Benim çok uzun zamandır bu şekilde ayağa kalktım mı topallıyorum otururken pozisyon değiştirirken kıyafet giyerken çok zorlanıyorum rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.
Allah yardımcın olsun canım ya, bi cildiyeye mi gitsen, kabarcıklar var diyordun deride az çok tahminde bulunur, kimimiz için daha zor geçiyor ama az kaldı doğunca gececek ins.
Benim çok uzun zamandır bu şekilde ayağa kalktım mı topallıyorum otururken pozisyon değiştirirken kıyafet giyerken çok zorlanıyorum rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.
Sen öyle deyince bende netten yine baktım özelikle bizim eyalette nasil oluyor diye 28 cikti bazisi 30. Demek ki doktordan doktora fark var. Sen yine de sor tekrar canım
Sen öyle deyince bende netten yine baktım özelikle bizim eyalette nasil oluyor diye 28 cikti bazisi 30. Demek ki doktordan doktora fark var. Sen yine de sor tekrar canım
Gebelik koleastazı değil o zaman öyle mi? Benim bi arkadaş da yaşadı öyle geceleri uyuyamıyorum diyordu . Onunki karaciğerle ilgiliymiş. Seninle benzer haftalardayken olabilir. 32'de izne ayrılmadan önceydi çünkü. Cildin nemsiz kalıp mı kaşınıyor acaba? Sık ve sıcak duş da tetikleyebilir. Kullanılan şampuan duş jeli gibi şeylerle ilgiliyse cildiye ile çabucak çözülür inş.
YYademim
Benim ilk hamileliğimde son zamanlarda oturamıyordum. Sıcaktı. Bacaklarımın iç tarafı karnım vs kaşınıyordu. Evde çamaşır kullanmayıp kapri gibi pijamayla bol bol ancak rahat ediyordum. Ağustos başı doğum oldu.
Benim meyvede 3 seçeneğim var canım. Ananas kivi ve ekşi elma. Birde dışarda olursan 10 badem iki kuru erik ye dedi diyetisyen. Ben meyve bile yemiyorum çoğu zaman. lavitabellamk
canım diyetisyen bittere bişey demedi mi bende yiyeyim ona göre
Evet canım bunun bende farkındayım açlık süresi uzadıkça şeker yükseliyor anlamsız bir şekilde, maalesef hafta içi 8:30 dan önce vakit bulamıyorum çocuklarım okula gittikten sonra sıra bana geliyor ölçüm insülin vs yapmaya.. yedikten sonra 89 çıktığı bile oluyor diyet yiyoruz çünkü ama açlıklar genellikle yüksek
Dertler derya olmuş yine
Hepsi geçicek Allahın izniyle içinizi ferah tutun dua edin ve kimseyi dinlemeyin
Benim de nefes darlıkları hemen yorulmalar tavan yaptı geçtiğimiz hafta
Bugün normalde iki tur yaptığım parkuru yarım bile yapamadım tıkandım kaldım belgradta
Asıl sıkıntı psikolojik
Deliriyorum sanıyorum bazen :)) kesicem adamı gece uykusunda o kadar saçmalıyorum
Acayip kıskançlık oldu bende ya kii hayatım boyunca hiç kıskanmadım kimseyi ben rüyalar falan görüyorum
Bişeyi kafaya takıp saatlerce ağlıyorum falan
hayırlısıyla bi doğuraydık iyiydi
Yarın kontrol var bu arada çok heyecanlıyım görücem diye ve kaç kilo aldım acaba diye
İnşallah güzel poz verir yakalayamadık ikidir 4D de bişey