2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim minik kuşum hasta.Sabah ateşlendi Dr götürdük.Az önce uyudu.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.İkinci minnak olunca ikisi birden hastalansa naparım diye geçti bir an aklımdan
Benimki de bu ara dış çıkarıyor ve iki yaş sendrom halleri ne gece uykusu var ne gündüz dinlenme. Zor dayanıyorum. Geçmiş olsun, inşallah kuzucuk bir an önce atlatır..

kuzumK anladığım kadarıyla ailen sendeymis, onlar da bunalmış ve en ufak şeyde patlamış olabilirler, biraz zaman ver bence düzelir. Sen de alttan alırsın..

Benimki de bu ara dış çıkarıyor ve iki yaş sendrom halleri ne gece uykusu var ne gündüz dinlenme. Zor dayanıyorum. Geçmiş olsun, inşallah kuzucuk bir an önce atlatır..
Sağol canm inşallah.Oglusum 4 yaşında.2 yaş sendromunu çok iyi bilirim.Diş cikarma donemi de sikintili.Allah size de kolaylık versin

Bir pazar daha geçti gitti
Karnım davul gibi şişti ve yoruldum
Çok yoruluyorum artık ve haftaya seyahatlerim başlıyo belki daha iyi gelecek bilmiyorum ama görücez bakalım
Mayıs ramazan zaten iş olmaz bizim sonra da ben artık ev kuşu fıtı fıtı evden çalışmaca komple

Hayatlarımız nasıl değişecek bikaç ay sonra ya şaka gibi değil mi

Bende bugün diete başladığımdan beri ilk defa kaçamak yaptım hemde börek tabağı ile. Sırf karbonhidrat. Tümgün evde yattım akşama kendimi ödüllendirdim

Dr un risk olmadığını söylerse dön canım bence
Bana çalışmak manevi olarak çok iyi gelen bişey mesela resmen enerji doluyorum
Bi çok travmamı çalışarak atlatmışımdır şimdiye dek

Eşten ayrı olmak gerçekten çok zor bizde evlendik 3 ay sonra farklı illere tayin olduk çok zordu hergün ağlıyordum biz kavuşabilmek için en Doğuya sınıra geldik ama bir aradayız en azından Allah sizi de kavuştursun inşallah

Şekeri olan anneler dışarı çıkınca ne yiyip içiyor yaa? Heryer tatlı, fresh meyve suyu yada şekerli kahve/çay. Bana kaldı soda soda soda
Cevabı kendin vermişin canım soda :))) arada da ödüllendir canım bişey olmaz :)

Benim minik kuşum hasta.Sabah ateşlendi Dr götürdük.Az önce uyudu.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.İkinci minnak olunca ikisi birden hastalansa naparım diye geçti bir an aklımdan
Oy geçmiş olsun minik kuşa. Aynen keşke biz hasta olsak onların yerine. Benim kızım da mayısta 4 ü dolduruyor. Gerçekten 2 çocuk birden hastalansa Anna yandı
Çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde kullanın.
Valla canım yaptım
Şimdide çıktık çorbacıya gittik sonra madoya geldim tatlı yicem kendimi ödüllendiriyorum
Ooooohhhhh sefanız olsun. Kuzuya can kan olsun inşallah.

Güle güle kullan canım. Bende buna benzer ham ahşap beşik aldım
Bende benzer bir beşik gördüm bez kılıflı olanlardan düşünüyordum ama sanırım böyle birşey alıcam boyut olarak daha büyük daha uzun süre kullanılabilir baya da hafif birşey. Burda profilo avm de bir mağazada sordum ben de yakın olanlar varsa belki bakmak ister fiyatı 750₺ komple herşeyiyle birlikte.

Eklentiler

• 64402E56-F56B-486E-9EBE-A116BFDF1D08.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 48

Amin insallah Allah tüm sevenleri kavuştursun tez zamanda. Eşim orda ben burda üzülüyoruz. Bebeğinin tekmesini de görmedi daha, karnın büyüyor ben göremiyorum diye üzülüyor. Zor oluyor gerçekten. Biz bı de yıllardır ayriyiz, tam evlendik birleştik dedik 2yil sonra tekrar ayrıldık 1aylik hamileydim ayrildigimizda

kuzumK anladığım kadarıyla ailen sendeymis, onlar da bunalmış ve en ufak şeyde patlamış olabilirler, biraz zaman ver bence düzelir. Sen de alttan alırsın..

Evet sanırım dediğin gibi oldu. Keşke böyle olacağına ara ara gelip gitselerdi 1ay bendeyse 20 gün kendi evlerinde dursalardi bu şekilde olmazdı...çok kırgınım, muhtemelen onlar da uzuluyodur ama kapıyı çekip gitmeleri çok yanlış oldu.

Düşünme bunları sen şimdi. Bebek doğunca hersey düzelir allahin izniyle. Moralini bozma. Ama eşinden uzak olman iyi olmamış ama sonuçta oda geçecek üzme kendini.

İnşallah amin..herkesin yeri ayrı muhakkak ama eşimi çok özlüyorum. İnşallah düzelir her sey

Tek kalıyorum, dünden beri de görüşmüyoruz. Valla ben de saskinim ne yalan soyliim
Bu büyüklerin hep evlatlardan ilgi alaka beslemelerinden gına geldi olgunlukla karşılamıyorlar hiç bir seyi hep bizler alttan alıyoruz inşallah düzelir canım takma kafana bende ilk hamileleigimde çok sıkıntı sinir yaptım oğlum sinirli oldu biraz etkilediğini düşünüyorum ben üzme sıkma kendini hiç bisey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…