2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin ikiz olduğu için plesanta daha büyük o yüzden daha yüksek bana göre. Ben 1 haftadır ölçmüyordum, dün ücretli aldım strip, benimde sabah açlık 85 tokluk 135 çıktı 1. Saatim ama senin ikiz olmasına rağmen benden az diyetin. Ben salata nadir diyorum gaz yapıyor. Yoğurt dün bitmişti tüketemedim. Ekmeği kaçamağı kısarsam benimki regüle gidiyor şimdilik ama böyleyken bile suyu fazla anlamadım. Birde eşinde insülin direnci var bizde bebiş kesin şekere yatkın olur

Sagol canim benim
Before after 5 yil once oğlumda giydigim elbisemi yine ayni haftada giydim kizimda ama gobüş sekilleri farkli :) 24uncu haftada
Ayy evet kızda daha yayvan duruyor karın ama masallah çok güzel ikisi de hic değişiklik yok .

Ben birde yesem gerçekten durumum fena sanırım. Bana da insülin başlar mı acaba. Bende de insülin direnci vardı canım pco sayesinde. İnşallah bebeklerle ilgili problem olmaz. Senin kadın doğum kontrolün ne zaman. İnşallah artmamıştır suyun.

Bu çarsamba canım, bu doktora 2. Gidişim olacak. Her kadın doğumcuda farklı ölçüyor. Tüp bebekçim 9,6 ölçtü perinatologilk önce 8,6 sonra 7,8 ölçtü bu gideceğim kadın 6,6 ölçtü. Ve bu 3ü 2 gün arayla ölçtüker polip tnısı koydukları hafta. Bende kime inanayım bilmiyorumki. Kilomu takip ediyorum artık

Aç karnına > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl
Normal degerler boyleymis kardesimde bakti dahiliyeci o da pazartesi de kendi doktorum bakicak ...
Canım benim değerlerim 95-188-126 ydı. Aç karın 92 olması lazım diye biliyorum. 2. Saatim çoktu benim gördüğün gbi. Önce dietle başlandı.

Haklısın canım az bir fark olabilir ama bu kadar da olması mümkün mü. Hangisi sana güven veriyorsa onunla devam et bari.

laiyka ka Valla kızlar ben günde 3 bilemedim 4 dilim buğday ekmeği yiyorum(ya dal 5-6 kaşık bugur pilavı:)), meyve çok yiyemiyorum ama 3 parça bitter çikolatam hep var. Tokluklarım 120 yi geçmiyo gbi max 122.(28. Haftam bitecek). Çok aşırı kasmak da iyi değil. Tansiyonum düşebiliyor. Açken 101 çıktı 2 gün önce öğlen, yemeğin yanında biraz beyaz ekmek de yedim 2 -3 dilim çünkü çok açtım hissettim, sonra tokluğum 89 çıktı. Biraz vucudun ne istediğini de dinleyin bence..

Ben zaten 1 haftadır çok katı yapmıyorum canım. Tansiyonlarım düşüyordu. Bu hafta börek, pirinç pilavı, patates kızartması yedim valla. 30. Haftadan sonra bebiş bi şekilde toparlıyor.

laiyka lavitabellamk Kızlar ben işin açığı çoğu öğünü acıktığım için değil yemek için yiyorum. Hiç bir sıkıntı çekmedim baş dönmesi vs. Ama işte canım dondurma istiyor o kaçamağı da endokrin kontrolü sonrasına bırakacağım Ölçümleri etkilemesin diye sahtekarlık yapıyorum.

Canım ben kaçamak yaptığımda yüksek çıkarsa ölçümr not düşüyorum mesela 1 simit diye doktora diyorum burda kaçamak yapılmış

Evet bence de etkileyebilir. Açtım. Şeker testi için onun etkisi olur mu bilmiyorum. Randevu saatiyle içeri girmek arası da yarım saat atıyor. Gerilmiş olabilirim.

Evet hamilelik için önemli bi sınırda bence de canım dinledinip ölçülmüş tansiyon mu kendini farklı hissettigin oluyor mu evde de takibini yap istersen

Beklerken ölçtüler dinlenmiştim ama evet takip etmeliyim.

Canım ben kaçamak yaptığımda yüksek çıkarsa ölçümr not düşüyorum mesela 1 simit diye doktora diyorum burda kaçamak yapılmış
o da mantıklıymış. Ara öğün harici bir çilek yedim öğlen açlığım 92 çıktı

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…