Senin ikiz olduğu için plesanta daha büyük o yüzden daha yüksek bana göre. Ben 1 haftadır ölçmüyordum, dün ücretli aldım strip, benimde sabah açlık 85 tokluk 135 çıktı 1. Saatim ama senin ikiz olmasına rağmen benden az diyetin. Ben salata nadir diyorum gaz yapıyor. Yoğurt dün bitmişti tüketemedim. Ekmeği kaçamağı kısarsam benimki regüle gidiyor şimdilik ama böyleyken bile suyu fazla anlamadım. Birde eşinde insülin direnci var bizde bebiş kesin şekere yatkın olur
Kizla erkek gerçekten farkli oluyormuş yaşayarak tecrübe ettimNasıl güzel bir fotoğraf olmuş. Gerçekten fark var göbek şekilleri arasında
Sagol canim benimMaşallah çok tatlısınız
Benim de eşim gitmişti bedelli için ben de zorşanmıştım, allah sabır versin. Bu arada hiç 8 kilo almış gibi değilsin. Ben de 8 kilo aldım bu arada. Ama her geçen gün kilo alış hızım artıyor.
Çok güzelll. Güzel günlerde sağlıkla giysin.
Ayy evet kızda daha yayvan duruyor karın ama masallah çok güzel ikisi de hic değişiklik yok .Before after 5 yil once oğlumda giydigim elbisemi yine ayni haftada giydim kizimda ama gobüş sekilleri farkli :) 24uncu haftada
Ben birde yesem gerçekten durumum fena sanırım. Bana da insülin başlar mı acaba. Bende de insülin direnci vardı canım pco sayesinde. İnşallah bebeklerle ilgili problem olmaz. Senin kadın doğum kontrolün ne zaman. İnşallah artmamıştır suyun.Senin ikiz olduğu için plesanta daha büyük o yüzden daha yüksek bana göre. Ben 1 haftadır ölçmüyordum, dün ücretli aldım strip, benimde sabah açlık 85 tokluk 135 çıktı 1. Saatim ama senin ikiz olmasına rağmen benden az diyetin. Ben salata nadir diyorum gaz yapıyor. Yoğurt dün bitmişti tüketemedim. Ekmeği kaçamağı kısarsam benimki regüle gidiyor şimdilik ama böyleyken bile suyu fazla anlamadım. Birde eşinde insülin direnci var bizde bebiş kesin şekere yatkın olur
Bu çarsamba canım, bu doktora 2. Gidişim olacak. Her kadın doğumcuda farklı ölçüyor. Tüp bebekçim 9,6 ölçtü perinatologilk önce 8,6 sonra 7,8 ölçtü bu gideceğim kadın 6,6 ölçtü. Ve bu 3ü 2 gün arayla ölçtüker polip tnısı koydukları hafta. Bende kime inanayım bilmiyorumki. Kilomu takip ediyorum artıkBen birde yesem gerçekten durumum fena sanırım. Bana da insülin başlar mı acaba. Bende de insülin direnci vardı canım pco sayesinde. İnşallah bebeklerle ilgili problem olmaz. Senin kadın doğum kontrolün ne zaman. İnşallah artmamıştır suyun.
Canım benim değerlerim 95-188-126 ydı. Aç karın 92 olması lazım diye biliyorum. 2. Saatim çoktu benim gördüğün gbi. Önce dietle başlandı.Aç karnına > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl
Normal degerler boyleymis kardesimde bakti dahiliyeci o da pazartesi de kendi doktorum bakicak ...
Haklısın canım az bir fark olabilir ama bu kadar da olması mümkün mü. Hangisi sana güven veriyorsa onunla devam et bari.Bu çarsamba canım, bu doktora 2. Gidişim olacak. Her kadın doğumcuda farklı ölçüyor. Tüp bebekçim 9,6 ölçtü perinatologilk önce 8,6 sonra 7,8 ölçtü bu gideceğim kadın 6,6 ölçtü. Ve bu 3ü 2 gün arayla ölçtüker polip tnısı koydukları hafta. Bende kime inanayım bilmiyorumki. Kilomu takip ediyorum artık
Evet erkek ve kız arasında farklar var seninde fotodan da belliKizla erkek gerçekten farkli oluyormuş yaşayarak tecrübe ettim
Canım bana iki porsiyon meyve verdi sadece. Ekmek de bir dilim sabah kahvaltıda kendin yaparsan iyi olur dedi. Siyez unundan eşim yapıyor. Akşam yemekten sonra kesinlikle meyve yok. Çok acıkırsan süt tarçın yapabilirsin dedi. Buna rağmen arada şekerim Yüksek çıkıyorAnlamış değilim. Sabah açlıklarım 93-96 arasında çıkıyor. Halbuki 13-14 saat açlığım oluyor. Akşam en geç 19:30 da yemeğimi yemiş oluyorum. Sadece su ve ilaçlarımı alıyorum
Ben zaten 1 haftadır çok katı yapmıyorum canım. Tansiyonlarım düşüyordu. Bu hafta börek, pirinç pilavı, patates kızartması yedim valla. 30. Haftadan sonra bebiş bi şekilde toparlıyor.laiyka ka Valla kızlar ben günde 3 bilemedim 4 dilim buğday ekmeği yiyorum(ya dal 5-6 kaşık bugur pilavı:)), meyve çok yiyemiyorum ama 3 parça bitter çikolatam hep var. Tokluklarım 120 yi geçmiyo gbi max 122.(28. Haftam bitecek). Çok aşırı kasmak da iyi değil. Tansiyonum düşebiliyor. Açken 101 çıktı 2 gün önce öğlen, yemeğin yanında biraz beyaz ekmek de yedim 2 -3 dilim çünkü çok açtım hissettim, sonra tokluğum 89 çıktı. Biraz vucudun ne istediğini de dinleyin bence..
Canım ben kaçamak yaptığımda yüksek çıkarsa ölçümr not düşüyorum mesela 1 simit diyelaiyka lavitabellamk Kızlar ben işin açığı çoğu öğünü acıktığım için değil yemek için yiyorum. Hiç bir sıkıntı çekmedim baş dönmesi vs. Ama işte canım dondurma istiyor o kaçamağı da endokrin kontrolü sonrasına bırakacağım ☺ Ölçümleri etkilemesin diye sahtekarlık yapıyorum.
Evet bence de etkileyebilir. Açtım. Şeker testi için onun etkisi olur mu bilmiyorum. Randevu saatiyle içeri girmek arası da yarım saat atıyor. Gerilmiş olabilirim.Benim tansiyonum normalde hiç 11 in üstüne çıkmaz hamilelikten önce normali de hep 10-10.5 du muayenelerde de asla 13ün altına düşmüyorBu son gidişimde hatta 15 çıktı muayeneden önce ölçtüklerinde, doktorum çıkışta tekrar ölçtü 12ye düşmüştü sağ salim görünce rahatlıyorum tabii. Ben orda sıra gelmesine beklerken vs çok geriliyorum stres yapıyorum belki sen de gerildiysen tansiyonun yükselmiş olabilir.
Evet hamilelik için önemli bi sınırda bence de canım dinledinip ölçülmüş tansiyon mu kendini farklı hissettigin oluyor mu evde de takibini yap istersen
Tesekkur ederimSagol canim benim
Ayy evet kızda daha yayvan duruyor karın ama masallah çok güzel ikisi de hic değişiklik yok .
Canım ben kaçamak yaptığımda yüksek çıkarsa ölçümr not düşüyorum mesela 1 simit diyedoktora diyorum burda kaçamak yapılmış
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kullansın inşallahİyi pazarlar kızlar
Bebişime sepet beşiğini ve bebek arabasını aldık
güle güle kullansın inşallah canımİyi pazarlar kızlar
Güle güle kullansın miniğin canımİyi pazarlar kızlar
Amin inşallah canım sizde minişin le güzel günlerde kullanıngüle güle kullansın inşallah canım
bizde geçen hafta aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?