2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
En iyi babalar yengeçten çıkarmış öyle diyorlar.

Ay benim büyük ihtimalle ikizler olacak. İkizler bebeği nasıldı? arkadaşım ikizler nasıl diyeyim böyle çok hareketli biraz cicişler gibi
Ayy ikizler olan kızım yumuşacık karakteri Harika bir çocuk ama bir bakıyoruz fırtına estiriyor anında dönebiliyor, huyuna gidince iyi yeter ki zıtlaşmasın kimse :))

tabiki öyle canım + bide ne kadar kullanıcaz zaten hemen büyüyolar
Aynen canım max 6 ay gbi tahmin ediyorum ben, en azından bizim aldıklarımız.
Anamm ikizlerde fenadır
4 çocuk doğuruyosun farkındamısım iki de eşin var amaannn curcunaya bak
Üzerler seni yengeç
İkizler için genelde iyi şeyler demezler benim bildiğim:)) korkmuyor değilim yani eşim sakin ama genelde. Yalnız Kızınca da ya da içine attıysa sonrasında bir kitler adamı, allah yani:))
yengeç için nazlı(azcık kaprisli) ve kafada büyütme olayı bende de çok maalesef. Kişiyi yiyip bitiren bişi ( Ama hiç içe kapanık değilimdir, aksine eğlenceyi, kaynaşmayı çok severim. bence en önemli şey çocuklarımıza öğretebileceğimiz, iyi insan olmalarının yanında haklarını savunmayı öğretmek...

Son düzenleme:
Burçlar işin eğlencesi canım ya
Etkiliyo ama işte söylentielr genellemeler hepimizi

Önemli olan karakterleri hepsinin farklı olacakbi de şöyle bişey var ki biz ne yaparsak yapalım onlar kendi mizaçlarınca yorumlayacaklar karakterleri gereği farklılıkları olacak
İyi insan olsun inşallah hepsi önce kendilerine faydalı olsunlar ki bize vatana millete de faydalı olsunlar inşallah

Ablam ikizler benim bi de yakın arkadaşımızın kızı

Kızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Canım baktım şimdi de tiny love biraz beşik gibi duruyor sanki. Çocuk büyüdüğünde sıkılmaz mı acaba içinde. Ben böyle oturup çizgi film izlesin falan istiyorum da :)) Eline geçtiyse bilgi verir misin tatlım, bende alayım olmazsa

Canım erken gelişirse doğar benim ilki 40 haftada küçük 38 de doğdu 12 gün erken oldu bende diyorum inşallah buda 38 de filan doğar diye
benim kız tam günü gününe gidiyor valla canım şimdilik 40 gibi gözüküyoruz

İkizler için şunu söyleyebilirim hiç bir şeyi zorla emrederek yaptiramazsiniz ama rica ederek güzellikle konuşarak her şeyi yaptırabilirsiniz :))) ben daha 1 yaşındayken bile kapıyı ört dediklerinde yapmazmisim sonra kapıyı örter misin demeye başlamışlar koşa koşa yapmaya başlamışım :))) yengeç bilmiyorum da erkek kardeşim de eşimde o kadar güzel aşık olup o kadar güzel seviyorlar ki insan onlardan çok şey öğreniyor :) ev işlerinde de çok yardımcılar :) tabi ki tercih ederken hepimizin öncelikleri farklı ama benim onceliklerime hitap ediyor yengeç erkekleri :)) kızım olsaydı da ikizler olsun isterdim ben gibi :))

Ayy eşimde yengec aynen öyle agzından tövbe laf alamazsın duymam gereken seylerı hep kayınvalidem görümcemden duyarım .cok sınır bozucu ve kızımda yengec olacak

Oo amma cokmusuz akrepler olarak

Bize bunlarla gelin :))

bizimki tam gününde gelirse yengeç olucak
etrafımda tanıdığım yengeç hiç yok
eşim ikizler
keşke biraz erken gelip ikizler olsa
kimi ikizler için çift karekter zor falan diyo ama bence kesinlikle öyle değil
içi dışı bir
sevecen evine işine sadık ama gezmeyide seven hayattan keyif alan saygılı sevgili
bana ailesine çok düşkün
isterim yani kızımda ikizler olsun

Bu otomatik mi canım
Değil işte canım bende ondan takıldım ama çok fonksiyonları var ve yan korumalıkları var ve 15 kg yani 2 yaşına kadar kullanılır o yüzden kararsız kaldım. Az önce otomatik attım Bi tane oda 9 kg yazıyor yani çok az kullanışlı var ve korunaklı değil bunun kadar?

ben de bu 2 modele baktım ama otomatik olanı daha çok beğendim sanırım.2 yaşına kadar kullanamayız bence hareketlenince hiç durmak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum.

M matmazel_123 Bende ilk attığına yani @Meylen in aldığına baktım hatta aldım ama uygulama hata verdi alamadım, hafta sonu ankaraya gideceğim mağazada bakarım dedim Ama bende emin olamadım, öff burçlar konuşulmuş terazi kadınıyım ama yükselenim ikizler, kararsızlık huyumu almışım bi tek ikizlerden bizim kız da normal zamanında gelirse yengeç olacak bakalım yengeç kadınlarını çok severim

ben de haftasonu magazadan bakıcam inş :) ben de 11 temmuz doğumluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…