2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim ölçümlerim de bu şekilde kızlar yarın doktora göndereceğim sizce nasıl? Yüksek olduğu zamanlar diyetin dışına çıktıklarım

Bende 2 haftada 1 gidiyorum artık riskli durum sebebiyle tabi

Yok değil canım butun tahlilleri yaptırdım karaciğer enzimleri,hgb,idrar,ldh vs
Dediklerin olabilir
Neyse ki dun gece rahat uyudum

Günaydın arkadaşlar artık bende düştüm ikili rakamlara.nisan annelerinin yazdıklarına baktım çok heyecanlı sancıları gelenler doğuma gidenler doğuranlar :))

Allah hepsine hayrli sağlıklı doğumlar nasip etsin
En güzel zamanda doguruyolar valla baharda

Inşallah bizimkiler de kışa kadar toparlarlar çok hastalık gormeden atlatırız

Allah hepsine hayrli sağlıklı doğumlar nasip etsin
En güzel zamanda doguruyolar valla baharda

Inşallah bizimkiler de kışa kadar toparlarlar çok hastalık gormeden atlatırız
İnşallah canım, yazın doğan bebek cabuk büyüyor, kısa kadar iyice ele avuca gelirler

Günaydın güzel hanımlar. Dün korkunç bir sancı çektim. Allah korusun doğuruyorum sansım. Eşimle afalladık kaldık, napacağımızı şaşırdık Doktorumu aradım telefona cevap vermedi. Hastaneyi aradım, 5-10 dakika sonra tekrar arayın dediler şaka gibi :) Çok güvensem de doktoruma, acil durumlarda ulaşmak isterim. Bu yüzden bugün, sadece özel muayenehanesi olan ünlü bir doktora gidiyorum. Son 2,5-3 ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Var mı benim gibi doktorunu değiştiren fikir almak isterim.

Yarın gidecegım cildiyeye ,gece özellikle çok kaşınıyor..östorjen hormonunun artmasıyla da kaşıntı olabiliyormuş.benımkı bazen dayanılmaz hale geliyor
rahatlatıcı jeller var canım onlardan kullanabilirsin istersen ama alerjikse ya da hormonalse zorlayabilir. inşallah tez atlatırsın. ama bu hormonlar değişik gerçekten insanı etkiliyor, benim sürekli saçlarım dökülürdü hiç dökülmüyor artık ve tüylerim o kadar yavaş çıkmaya başladı ki. ben bu etkileri çok sevdim bi ara üst bacağım kaşınıyordu onu da banyodan banyoya nemlendirici krem ya da çatlak kremi sürerek hallettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…