Benimki de bu ara dış çıkarıyor ve iki yaş sendrom halleri ne gece uykusu var ne gündüz dinlenme. Zor dayanıyorum. Geçmiş olsun, inşallah kuzucuk bir an önce atlatır..Benim minik kuşum hasta.Sabah ateşlendi Dr götürdük.Az önce uyudu.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.İkinci minnak olunca ikisi birden hastalansa naparım diye geçti bir an aklımdan
Sağol canm inşallah.Oglusum 4 yaşında.2 yaş sendromunu çok iyi bilirim.Diş cikarma donemi de sikintili.Allah size de kolaylık versinBenimki de bu ara dış çıkarıyor ve iki yaş sendrom halleri ne gece uykusu var ne gündüz dinlenme. Zor dayanıyorum. Geçmiş olsun, inşallah kuzucuk bir an önce atlatır..
Ben Aylin i çok beğenirdim bak ya çok güzel bi kadınCanım aylin babamın kuzeni, rahmetli aytekin amcada babamın amcası :))
Amin canım sağolasın
Bende bugün diete başladığımdan beri ilk defa kaçamak yaptım hemde börek tabağı ile. Sırf karbonhidrat. Tümgün evde yattım akşama kendimi ödüllendirdimKendime diyet yemegi söylüyorum o yoksa diyet listeme bakıp ona göre bir şeyler söylüyorum
Yarın toplantı var pastalar ,börekler,tatlilar,yemekler ne yapcam şimdi :) ucundan bile almıyorum o kadar dikkat ediyorum
Ama canım çok çekerse ucundan alırım acımam
Dr un risk olmadığını söylerse dön canım bencekızlar biliyosunuz benim 14. haftamdan beri riskim vardı 10 haftadır yatıyorum
3 aydır sürekli rapor veriyodu doktor yerimden kaldırmıyodu asla yürütmüyodu evden hastaneye arabayla sadece gidebiliyodum
geçen haftaki kontrolümde artık günde yarım saat dışarı çıkabilirsin yürüyebilirsin dedi
çok şükür artık korka korkada olsa çıktık eşimle geçen gün dizlerim titredi yürürken insanlar üstüme üstüme geliyo gibi geldi ama alıştım sonra çok özlemişim normal insanlar gibi sokağa çıkmayı
evde yatarken kendimi hasta gibi hissediyorum hamile gibi değilde
şimdi size sormak istediğim 26. haftamda raporum bitiyo
sizce bu sefer doktorum beni işe gönderir mi
gönderirse gideyim mi yoksa tekrar rapor alayım mı
bi yanım riske atma kendinide bebeğide yat diyo
ama psikojim bozuldu artık
sürekli yatmaktan kafada kuruyorum
çalışsam zaman geçer arkadaşlarımı görürüm of bilmiyorumm
çok uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökücek yer arıyorum bende
siz olsanız napardınız ?
:) telefondan daha basitAmin canım sağolasınaslında hep burdayım da okuldaki bilgisayardan okuyorum sadece giriş yapmaya üşeniyorum yoksa buralardayım☺
Valla canım yaptımOoooh maşallah, mutfak dolabı bir de. Güzelce dinlen şimdi
Oh canım sen benden çok yapmışın bir de akşama misafir çağırmışsın. Maşallahhhh
Canım evet hep onun güzelliğinden bahsederlerdi ben daha çocukken bile:)) sölerim iltifatını tabiii :))Ben Aylin i çok beğenirdim bak ya çok güzel bi kadın
Selam söyle
Eşten ayrı olmak gerçekten çok zor bizde evlendik 3 ay sonra farklı illere tayin olduk çok zordu hergün ağlıyordum biz kavuşabilmek için en Doğuya sınıra geldik ama bir aradayız en azından Allah sizi de kavuştursun inşallahHer şey bı yana beni, psikolojimi, eşimden ayrı oluşumun sıkıntısını çok düşünmediler bence ki bu noktaya geldik ve ipleri kopardılar. Bı daha eski hale nasıl döneriz diye düşünüyorum,çok zor....
Güle güle kullan canım. Bende buna benzer ham ahşap beşik aldımKızlar selam :) biz de beşiğin üzerine bi çizgi attık çok şükür. Hatta geldi kurduk bile. Çok beğendik. Anne yanı düşünenlere tavsiye ederim fiyatı çooook iyi. Aynısını burda yerel bi mağazada 1200 küsür dediler hattahttps://m.n11.com/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291
Cevabı kendin vermişin canım soda :))) arada da ödüllendir canım bişey olmaz :)Şekeri olan anneler dışarı çıkınca ne yiyip içiyor yaa? Heryer tatlı, fresh meyve suyu yada şekerli kahve/çay. Bana kaldı soda soda soda
Oy geçmiş olsun minik kuşa. Aynen keşke biz hasta olsak onların yerine. Benim kızım da mayısta 4 ü dolduruyor. Gerçekten 2 çocuk birden hastalansa Anna yandıBenim minik kuşum hasta.Sabah ateşlendi Dr götürdük.Az önce uyudu.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.İkinci minnak olunca ikisi birden hastalansa naparım diye geçti bir an aklımdan
Çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde kullanın.Kızlar selam :) biz de beşiğin üzerine bi çizgi attık çok şükür. Hatta geldi kurduk bile. Çok beğendik. Anne yanı düşünenlere tavsiye ederim fiyatı çooook iyi. Aynısını burda yerel bi mağazada 1200 küsür dediler hattahttps://m.n11.com/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291
Ooooohhhhh sefanız olsun. Kuzuya can kan olsun inşallah.Valla canım yaptım
Şimdide çıktık çorbacıya gittik sonra madoya geldim tatlı yicem kendimi ödüllendiriyorum
Bende benzer bir beşik gördüm bez kılıflı olanlardan düşünüyordum ama sanırım böyle birşey alıcam boyut olarak daha büyük daha uzun süre kullanılabilir baya da hafif birşey. Burda profilo avm de bir mağazada sordum ben de yakın olanlar varsa belki bakmak ister fiyatı 750₺ komple herşeyiyle birlikte.Güle güle kullan canım. Bende buna benzer ham ahşap beşik aldım
Eşten ayrı olmak gerçekten çok zor bizde evlendik 3 ay sonra farklı illere tayin olduk çok zordu hergün ağlıyordum biz kavuşabilmek için en Doğuya sınıra geldik ama bir aradayız en azından Allah sizi de kavuştursun inşallah
kuzumK anladığım kadarıyla ailen sendeymis, onlar da bunalmış ve en ufak şeyde patlamış olabilirler, biraz zaman ver bence düzelir. Sen de alttan alırsın..
Düşünme bunları sen şimdi. Bebek doğunca hersey düzelir allahin izniyle. Moralini bozma. Ama eşinden uzak olman iyi olmamış ama sonuçta oda geçecek üzme kendini.
Bu büyüklerin hep evlatlardan ilgi alaka beslemelerinden gına geldi olgunlukla karşılamıyorlar hiç bir seyi hep bizler alttan alıyoruz inşallah düzelir canım takma kafana bende ilk hamileleigimde çok sıkıntı sinir yaptım oğlum sinirli oldu biraz etkilediğini düşünüyorum ben üzme sıkma kendini hiç bisey icinTek kalıyorum, dünden beri de görüşmüyoruz. Valla ben de saskinim ne yalan soyliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?