2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla tedirgin oldum, neyseki çrş randevum var. Yani arada olsa önemsemeyeceğim ama 1 saattir kesmedi
Benim çok uzun zamandır bu şekilde ayağa kalktım mı topallıyorum otururken pozisyon değiştirirken kıyafet giyerken çok zorlanıyorum rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.

Allah yardımcın olsun canım ya, bi cildiyeye mi gitsen, kabarcıklar var diyordun deride az çok tahminde bulunur, kimimiz için daha zor geçiyor ama az kaldı doğunca gececek ins.
Yarın gidecegım cildiyeye ,gece özellikle çok kaşınıyor..östorjen hormonunun artmasıyla da kaşıntı olabiliyormuş.benımkı bazen dayanılmaz hale geliyor

Benim çok uzun zamandır bu şekilde ayağa kalktım mı topallıyorum otururken pozisyon değiştirirken kıyafet giyerken çok zorlanıyorum rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.

Benimde tıpkı senin gibi canım.Ilk gebeligimde hiç yaşamamıştım.

Yarın gidecegım cildiyeye ,gece özellikle çok kaşınıyor..östorjen hormonunun artmasıyla da kaşıntı olabiliyormuş.benımkı bazen dayanılmaz hale geliyor

Ne çektin şu kaşıntıdan canım.Cok geçmiş olsun.Cildiye de çözüm bulunur inşallah.

Doktora sorucam bu hafta sonu internetten araştırmıştım arkadaşıma da sordum hatta
Demek ki doktordan doktora değişiyor canım
Sen öyle deyince bende netten yine baktım özelikle bizim eyalette nasil oluyor diye 28 cikti bazisi 30. Demek ki doktordan doktora fark var. Sen yine de sor tekrar canım

Kızlar vücudumda kaşıntı geçmiyor butun tahlilleri yaptırdım
Ne önerirsiniz
Benim gibi olan var mı

Gebelik koleastazı değil o zaman öyle mi? Benim bi arkadaş da yaşadı öyle geceleri uyuyamıyorum diyordu . Onunki karaciğerle ilgiliymiş. Seninle benzer haftalardayken olabilir. 32'de izne ayrılmadan önceydi çünkü. Cildin nemsiz kalıp mı kaşınıyor acaba? Sık ve sıcak duş da tetikleyebilir. Kullanılan şampuan duş jeli gibi şeylerle ilgiliyse cildiye ile çabucak çözülür inş.

Y Yademim Benim ilk hamileliğimde son zamanlarda oturamıyordum. Sıcaktı. Bacaklarımın iç tarafı karnım vs kaşınıyordu. Evde çamaşır kullanmayıp kapri gibi pijamayla bol bol ancak rahat ediyordum. Ağustos başı doğum oldu.

Benim anlamda ilk gebeliğinde benim gibiymiş 2. De olmamış ilk yiğenim tombiş doğdu 2. Si zayıftı kilolarıyla ilgili olabilir mi acaba

Sanmıyorum canım ya.Dr tekrar danışmayi düşünüyorum.1 ay önce sormuştum normal rahim büyüyor kaslar damarlar geriliyor demişti.

demedi canım günde 2-3 parça yiyebilirsin, tatlı/meyve yerine

Tamamen aynı durumdayım canım, tokluklarım 85-89 çıkıyır genelde açlıklar 95 üstü :)))

Reactions: LaL
Beybiler nasılsınız

Dertler derya olmuş yine
Hepsi geçicek Allahın izniyle içinizi ferah tutun dua edin ve kimseyi dinlemeyin

Benim de nefes darlıkları hemen yorulmalar tavan yaptı geçtiğimiz hafta
Bugün normalde iki tur yaptığım parkuru yarım bile yapamadım tıkandım kaldım belgradta
Asıl sıkıntı psikolojik
Deliriyorum sanıyorum bazen :)) kesicem adamı gece uykusunda o kadar saçmalıyorum
Acayip kıskançlık oldu bende ya kii hayatım boyunca hiç kıskanmadım kimseyi ben rüyalar falan görüyorum
Bişeyi kafaya takıp saatlerce ağlıyorum falan

hayırlısıyla bi doğuraydık iyiydi

Yarın kontrol var bu arada çok heyecanlıyım görücem diye ve kaç kilo aldım acaba diye
İnşallah güzel poz verir yakalayamadık ikidir 4D de bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…