2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aminn ona can olsun bana kilo olmadan geçip gitsin iniallah canım

Ben de sürekli eşimle tartışıyorum çok üzüyor beni. Ailemin de eşimden yana üzüntüleri var o da beni etkiliyor . Temmuz’da evlendik cok tanımadan ve yanlış karar aldığımı zaman zaman düşünmeye başlamışken hamile kaldım çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım şimdiden. Bebeğimden özür dileyerek ağladım bgn Ona iyi bi aile ortamı sunamayacağımı düşünerek inşallah geçer bu durum diyecek söz yok ...

Canım Balıkesir şehir hastanesinde perinatolog var. Beni Dr yönlendirdi. Onun dışında tıp fakultesi ve özel muayenehanesi olan Ertan Adalı var. Ama ben İzmir'e gidicem sanırım.
Merhaba
Balıkesir devlette bebek tedavisi yapıyorlar mı
Veya izmirden bilginiz var mı
Benim tedavi için
Doğum değil

Canım bu temmuzda mı evlendiniz daha çok yeni öyleyse evliliğin ilk zamanlarında olabiliyor şimdi hamilesinde duygularını daha yoğun yaşıyor olmalısın.zamana bırak canım birbirinize şans verin esinle bol bol konuşup çözmeye çalışın.Aileni çok dahil etme ve ailenin esinle olan problemlerine hiç takılma siz mutlu olunca onlarda düzelir

Sevgi saygı varsa danışman yardımıyla çok şeyleri asabileceginizi düşünüyorum canim. Hata esinde de olabilir sen hassas davranıyor da olabilirsin. Tabi biz mesele nedir bilmiyoruz ama her konuda aklı selim davranmaya çalışırsan eşin de sana kiyamayacaktir.

Canım uzun süre tanışıp evlensen de oluyor öyle şeyler. Biz 7 senenin üzerine evlendik ilk zamanlar alışana kadar bizde de tartışmalar oluyordu. İnşallah siz de halledersiniz sorunlarınızı huzurla büyütürsünüz bebeğinizi :)

Canım eşimle toplam 4.5 yıl flört 2 senelik evlilik hayatım var 6 yıldır beraberiz ona rağmen anlaşamadığımız çok nokta var aslında bakarsan çok zıt insanlarız öyle deme belirli Bi süre sonra gerek idare etme gerek biraz susma kabul etmeyle yoluna giriyor herşey çocuğunuzla beraber inşallah daha da rayına oturur geçer biter herşey
O senin kısmetinmiş alın yazınmış ki evlenmişsiniz hiç öyle düşünme

Merhaba
Balıkesir devlette bebek tedavisi yapıyorlar mı
Veya izmirden bilginiz var mı
Benim tedavi için
Doğum değil
Balıkesir'de yok canım tüp bebek. Fakültede aşılama yaptırabilirsiniz. Tüp bebek için İzmir veya Bursaya gitmek lazım

Evet büyükler bizim büyüdüğümuzu, bizim de duygularımızın olduğunu dusunmuyolar. Sanki 5yasinda kızım...Valla çok korkuyorum oğlum çok etkilenecek diye, inşallah yavrum neşeli bı bebek olur inşallah Sağ ol canım

Rahim ağzını karından mı ölçüyor? Bana hiç söylemedi dr. Gerekli görünce mi bakılıyor dersin.

Evlilik bambaşka bi dünya. Sevgililik başka. Alışmak zaman alıyor. Zamanla birbirinizi, sınırlarınızı tanıdığınızda ve yaşın getirdiği olgunlukla uzun bir yolculuk halini alıyor. Bence zamana ihtiyacınız var. Dilerim güzel güzel geçer o zaman..

Inşallah geçer cnm Allahın izniyle. Aynen bazen gereğinden fazla üzülüyor insan.

E
Esin asker mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…