilmekten başka yapacağın bir şer yok, bende de var aynı durum. Fetal eko yapıldı inşallah doğuma kadar düzelecek dedi doktor.
yaaa çok güzelllbizim de hastane çıkışımız geldi, ama şu '' daha erken değil mi niye acele ettin''ciler artık beni boğuyor gerçekten.
Seni çok beğendim oğluşunu ayrı beğendim gurbette olmana rağmen arkada ki Atatürk detayını ayrı sevdimBi göbüş de benden gelsin..
@EndoplazmikSeyyahikulum ☺
İlk gebeliğin aksine bu defa popo bel bozulmadı.. Ama göbek 3 adım önden gidiyo şimdiden..
Benimkide altta kalmaz hırçın delikanlı:)))Öyle mi diyorsun işve mi cilve mi bilmiyorum ama hiperaktif Allah damadıma yardım etsin
Oy yiyim ben onu maşallah kuzunaAman Allahımm ne çok kv kp ve isim konusu geçmişmisafir vardı bakamadım foruma, ama bizde de Allahtan isme pek müdahale eden olmadı. Eşim de ailesine karşı hiç bi zaman körüne körüne bağlı olmamıştır şanslıyım ki çok mantıklı bi insandır. Bize hiç karışmazlar zatenn hatta fazlasıyla karışmazlar. Her neyseeee, dün gittik Aybala'mızı gördük.
O zaman tamam denk olsunlarBenimkide altta kalmaz hırçın delikanlı:)))
Normal normal korkma. Eşim niye bu kadar hareket ediyor bu çocuk acaba bir yeri mi agriyor diyordu garibimAy çok şükür canım normal olsunda yeter ki
Canım çok güzel olmuş güle güle kullansın fındığın
Teşekkürler teyzesiOy yiyim ben onu maşallah kuzuna
Aklıma başka Bi yazı geldi aslında canım ondan da tedirgin oldum Bi arkadaş Bişeyler yaşamıştı da topic vardı o yüzden sordumNormal normal korkma. Eşim niye bu kadar hareket ediyor bu çocuk acaba bir yeri mi agriyor diyordu garibim
Telefonun kafayı yememiş bence çünkü foto yokBen de foto yukleyeyim dedim ama galiba beceremedimfotomuz bir önceki gonderide gorunuyor mu acaba yoksa benim tel mi kafayı yedi
Teşekkur ederiz teyzesiyaaa çok güzelllbizim de hastane çıkışımız geldi, ama şu '' daha erken değil mi niye acele ettin''ciler artık beni boğuyor gerçekten.
İkiz annelerini merak ediyorum 1 kız 1 erkek olunca nasıl oluyor acabaOhh göbüşler gelmişbende enime enime gidiyorum bakalım kız hakikaten yayvan oluyormuş belim falan dolu dolu oldu
Teşekkur ederiz teyzesi
Sizinkide çok güzel güle güle giyinsin yavrucak
Benimde etrafimda öyle tipler var insani sinir etmekten başka bişeye yaramiyolar
6 aylik olduk daha nekadar beklencek anlamiyorum yani
duymamaya çalışıyorum artık nabıyım
Ah o erken diyen insanlar yok mubugün eşimle artık beşikti bebek arabasıydı bişeyleri almaya başlasak mı diye konuştuk
ananeyle babanede gelmek istiyo bizde alıcaz bişeyler diyolar hep
anneme söyledik tamam gideriz dedi iyi olur sen daha fazla ağırlaşmadan dedi
ama kv daha erken değil mi diyo
sanki 8. ayda alcaz
ne ara hazırlancak odaydı hastane çantasıydı kıyafetleri yıkancak ütülencek daha bi ton iş var
hala daha diyo erken
Sağlık ocağına uğra istersen canım süresi vardır belki çoğumuz yaptırdıkKızlar internetten baktım da tetanoz aşısı 3. aydan sonra yapılıyor diyor benim doktorum hiçbirşey söylemedi aşıyla ilgili. Siz kaçıncı haftada oldunuz herkese yapılması gerekmiyor mu acaba? Bu defa gidince soracağım.
Valla bilmemİkiz annelerini merak ediyorum 1 kız 1 erkek olunca nasıl oluyor acabatop gibi mi bel etrafına doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?