Ayy ikizler olan kızım yumuşacık karakteri Harika bir çocuk ama bir bakıyoruz fırtına estiriyor anında dönebiliyor, huyuna gidince iyi yeter ki zıtlaşmasın kimse :))En iyi babalar yengeçten çıkarmış öyle diyorlar.
Ay benim büyük ihtimalle ikizler olacak. İkizler bebeği nasıldı? arkadaşım ikizler nasıl diyeyim böyle çok hareketli biraz cicişler gibi
Aynen canım max 6 ay gbi tahmin ediyorum ben, en azından bizim aldıklarımız.tabiki öyle canım + bide ne kadar kullanıcaz zaten hemen büyüyolar
İkizler için genelde iyi şeyler demezler benim bildiğim:)) korkmuyor değilim yaniAnamm ikizlerde fenadır
4 çocuk doğuruyosun farkındamısım iki de eşin var amaannn curcunaya bak
Üzerler seni yengeç
Burçlar işin eğlencesi canım yaAynen canım max 6 ay gbi tahmin ediyorum ben, en azından bizim aldıklarımız.
İkizler için genelde iyi şeyler demezler benim bildiğim:)) korkmuyor değilim yanieşim sakin ama genelde. Yalnız Kızınca da ya da içine attıysa sonrasında bir kitler adamı, allah yani:))
yengeç için nazlı ve kafada büyütme olayı bende de çok maalesef. Kişiyi yiyip bitiren bişi( Ama hiç içe kapanık değilimdir, aksine eğlenceyi, kaynaşmayı çok severim. bence en önemli şey çocuklarımıza öğretebiliceğimiz, iyi insan olmalarının yanında haklarını savunmayı öğretmek...
Evett doğru babamı dünyalara değişmemEn iyi babalar yengeçten çıkarmış öyle diyorlar.
Ay benim büyük ihtimalle ikizler olacak. İkizler bebeği nasıldı? arkadaşım ikizler nasıl diyeyim böyle çok hareketli biraz cicişler gibi
Ya temiz bulduktan sonra ikinci el alabilirim. Ben bi araştırayım şunları :))Joie marka iyi ama modeller biraz pahalı bence :)) 1000 tl falan benim gördüklerim ama sıfır gibi 2. Elleri var hep internette
Canım baktım şimdi de tiny love biraz beşik gibi duruyor sanki. Çocuk büyüdüğünde sıkılmaz mı acaba içinde. Ben böyle oturup çizgi film izlesin falan istiyorum da :)) Eline geçtiyse bilgi verir misin tatlım, bende alayım olmazsaKızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Canım paylaştığın linkler aynı ürün, farklı ürün yok yazında
benim kız tam günü gününe gidiyor valla canım şimdilik 40 gibi gözüküyoruzCanım erken gelişirse doğar benim ilki 40 haftada küçük 38 de doğdu 12 gün erken oldu bende diyorum inşallah buda 38 de filan doğar diye
Ayy eşimde yengec aynen öyle agzından tövbe laf alamazsın duymam gereken seylerı hep kayınvalidem görümcemden duyarım .cok sınır bozucu ve kızımda yengec olacakİçine kapanık, biraz mızmız ağlak nazlı olurlar çok kafalarında büyütüp kendilerine dert ederler herşeyi yengeçler
Evcimendirler evet mutfakta iyidirler ama o da içine kapanıklıktanmış galba
Erkek kuzenim yengeç zorla ağzından laf alırsın 30 yaşında
Nası gömdüm belli değil :))
Afiyet olsun şifa olsunSanki biraz öyle olduneyse hatrın için bugün 2 parca bitter hüpletiyim
Bende açıkcası onu ilk hamile kaldığımdan beri düşünüyorum. Geçen sene 15 ekimde sat yengeç ve ikiZler arasındaydım erken doğup koç oldular. Şimdide 7 ekim sat ne olur bilinmez hangisi daha kötü bilmiyorum sanırım yengeci ikizlere tercih ederimbende akrep burcuyum, en azından akrep-yengeç su grubu iyi anlaşırız
Annem ve kız yiğenim yengeç mızmız içe kapanık değiller ama fazla duygusal ve alınganlar anaçlar çok.herkezi düşünürler incedirler.erkeği de babam ve eşim yengeç oğlumda yengeç olucak yengeçden bol bişi yok bizde:)) elinde babamda duygusal ama belli etmezler çok evciller ellerinde çocuklarınada bağlı oluyorlar düşünceli vicdanlıdırlar.yani oğlum yengeç olucak diye gayet mutluyum :))
Aynen canım benim kızda gününde gidiyo 9 ayı net doldurcaz yani sonra kac gün geçersebenim kız tam günü gününe gidiyor valla canım şimdilik 40 gibi gözüküyoruz
Bu otomatik mi canımYANLIŞ OLMUŞ DİĞERİ BU OLACAKTI https://www.e-bebek.com/baby-plus-6...MI3Y3zxtXC4QIVA6QYCh2ZLQxDEAQYASABEgK04fD_BwE
Değil işte canım bende ondan takıldım ama çok fonksiyonları var ve yan korumalıkları var ve 15 kg yani 2 yaşına kadar kullanılır o yüzden kararsız kaldım. Az önce otomatik attım Bi tane oda 9 kg yazıyor yani çok az kullanışlı var ve korunaklı değil bunun kadar?Bu otomatik mi canım
ben de bu 2 modele baktım ama otomatik olanı daha çok beğendim sanırım.2 yaşına kadar kullanamayız bence hareketlenince hiç durmak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum.Değil işte canım bende ondan takıldım ama çok fonksiyonları var ve yan korumalıkları var ve 15 kg yani 2 yaşına kadar kullanılır o yüzden kararsız kaldım. Az önce otomatik attım Bi tane oda 9 kg yazıyor yani çok az kullanışlı var ve korunaklı değil bunun kadar?
ben de haftasonu magazadan bakıcam inş :) ben de 11 temmuz doğumluyum :))Bende ilk attığına yani @Meylen in aldığına baktım hatta aldım ama uygulama hata verdi alamadım, hafta sonu ankaraya gideceğim mağazada bakarım dedim Ama bende emin olamadım, öff burçlar konuşulmuş terazi kadınıyım ama yükselenim ikizler, kararsızlık huyumu almışım bi tek ikizlerdenbizim kız da normal zamanında gelirse yengeç olacak bakalım yengeç kadınlarını çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?