kızlar şu da güzelmiş de pahalı birazcık @Meylen 'in aldığından bir farkı dönencesi olması sanırım.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-wind-otomatik-oyuncakli-bebek-salincak-p-byp-sg301/
@Meylenkafkasyaninozkizi @matmazel_123
Değil işte canım bende ondan takıldım ama çok fonksiyonları var ve yan korumalıkları var ve 15 kg yani 2 yaşına kadar kullanılır o yüzden kararsız kaldım. Az önce otomatik attım Bi tane oda 9 kg yazıyor yani çok az kullanışlı var ve korunaklı değil bunun kadar?
Ya ben çok kararsızımkızlar şu da güzelmiş de pahalı birazcık @Meylen 'in aldığından bir farkı dönencesi olması sanırım.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-wind-otomatik-oyuncakli-bebek-salincak-p-byp-sg301/
@Meylenkafkasyaninozkizi @matmazel_123
Burçlar işin eğlencesi canım ya
Etkiliyo ama işte söylentielr genellemeler hepimizi
Önemli olan karakterleri hepsinin farklı olacakbi de şöyle bişey var ki biz ne yaparsak yapalım onlar kendi mizaçlarınca yorumlayacaklar karakterleri gereği farklılıkları olacak
İyi insan olsun inşallah hepsi önce kendilerine faydalı olsunlar ki bize vatana millete de faydalı olsunlar inşallah
Ablam ikizler benim bi de yakın arkadaşımızın kızı
Letgo, sahibinden.com a falan bak canım.Ya temiz bulduktan sonra ikinci el alabilirim. Ben bi araştırayım şunları :))
Aldım ama kullanmadığım için kendi yorumum obj olmaz cnm ama ben aldığım referansları söliyim. (Buarada genelde ana kucakları için max 6 ay diyolar zaten) Hepsiburada.com da en çok yorum alan anakucağı, birara oku istersen. Benim abimin karısının bir arkı almış çok memnunmuş. Jokerdeki satıcı bunu önerdi bana, bir de pregonun buna benzeyen modelini. Bu titreşimli oluyor.Canım baktım şimdi de tiny love biraz beşik gibi duruyor sanki. Çocuk büyüdüğünde sıkılmaz mı acaba içinde. Ben böyle oturup çizgi film izlesin falan istiyorum da :)) Eline geçtiyse bilgi verir misin tatlım, bende alayım olmazsa
Bu göğüs pompalarının da günden güne artıyor fiyatıAy eksikler bitmiyor sırada göğüs pompası bebek bakım seti havlu bornoz seti ve banyo seti var
Ay çok kafa karışıklığı annecimBu göğüs pompalarının da günden güne artıyor fiyatıbenim gittiğim gebe okulundaki ebeler gerek yok doğumdan önce diyor, Manuel al yeter, sorun olursa alırsın elektrikli dediler. Hiç sütü gelmeyip elinde patlayanlar oluyormuş yani boşuna alınmış gibi zaten kararsız bi insanım iyice kararsız kalıyorum
Evet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benimAy çok kafa karışıklığı annecimoda var tabi ama herkes lazım olur süt fazlasınındada olur sütün gelmezsede olur dedi burda baya konuşmuştuk canım . Alıcam galiba patlarsa patlar yapıcak bişey yok
aynen hangilerinden almayı düşünüyorsun kuzum :)Ay eksikler bitmiyor sırada göğüs pompası bebek bakım seti havlu bornoz seti ve banyo seti var
Ondada kararsızım sanırım ilk etapta sadece göğüs pedi alıcam kapak krem vs duruma göre hareket ederim sen ne düşünüyosun bu konudaEvet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benimbu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
Okul masrafları beni de dusunduruyor oglum 3 yasindan beri seney ana sinifi koleje gidiyor mecbur kizi da gondeririz tek okul gideri olsa ok ek masraflarValla batıyoruzbugünler gene nispeten daha kolay günler, ben okul masraflarından korkuyorum :)) başa gelen çekilir misali artık. Allah hepimize kolaylık versin canım.
Göğüs pompası lansinoh zaten kesin krarlıyım canımaynen hangilerinden almayı düşünüyorsun kuzum :)
ben de baby&me göğüs pedi aldım e-bebekten kremle kapağı ben de sonra almayı düşünüyorum canım.Ondada kararsızım sanırım ilk etapta sadece göğüs pedi alıcam kapak krem vs duruma göre hareket ederim sen ne düşünüyosun bu konuda
Güle güle kullan canıme-bebekten 2 adet müslin battaniye, 2 adet penye yelek, 10 tane çorap, baby&me temizleme pamugu kulak çubugu ve göğüs pedi , bir de kanz oyun halısı aldım 200 tl gitti gelsin 50 tl hediye çeki :))
e-bebekten 2 adet müslin battaniye, 2 adet penye yelek, 10 tane çorap, baby&me temizleme pamugu kulak çubugu ve göğüs pedi , bir de kanz oyun halısı aldım 200 tl gitti gelsin 50 tl hediye çeki :))
evet harcadıkça harcayası geliyor insanınGüle güle kullan canım
bu bebeklikler dünyanın en güzel para harcama sebebi
ben de lansinoh düşünüyorum.arkadaş avent in pompasına da çok iyi dedi ama lansinoh çoğunlukta :) ben tarak fırça setini baby & plus veya bebedor gibi bir marka alacağım chicco için ebebekte kılları çok dökülüyor yazıyor bir de bakıum çantasındaki aspiratör falan lazım olmuyormuş. küvet setinde de katlanır almak istiyordum ama gereksiz pahalı gibi geldiGöğüs pompası lansinoh zaten kesin krarlıyım canım
pierre cardin mothercare gibi bi markadan kundak havlu alayım diyorum müslinlerde kullanılır zaten
fırça tarak tırnak makası bakım seti sanırım chicco
küvet seti de babyjem sevi bebe yada kanz olabilir sadece şeffaf olsun boyasız olsun diyorum o kadar
önerilerinize açığımmm
evet bugun geldi bedenleri ve kumaş kalitesi çok iyi çok beğendim canım :)Güle güle kullanın canım yavrunla. Hm den aldıkların ulaştımı sana
Bu göğüs pompalarının da günden güne artıyor fiyatıbenim gittiğim gebe okulundaki ebeler gerek yok doğumdan önce diyor, Manuel al yeter, sorun olursa alırsın elektrikli dediler. Hiç sütü gelmeyip elinde patlayanlar oluyormuş yani boşuna alınmış gibi zaten kararsız bi insanım iyice kararsız kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?