2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet hamilelik için önemli bi sınırda bence de canım dinledinip ölçülmüş tansiyon mu kendini farklı hissettigin oluyor mu evde de takibini yap istersen

Seninde baya yüksek çıkmış canım

Eki Görüntüle 2255363

Buda benim basket topu yutmuş gobusum...
En son 26sinda 930 gr dik. Artık nefes almalarım ve yürüyüş hızım düşmeye de basladi.
Maşallah çok tatlısınız
Benim de eşim gitmişti bedelli için ben de zorşanmıştım, allah sabır versin. Bu arada hiç 8 kilo almış gibi değilsin. Ben de 8 kilo aldım bu arada. Ama her geçen gün kilo alış hızım artıyor.
Oglumun hastane çıkışı teyzeleri :) taaa Türkiyeden geliyor anneannesi almış bugün
Çok güzelll. Güzel günlerde sağlıkla giysin.

Çok teşekkür ederim

Bende 9 kg aldım

1 saat sonraki biraz fazla gibi. Yine dr ne der bilmiyorum.

Büyük ihtimalle diyet önerir.

Sayılı gün çabuk geçer. Allah kavuştursun..
Aç karnına > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl
Normal degerler boyleymis kardesimde bakti dahiliyeci o da pazartesi de kendi doktorum bakicak ...

Şekeri olan kızlar;
Bana doktorum dietine çok dikkat edeceksin şekeri olanlara 6 dilim ekmek ve 3 porsiyon meyve olmaz demişti. Diyetisyende bebeğin beslenip büyümesi için yiyeceksin zaten sırf annenin kendi için 2 meyve yemesi lazım 1de bebek için, gerekirse insülin başlanır ama bebeğin büyümesi için bunları yemen lazım dedi, insan neye inanacağını şaşırıyor. Hoş ben bu hafta şeker stribim yok diye hep kaçamak yaptım haftaya dpktora gidince görücem suyum artmışmı?

Canım bana iki porsiyon meyve verdi sadece. Ekmek de bir dilim sabah kahvaltıda kendin yaparsan iyi olur dedi. Siyez unundan eşim yapıyor. Akşam yemekten sonra kesinlikle meyve yok. Çok acıkırsan süt tarçın yapabilirsin dedi. Buna rağmen arada şekerim Yüksek çıkıyor Anlamış değilim. Sabah açlıklarım 93-96 arasında çıkıyor. Halbuki 13-14 saat açlığım oluyor. Akşam en geç 19:30 da yemeğimi yemiş oluyorum. Sadece su ve ilaçlarımı alıyorum

Bugünki tokluğun nasıldı canım?

tek yürütebildiğim mantık hamilelik ilerliyor diye yükseliyor başka bir açıklaması var mıdır bilemiyorum canım
Canım buarada bugün ilk defa 7.30 da kahvaltımı ettim ve açlığım o saatte 91 çıktı. İlk defa 92 nin altı. Artık
Nsulinin 3. Günü diye mi, saat 7.30 olmasının avantajı mı bilemicem. Normalde 8.30-9 arası açlık ölçüyordum. Aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…