2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haftaya gıdıcem canım inşallah sorun yoktur

Endişeler bitmiyor bende genelde evdeyim bi anneme gidip geliyorum bide haftasonları eşimle çıkıyorum dışarı gerçi doktora gidip gelmeler de bitmiyor ki:))
Benimde ayni senin gibi bir ailem bide haftasonlari disari cikmak. Ayda 1 kez doktor muayenesi bitti :) bakalım ne zaman muayeneler 2 haftada 1 olacak

Benimde ayni senin gibi bir ailem bide haftasonlari disari cikmak. Ayda 1 kez doktor muayenesi bitti :) bakalım ne zaman muayeneler 2 haftada 1 olacak
Ben 25inde gittim 2 hafta sonra gel dedi bana da erken geldi daha 2 hafta için gitmicem 20 si gibi gidicem tabi bi aksilik çıkmazsa inan bıktım doktor yüzü görmekden

Ben 25inde gittim 2 hafta sonra gel dedi bana da erken geldi daha 2 hafta için gitmicem 20 si gibi gidicem tabi bi aksilik çıkmazsa inan bıktım doktor yüzü görmekden
Benim bildiğim kadarıyla 28 haftadan sonra 2 haftada 1 olmalı. Seninki erken başlamış. Benim randevum 23 Nisan'da o zaman 29+5 oluyoruz,belki ondan sonra 2 hafta sonra gel der

Benim de karnımı gören çoğu kisi illa yorum yapıyor. Benim karnım aşağı sarkık vaziyette. Bakıyorum başkalarının dik duruyo ya da yayvan duruyo. Benimki sivri ve aşağı doğru

Doktora sordum, herkesin karin iç yapısı farklı oluyor takılma dedi. Bebek de zaten göbek deliğimin çevresinde dönüp duruyo. Bazen vajinama da tekme atiyo

Benim bildiğim kadarıyla 28 haftadan sonra 2 haftada 1 olmalı. Seninki erken başlamış. Benim randevum 23 Nisan'da o zaman 29+5 oluyoruz,belki ondan sonra 2 hafta sonra gel der
Benim doktorda 28 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorum ama sen bundan sonra gel dedi..tansiyon var diye ama ölçümlerimi yapıyorum normal çıkıyor tansiyonum bende 20 sinden sonra 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum.

o da mantıklıymış. Ara öğün harici bir çilek yedim öğlen açlığım 92 çıktı
Benim meyvede 3 seçeneğim var canım. Ananas kivi ve ekşi elma. Birde dışarda olursan 10 badem iki kuru erik ye dedi diyetisyen. Ben meyve bile yemiyorum çoğu zaman. lavitabellamk canım diyetisyen bittere bişey demedi mi bende yiyeyim ona göre

Evet canım bunun bende farkındayım açlık süresi uzadıkça şeker yükseliyor anlamsız bir şekilde, maalesef hafta içi 8:30 dan önce vakit bulamıyorum çocuklarım okula gittikten sonra sıra bana geliyor ölçüm insülin vs yapmaya.. yedikten sonra 89 çıktığı bile oluyor diyet yiyoruz çünkü ama açlıklar genellikle yüksek

Valla bilmiyorum canım ,ağlayasım var o kadar
Allah yardımcın olsun canım ya, bi cildiyeye mi gitsen, kabarcıklar var diyordun deride az çok tahminde bulunur, kimimiz için daha zor geçiyor ama az kaldı doğunca gececek ins.

Bana bir liste verdi canım uzak durmam gerekenler ve yiyebileceklerim şeklinde. Bende hep kivi elma yedim bugüne kadar ama artık sıkıldım. Bugün ara öğünde beş çilek beş çağla yedim.

Reactions: LaL
Gebeliğin bu döneminde ağlak mı olunuyordu kızlar artık zaman geçsin eve nefes gelsin istiyorum dokunsalar ağlicam
O ağlaklık her dönem diye biliyorum bazen çoğalıyor bazen azalıyor:) ben ilk zamanlar çok fenadım durduk yere hüngür hüngür ağlıyordum nedensiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…