evet bugun geldi bedenleri ve kumaş kalitesi çok iyi çok beğendim canım :)
chicco nun tınak makası ayrı satılıyo zaten yorumları çok iyi ama tarak setine bakayım canım o zaman. Katlanır düşünmedim sebebi kova maşrapa zaten ayrı alıncak birde küçük tuvaleti kapattım ben ardiye olarak kullanıyorum yer sıkıntım olmicak oraya koyarım.ben de lansinoh düşünüyorum.arkadaş avent in pompasına da çok iyi dedi ama lansinoh çoğunlukta :) ben tarak fırça setini baby & plus veya bebedor gibi bir marka alacağım chicco için ebebekte kılları çok dökülüyor yazıyor bir de bakıum çantasındaki aspiratör falan lazım olmuyormuş. küvet setinde de katlanır almak istiyordum ama gereksiz pahalı gibi geldi
Düzeltme: Canım ben kalkan alacam sanırım, arkadaşım da güzel etki yaratTı gümüş kapaklar, ama kalkanın içine sızan sütler birikti, ıslanma vs olmadı öyle Bi avantaj olduOndada kararsızım sanırım ilk etapta sadece göğüs pedi alıcam kapak krem vs duruma göre hareket ederim sen ne düşünüyosun bu konuda
Kızlar terliğimle tacım nasıl olmuş iğne oyalarını komşum yaptı geri kalanını ben
evet yorumları güzel kesinlikle gümüşün zaten iyileştirici etkisi tartışalamazCanım ben kalkan alacam sanırım, arkadaşım da güzel etki yaratmadı gümüş kapaklar, kalkanın içine sızan sütler birikti, ıslanma vs olmadı
Emeğinize sağlık canım hayırlısıyla güzel zamanda kullanmayı nasip etsin RabbimKızlar terliğimle tacım nasıl olmuş iğne oyalarını komşum yaptı geri kalanını ben
Tatlı sarışınım çok teşekkürler kafamı iyice karıştırdınBen de hiç burçları bilmem, çok da inanmam hatta. Bir kendiminkini bilirim, o da bana insanların anlattıklarından:) yoksa dediğin gbi hem bir genle/karakterle doğuyorlar, hem de çvre/aile faktörü şekillendiriyor. Biz elimizden geleni yapıcaz zaten onları doğru eğitmek için. Mütevazi, iyi kalpli olsunlar ama haklarını da aramayı bilsinler hep inş. Kendilerini de ezdirmesinler hiçbir zaman.
Letgo, sahibinden.com a falan bak canım.
Aldım ama kullanmadığım için kendi yorumum obj olmaz cnm ama ben aldığım referansları söliyim. (Buarada genelde ana kucakları için max 6 ay diyolar zaten) Hepsiburada.com da en çok yorum alan anakucağı, birara oku istersen. Benim abimin karısının bir arkı almış çok memnunmuş. Jokerdeki satıcı bunu önerdi bana, bir de pregonun buna benzeyen modelini. Bu titreşimli oluyor.
Daha büyük bişi istersen sunnybaby var hem titreşimli, hem otomatik sallanma.o da şuan 622 ye düşmüş hepsiburadada. Onu da kullanan arkım var, memnun baya.
Doğa rutkayda da BabyBjörn Balance Ana Kucağını görmüştüm ama o 1300 tl civarı, o da sadece titreşim mesela...
Ben lansinohun hem manuelini, hem de ikili elektriklisini aldım. Bu postu okumak yaramadı bana ya, battım sizin yüzünüzdenAy çok kafa karışıklığı annecimoda var tabi ama herkes lazım olur süt fazlasınındada olur sütün gelmezsede olur dedi burda baya konuşmuştuk canım . Alıcam galiba patlarsa patlar yapıcak bişey yok
Kız masraf çıkarmayın artıkEvet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benimbu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
hahahahBen lansinohun hem manuelini, hem de ikili elektriklisini aldım. Bu postu okumak yaramadı bana ya, battım sizin yüzünüzden
Ahhh ay nereden çıktı bu kklubüKız masraf çıkarmayın artıkGümüş kapak neymiş yine
Bakım setlerini inceledim de şimdi kızlar. O setler içinden çıkan birçok şey kullanılmıyor.
1- tırnak makası ayriyeten alınabilir. Törpüye kızımda hiç ihtiyaç duymamıştık. Zaten tırnakları o kadar ince oluyor ki keserken bile acıyor sanacaksınız :)
2- tırnak makası harici koyulan makas ne ise yarıyor bilmiyorum. Tırnak için ise bebek tırnak makasları yeterli oluyor zaten.
3- aspiratör. Ay siz siz olun o elle pompa yapan aspiratorlere boşuna para vermeyin. Zerre kadar ise yaramıyo, deneyen anneler de eminim benim gibi düşünüyor. Onun yerine otri bebenin burun aspiratoru var, o cok daha etkili bir sistem, ama onu da şimdi almanıza gerek yok. Burun tıkanıklığı, Hastalık vs olursa -ki olmasın insallan - o zaman alirsiniz zaten
4- atesolcer ise iyi bir marka alınmalı. Biliyorsunuz 1 derece bile önemli bu konu hassas. O bakım setlerinin içinden çıkan atesolcerler doğru ölçüm yapmıyor
Benim fikrim bu. Tabi başka tecrubelilerin de görüşleri önemli. Karar sizin :)
evet kargoya verilince mail geldi ve sitede güncellendi. sen neler aldın? :) güzel günlerde kullanalım inşallah.Çok sevindim güzel gelmesine, verdiğin indirim çekiyle ben de alışveriş yaptım ama sitesinde kargoya verilip verilmediği yazmıyor sistemsel bi sıkıntı var sanırım. yavaş yavaş eksikler tamamlanacak inşallah, insan bebeği için alışveriş yapınca başka bir mutlu oluyor:)
bahsettiğin tırnak makası bu mu canım?chicco nun tınak makası ayrı satılıyo zaten yorumları çok iyi ama tarak setine bakayım canım o zaman. Katlanır düşünmedim sebebi kova maşrapa zaten ayrı alıncak birde küçük tuvaleti kapattım ben ardiye olarak kullanıyorum yer sıkıntım olmicak oraya koyarım.
Canım ateş ölçer hastane sistemi alından ölçüm yapan kızılötesi sistemi var almicam söylediğin doğru koltuk altına koy bekle bekle tırt yani
aspiratör konusuna kesinlikle katılıyorum
normal makas gibi duran tırnak makasları daha büyük kolaylık çıtçıt makastansa buda benim kesinlikle önerim
Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedirAhhh ay nereden çıktı bu kklubüanca masraf anca masraf, cahil olmak daha mı iyi daha mı rahat acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?