Benim doktorda 28 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorum ama sen bundan sonra gel dedi..tansiyon var diye ama ölçümlerimi yapıyorum normal çıkıyor tansiyonum bende 20 sinden sonra 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum.
Gebelik koleastazı değil o zaman öyle mi? Benim bi arkadaş da yaşadı öyle geceleri uyuyamıyorum diyordu . Onunki karaciğerle ilgiliymiş. Seninle benzer haftalardayken olabilir. 32'de izne ayrılmadan önceydi çünkü. Cildin nemsiz kalıp mı kaşınıyor acaba? Sık ve sıcak duş da tetikleyebilir. Kullanılan şampuan duş jeli gibi şeylerle ilgiliyse cildiye ile çabucak çözülür inş.
Günaydın güzel hanımlar. Dün korkunç bir sancı çektim. Allah korusun doğuruyorum sansım. Eşimle afalladık kaldık, napacağımızı şaşırdık Doktorumu aradım telefona cevap vermedi. Hastaneyi aradım, 5-10 dakika sonra tekrar arayın dediler şaka gibi :) Çok güvensem de doktoruma, acil durumlarda ulaşmak isterim. Bu yüzden bugün, sadece özel muayenehanesi olan ünlü bir doktora gidiyorum. Son 2,5-3 ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Var mı benim gibi doktorunu değiştiren fikir almak isterim.
rahatlatıcı jeller var canım onlardan kullanabilirsin istersen ama alerjikse ya da hormonalse zorlayabilir. inşallah tez atlatırsın. ama bu hormonlar değişik gerçekten insanı etkiliyor, benim sürekli saçlarım dökülürdü hiç dökülmüyor artık ve tüylerim o kadar yavaş çıkmaya başladı ki. ben bu etkileri çok sevdim bi ara üst bacağım kaşınıyordu onu da banyodan banyoya nemlendirici krem ya da çatlak kremi sürerek hallettim canım