2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
evet bugun geldi bedenleri ve kumaş kalitesi çok iyi çok beğendim canım :)

Çok sevindim güzel gelmesine, verdiğin indirim çekiyle ben de alışveriş yaptım ama sitesinde kargoya verilip verilmediği yazmıyor sistemsel bi sıkıntı var sanırım. yavaş yavaş eksikler tamamlanacak inşallah, insan bebeği için alışveriş yapınca başka bir mutlu oluyor:)

chicco nun tınak makası ayrı satılıyo zaten yorumları çok iyi ama tarak setine bakayım canım o zaman. Katlanır düşünmedim sebebi kova maşrapa zaten ayrı alıncak birde küçük tuvaleti kapattım ben ardiye olarak kullanıyorum yer sıkıntım olmicak oraya koyarım.

Epey burç muhabbeti dönmüş.Ben oğlak,eşim kova,büyük oğlum balık,küçük oğlum da nasip olursa yengeç olacak.Masalllah her burç var bizde neredeyse Yengeçler içine kapanık değil yaaa.Ben mi yanlış biliyorum.Tanidigim Yengeçler çok konuşkan(kulak yakacak cinsten),aşırı sosyal,evine eşine çocuklarına aşırı duskun,becerikli,duygusal.Ben seviniyorum oğlum yengeç olacağı için.Evine sadık düşünceli sevecen bir insan olacak inşallah.Ve tabiki yetiştirme tarzımız da çok coookkk önemli olacak.

Ondada kararsızım sanırım ilk etapta sadece göğüs pedi alıcam kapak krem vs duruma göre hareket ederim sen ne düşünüyosun bu konuda
Düzeltme: Canım ben kalkan alacam sanırım, arkadaşım da güzel etki yaratTı gümüş kapaklar, ama kalkanın içine sızan sütler birikti, ıslanma vs olmadı öyle Bi avantaj oldu

Tatlı sarışınım çok teşekkürler kafamı iyice karıştırdın Şimdi ana kucakları düşünsün, araştırmacı kişiliğimi çıkardılar ortaya

Ben lansinohun hem manuelini, hem de ikili elektriklisini aldım. Bu postu okumak yaramadı bana ya, battım sizin yüzünüzden

Evet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benim bu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
Kız masraf çıkarmayın artık Gümüş kapak neymiş yine

Bakım setlerini inceledim de şimdi kızlar. O setler içinden çıkan birçok şey kullanılmıyor.
1- tırnak makası ayriyeten alınabilir. Törpüye kızımda hiç ihtiyaç duymamıştık. Zaten tırnakları o kadar ince oluyor ki keserken bile acıyor sanacaksınız :)

2- tırnak makası harici koyulan makas ne ise yarıyor bilmiyorum. Tırnak için ise bebek tırnak makasları yeterli oluyor zaten.

3- aspiratör. Ay siz siz olun o elle pompa yapan aspiratorlere boşuna para vermeyin. Zerre kadar ise yaramıyo, deneyen anneler de eminim benim gibi düşünüyor. Onun yerine otri bebenin burun aspiratoru var, o cok daha etkili bir sistem, ama onu da şimdi almanıza gerek yok. Burun tıkanıklığı, Hastalık vs olursa -ki olmasın insallan - o zaman alirsiniz zaten

4- atesolcer ise iyi bir marka alınmalı. Biliyorsunuz 1 derece bile önemli bu konu hassas. O bakım setlerinin içinden çıkan atesolcerler doğru ölçüm yapmıyor

Benim fikrim bu. Tabi başka tecrubelilerin de görüşleri önemli. Karar sizin :)

Canım ateş ölçer hastane sistemi alından ölçüm yapan kızılötesi sistemi var almicam söylediğin doğru koltuk altına koy bekle bekle tırt yani
aspiratör konusuna kesinlikle katılıyorum
normal makas gibi duran tırnak makasları daha büyük kolaylık çıtçıt makastansa buda benim kesinlikle önerim

Tarağı söylemeyi unutmusum

Bir tane bebek fırçası alın yeter oyle tarak setlerine falan gerek yok kullanilmiyor
Konak tarakları falan var. Kafasında konak oluşursa bakarsınız duruma gore sonra da alırsınız. Mesela benim kızım keldi o yüzden aldığım tarağı bir kere bile kullanamadım neredeyse 1 yaşına kadar.

evet kargoya verilince mail geldi ve sitede güncellendi. sen neler aldın? :) güzel günlerde kullanalım inşallah.

Ben en çok bunlarla rahat etmiştim canım. Senin söylediğin hangisi. Onu da deneyeyim :)

Ahhh ay nereden çıktı bu kklubü anca masraf anca masraf, cahil olmak daha mı iyi daha mı rahat acaba
Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…