2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım çok sağol düşünmen yeter
Rahatladı mı bari işlerin ağırlaşmaya başladık zorlama kendini çok

Canım çok sağol düşünmen yeter
Rahatladı mı bari işlerin ağırlaşmaya başladık zorlama kendini çok
Yok canim mayıs sonuna kadar bir tempo devam edecek gibi...ama mayısta laboratuvar işlerini bırakıp artik sadece akademik isler icin masa başı çalışmayı planlıyorum.

Yok canim mayıs sonuna kadar bir tempo devam edecek gibi...ama mayısta laboratuvar işlerini bırakıp artik sadece akademik isler icin masa başı çalışmayı planlıyorum.
İnşallah umduğun gibi olur sakinleşir canım gerçekten iş baya sıkıntı yoksa insan hiç bişey yapmak istemiyormuş hamilelikte bunu çok iyi anladım
Bide evin işi yemek çocuk zorlar baya Allah yardımcın olsun

Öyle canım da doğumdan sonra kafa dinlemek bu işlerle uğraşmak istemiyorum bir süre o yüzden açıkçası bu çabam...Çok yoruluyorum evet ama benim hayat hep böyle hep kosturmacayla geçiyor...

Merhabalar oğlumda 7aylikken giydiğim elbisemi denedim şimdiden tam duruyo üzerimde...kaç kilo aldınız ben 8
Ha bi de inşallah stres beslenmemi ve bebeğimi etkilemez biraz hüzünlü bir dönemdeyim anneler...eşim kayseriye gitti o şimdi bedelli... özledim oğlum da çok üzülüyor onun bu hâlini görünce ben zaten kendimi zor tutarken dayanamıyorum...

Eklentiler

• 20190331_185439.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 72
Tuz kullanımınız nasıl?
Bir şey dedi mi doktorlarınız?
Genelde az tuzludur yemeklerim ama bazı şeyleri hissedilir tuzlu seviyorum..
Bana birşey demedi canım bende tuzlu yiyorum biraz, düşük tansiyonum olduğu için sorun değil ama yine de zararlı hepimize. Bana abur çubuk yeme dedi

Maalesef bende öyle umuyordum rahat yerim diye ama öyle olmadı insüline ve diyete rağmen düşmüyor benim şekerim ikiz hamilelik sebebiyle.. diyeti de çok sıkı bir şekilde yapmak zorundayım
Canım benimde insuline hatta glucophage ragmen 95-99 civarı.tabii bir de diet. Ne farketti anlamadım...

Selam kizlar aclik kan sekerim 75 ile 110 arasi olmasi gerekiyormus benim 91 cikti ...
75 gr seker yüklemesi yapıldı 1 saat sonraki sonuc 166
2 saat sonraki olcum sonucu 122 cikti
Doktorum deegerlere pazartesi bakacak nasil sizce

1 saat sonraki biraz fazla gibi. Yine dr ne der bilmiyorum.

Büyük ihtimalle diyet önerir.

Sayılı gün çabuk geçer. Allah kavuştursun..

En son muayenede 13-9 çıktı tansiyonum. Bana yüksek geldi. Hep öyle değildir çünkü. Doktora burun kanamasını sorduğumda tansiyonun iyi dedi. Kbb uzmanı önerdi. Normalde süregen sinüzit var belki onunla ilgilidir diye. Ne olur ne olmaz ek tuzu biraz düşünür oldum ben de..

Bana birşey demedi canım bende tuzlu yiyorum biraz, düşük tansiyonum olduğu için sorun değil ama yine de zararlı hepimize. Bana abur çubuk yeme dedi

Benim tansiyonum normalde hiç 11 in üstüne çıkmaz hamilelikten önce normali de hep 10-10.5 du muayenelerde de asla 13ün altına düşmüyor Bu son gidişimde hatta 15 çıktı muayeneden önce ölçtüklerinde, doktorum çıkışta tekrar ölçtü 12ye düşmüştü sağ salim görünce rahatlıyorum tabii. Ben orda sıra gelmesine beklerken vs çok geriliyorum stres yapıyorum belki sen de gerildiysen tansiyonun yükselmiş olabilir.

Elbise bı tık bol yinede canım Allah kavuştursun canım yalnız değilsinizdir umarım evde çocuk olunca herşeyin anlamı daha farklı

Kesinlikle çok haklısın ben evdeyken bile yorgun oluyorum çalışan arkadaşlara kolaylık dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…