2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de degistirdim geçtiğimiz haftalarda
Docente gidiyordum, bir iki bir şey oldu burda da bahsetmiştim bıraktım

Şimdi bir uzmana gidiyorum, doçentten çok daha ilgili, çok daha anlayışlı bir kadın. Yanı güven sorunu yaşanınca 9. Ay bile olsa değiştirmek lazim, çünkü cok kritik kararlari beraber alacagiz ileriki sureclerde

Değil mi ama ya.. Benim doktorum ilk günden beri soğuk nevaleydi zaten ama çok bilgili olduğundan devam ediyordum. Bir de gittiğim özel hastanenin de sahibi adam. 2'dir acil bir şey olduğunda arıyorum telefona cevap verilmiyor ve geri de dönmüyor. İletişim olmadıktan sonra da yemişim güvenini dedim sonunda :)

Evet erkek canım ama inş çatı ve kas ağrısıdır
Canım ben iki oğlanda vajinada çok ağrım oluyodu yakın cevremde hep böyle diyodu şimdi kız hiç bi ağrı yok belki cinsiyetle alakalı olabilir mi diye sordum

Allah hepsine hayrli sağlıklı doğumlar nasip etsin
En güzel zamanda doguruyolar valla baharda

Inşallah bizimkiler de kışa kadar toparlarlar çok hastalık gormeden atlatırız
inşallah canım yaz çocuğu daha iyi olur diyorlar inşallah o zamana kadar bağışıklıkları toparlar biraz

Ben kızımda son ay gittim başka dr a ve o doğurttu tabi tanıdıktı onun rahatlığı vardı
Ama şimdide öyle olcak muhtemelen
Özel muayanehaneye gidiyorum ve hastane sorunsalımız var heryerde doğuma girmiyo benimki onun girdiği yerlerede ben onca para vermem boşuna
Çok sıkıntı olacak bişey değil canım dr değişikliği yeniye de alışırsın çokta şeyetme işini yapsın yeter zaten nikahımıza almıcaz ya :))

Sancı niye olmuş peki geçmiş olsun

Akşamları oluyor genelde
Bende hormonal diye düşünüyorum çünkü gerekli tüm tahliller yapıldı
Nemlendirmeyi bir deneyeyım
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…