2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım çok güzel olmuş güle güle kullansın fındığın

Bi göbüş de benden gelsin..
@EndoplazmikSeyyahikulum

İlk gebeliğin aksine bu defa popo bel bozulmadı.. Ama göbek 3 adım önden gidiyo şimdiden..
Seni çok beğendim oğluşunu ayrı beğendim gurbette olmana rağmen arkada ki Atatürk detayını ayrı sevdim
Maşallah canımm benim

Oy yiyim ben onu maşallah kuzuna

Ben de foto yukleyeyim dedim ama galiba beceremedim fotomuz bir önceki gonderide gorunuyor mu acaba yoksa benim tel mi kafayı yedi

yaaa çok güzelll bizim de hastane çıkışımız geldi, ama şu '' daha erken değil mi niye acele ettin''ciler artık beni boğuyor gerçekten.
Teşekkur ederiz teyzesi

Sizinkide çok güzel güle güle giyinsin yavrucak

Benimde etrafimda öyle tipler var insani sinir etmekten başka bişeye yaramiyolar

6 aylik olduk daha nekadar beklencek anlamiyorum yani
duymamaya çalışıyorum artık nabıyım

bugün eşimle artık beşikti bebek arabasıydı bişeyleri almaya başlasak mı diye konuştuk
ananeyle babanede gelmek istiyo bizde alıcaz bişeyler diyolar hep
anneme söyledik tamam gideriz dedi iyi olur sen daha fazla ağırlaşmadan dedi
ama kv daha erken değil mi diyo
sanki 8. ayda alcaz
ne ara hazırlancak odaydı hastane çantasıydı kıyafetleri yıkancak ütülencek daha bi ton iş var
hala daha diyo erken

Ah o erken diyen insanlar yok mu bazen ayar oluyorum bazen de sallamıyorum, sonuçta bunun kararını ben ve kocam verir deyip geçiyorum

Sağlık ocağına uğra istersen canım süresi vardır belki çoğumuz yaptırdık

Kızlar ben beşik almayı düşünmüyorum ablamdan alacağım
Çeyizimde çocuk odası çıkadım zaten
Perdesini değiştirip,bir kaç değişiklik yapacağım duvar kağıdı,halı vs gibi odayı canlı canlı yapacagım
Zaten beşikte kaç yaşına kadar yatıyorlar masraf yapmayayım dedim onun yerine başka ihtiyaçları alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…