banada herkes karnın aşağıda dikkat et diyor
doktora söylüyorum yok öyle bişey dinleme milleti diyo
rahim ağzını ölçüyo her gittiğimde şuan 33
25in altına düşmediği sürece sıkıntı yok diyo
rahim ağzında kapalı diyo
ayrıca ultrasonda göbek deliğimin üstüne tutuyo hep bak burda bebeğin diyo
sende doktoruna gittiğinde sor için rahat etsin canım
Endişeler bitmiyor bende genelde evdeyim bi anneme gidip geliyorum bide haftasonları eşimle çıkıyorum dışarı gerçi doktora gidip gelmeler de bitmiyor ki:))
Ben 25inde gittim 2 hafta sonra gel dedi bana da erken geldi daha 2 hafta için gitmicem 20 si gibi gidicem tabi bi aksilik çıkmazsa inan bıktım doktor yüzü görmekden
Ben 25inde gittim 2 hafta sonra gel dedi bana da erken geldi daha 2 hafta için gitmicem 20 si gibi gidicem tabi bi aksilik çıkmazsa inan bıktım doktor yüzü görmekden
Benim bildiğim kadarıyla 28 haftadan sonra 2 haftada 1 olmalı. Seninki erken başlamış. Benim randevum 23 Nisan'da o zaman 29+5 oluyoruz,belki ondan sonra 2 hafta sonra gel der
Benim bildiğim kadarıyla 28 haftadan sonra 2 haftada 1 olmalı. Seninki erken başlamış. Benim randevum 23 Nisan'da o zaman 29+5 oluyoruz,belki ondan sonra 2 hafta sonra gel der
Kızlar ya canım sıkıldı şimdi. Bir kaç gundur göbeğim asagıda gibi geliyordu simdi bir arkadas yazmıs instagramda gordum karnın asagı dusmus dıyoAllahım acaba doktora mı gıtsem bilemedim. Agrım sızım da yok ki arada oluyor o da normal
Benim de karnımı gören çoğu kisi illa yorum yapıyor. Benim karnım aşağı sarkık vaziyette. Bakıyorum başkalarının dik duruyo ya da yayvan duruyo. Benimki sivri ve aşağı doğru
Doktora sordum, herkesin karin iç yapısı farklı oluyor takılma dedi. Bebek de zaten göbek deliğimin çevresinde dönüp duruyo. Bazen vajinama da tekme atiyo
Benim doktorda 28 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorum ama sen bundan sonra gel dedi..tansiyon var diye ama ölçümlerimi yapıyorum normal çıkıyor tansiyonum bende 20 sinden sonra 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum.
Benim meyvede 3 seçeneğim var canım. Ananas kivi ve ekşi elma. Birde dışarda olursan 10 badem iki kuru erik ye dedi diyetisyen. Ben meyve bile yemiyorum çoğu zaman. lavitabellamk
canım diyetisyen bittere bişey demedi mi bende yiyeyim ona göre
Canım buarada bugün ilk defa 7.30 da kahvaltımı ettim ve açlığım o saatte 91 çıktı. İlk defa 92 nin altı. Artık
Nsulinin 3. Günü diye mi, saat 7.30 olmasının avantajı mı bilemicem. Normalde 8.30-9 arası açlık ölçüyordum. Aklında bulunsun
Evet canım bunun bende farkındayım açlık süresi uzadıkça şeker yükseliyor anlamsız bir şekilde, maalesef hafta içi 8:30 dan önce vakit bulamıyorum çocuklarım okula gittikten sonra sıra bana geliyor ölçüm insülin vs yapmaya.. yedikten sonra 89 çıktığı bile oluyor diyet yiyoruz çünkü ama açlıklar genellikle yüksek
Allah yardımcın olsun canım ya, bi cildiyeye mi gitsen, kabarcıklar var diyordun deride az çok tahminde bulunur, kimimiz için daha zor geçiyor ama az kaldı doğunca gececek ins.
Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum
Benim meyvede 3 seçeneğim var canım. Ananas kivi ve ekşi elma. Birde dışarda olursan 10 badem iki kuru erik ye dedi diyetisyen. Ben meyve bile yemiyorum çoğu zaman. lavitabellamk
canım diyetisyen bittere bişey demedi mi bende yiyeyim ona göre
Bana bir liste verdi canım uzak durmam gerekenler ve yiyebileceklerim şeklinde. Bende hep kivi elma yedim bugüne kadar ama artık sıkıldım. Bugün ara öğünde beş çilek beş çağla yedim.