2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında çok da yüksek değil seninki, ben de şuan aç dolaşıyorum resmen, Allah sabır versin zor
Amin canım Allah yardımcımız olsun, sadece 98 çıkmıyor açlık 102 çıktığı da oluyor sabahları zamanla yükseldi değerler
Canım benim de sabah açlık şekerim 90-96 arası çıkıyor. Tokluk bugün öğlen ilk defa 157 çıktı diğerleri normal sınırlarda. Diyete de uyuyorum ya daha ne yapacağız biz ya
Canım benimde başlarda çok hafif kaymalar oluyordu normale çok yakındı değerler ama günler geçtikçe hormonal yükseliyor bunu farkediyorum ne kadar diyet insülin olsa da.. bugün yeni bir iğneye daha başladım günde 17 ünite oluyor toplamı Rabbime isyan olmasın normalde bir ağrı kesici bile içmeye çekinen asla ilaç kullanmayan biriyim.. bu bebekler için ne derse drlar sınırsız uyguluyoruz Allah’a emanetler yavrularımız

Kızlar çok özür dileyerek bişey sormak istedim Bi tane meyveye taktım günde neredeyse yarım kilo yiyorumdur Bi zararı olur mu ki yaa

Kızlar çok özür dileyerek bişey sormak istedim Bi tane meyveye taktım günde neredeyse yarım kilo yiyorumdur Bi zararı olur mu ki yaa
Şekerin yoksa ye canım erken Doğum etkisi yapanlardan değilse sorun olmaz, önceki hamileliklerimde şeker çıkmadı bende kilolarca bir meyveden yemiştim aşırı aşırı

Şekerin yoksa ye canım erken Doğum etkisi yapanlardan değilse sorun olmaz, önceki hamileliklerimde şeker çıkmadı bende kilolarca bir meyveden yemiştim aşırı aşırı
Baktım da öyle bi etkisi yok sanırım canım ya meyve sevmem ben çok taktım valla başkasını gözüm görmüyor
İnşallah gebeliğin sağlıkla geçsin bebişne kavuş acısını çıkarırsın canım

Reactions: LaL
Benimde bu şekilde 3 ayrı doktora insülin veremem dedi

İnşallah canım yavruları kucağımıza alınca unutacağız bu sıkıntıları, benimde meyveye düşkünlüğüm yoktur ama hamilelik bambaşka bir dünya neyi canın çeker hiç bilemiyorsun

İnşallah canım yavruları kucağımıza alınca unutacağız bu sıkıntıları, benimde meyveye düşkünlüğüm yoktur ama hamilelik bambaşka bir dünya neyi canın çeker hiç bilemiyorsun
Aminnn inşallahhh
Evet gerçekten öyle canım

Reactions: LaL
Oyy hayırlısıyla atlatırız inşallah bu günleri bakalım benimki Nasıl olacak daha üç gündür ölçüm yapıyorum
Yiyebiliyorken ye canım ya. Çok şekerli ve Doğumu tetikleyecek bir şey değilse vur dibine

Doğumla ilgisi yok sanırım canım bulamadım ama şeker oranı nasıl onu bilmiyorum
İnşallah unuturum

Doğumla ilgisi yok sanırım canım bulamadım ama şeker oranı nasıl onu bilmiyorum
İnşallah unuturum
Çok merak ettim meyveyi şimdi:)
Bende bu ara bi tanesine taktım eskiden de severdim şimdi alınca tek basima yarim kilo yiyip kalkıyorum bende :)

Bence harikasın canım kol ve göğüs aynı kaldığına göre hiç kilo almayacaksin çok sanslisin bence
Sen fistiksin fıstık
Ah be canım benim darısı başıma :) Sağolasın bu arada
Canım benimkiler emzirirken 1 bedeb buyuduler. Süper oldu memişler ama emzirme bitti eski haline döndüm geri ama en azından sarkma olmadi. Çok büyük göğüsler de ne yazıkki sarkma olabiliyor.
Eki Görüntüle 2254898
Napıyo bu manyak anam diye bakan çocuğum
Karnım çok çıktı benimde kalan ömrüme göbek olarak devam ediyorum
Çok tatlısınız masallah size ayrıca doğum gunun kutlu olsun. Gec oldu biraz kusura bakma 1 haftadır çok yoğun çalışıyordum. Yazılanlara bakamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…