2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bunu taşıyamam belki diye tercih etmedim canım mutfaktaysam mutfağa salondaysam salona alırım yanımda durur diye öbürünü aldım bununda 150 tl hediye çeki olcağını düşünürsek 450 tlye gelmiş oluyo
benim aldığım 100 lira hediye çekiyle 300 tlye
En iyisi mağazada bakıp karar verebilceksin galiba

Canım kg olarak 15 çok iyi dediğin gibi diğerleri 0-9 kg arası ancak bunlar bana anakucağından ziyade portatif beşik gibi geliyo ilk attığını aldım güvenlik açısından bi sıkıntı olmaz yerden çok yüksek değil bu birincisi ikincisi de 6 aylık bebek düşemez zaten ondan deviremez diye düşünüyorum. Tercih tabiki de senin kullanım amacına bağlı birazda.

Ben de hiç burçları bilmem, çok da inanmam hatta. Bir kendiminkini bilirim, o da bana insanların anlattıklarından:) yoksa dediğin gbi hem bir genle/karakterle doğuyorlar, hem de çvre/aile faktörü şekillendiriyor. Biz elimizden geleni yapıcaz zaten onları doğru eğitmek için. Mütevazi, iyi kalpli olsunlar ama haklarını da aramayı bilsinler hep inş. Kendilerini de ezdirmesinler hiçbir zaman.
Ya temiz bulduktan sonra ikinci el alabilirim. Ben bi araştırayım şunları :))
Letgo, sahibinden.com a falan bak canım.
Aldım ama kullanmadığım için kendi yorumum obj olmaz cnm ama ben aldığım referansları söliyim. (Buarada genelde ana kucakları için max 6 ay diyolar zaten) Hepsiburada.com da en çok yorum alan anakucağı, birara oku istersen. Benim abimin karısının bir arkı almış çok memnunmuş. Jokerdeki satıcı bunu önerdi bana, bir de pregonun buna benzeyen modelini. Bu titreşimli oluyor.
Daha büyük bişi istersen sunnybaby var hem titreşimli, hem otomatik sallanma.o da şuan 622 ye düşmüş hepsiburadada. Onu da kullanan arkım var, memnun baya.
Doğa rutkayda da BabyBjörn Balance Ana Kucağını görmüştüm ama o 1300 tl civarı, o da sadece titreşim mesela...

Ay eksikler bitmiyor sırada göğüs pompası bebek bakım seti havlu bornoz seti ve banyo seti var
Bu göğüs pompalarının da günden güne artıyor fiyatı benim gittiğim gebe okulundaki ebeler gerek yok doğumdan önce diyor, Manuel al yeter, sorun olursa alırsın elektrikli dediler. Hiç sütü gelmeyip elinde patlayanlar oluyormuş yani boşuna alınmış gibi zaten kararsız bi insanım iyice kararsız kalıyorum

Ay çok kafa karışıklığı annecim oda var tabi ama herkes lazım olur süt fazlasınındada olur sütün gelmezsede olur dedi burda baya konuşmuştuk canım . Alıcam galiba patlarsa patlar yapıcak bişey yok

Evet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benim bu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız

Evet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benim bu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
Ondada kararsızım sanırım ilk etapta sadece göğüs pedi alıcam kapak krem vs duruma göre hareket ederim sen ne düşünüyosun bu konuda

Valla batıyoruz bugünler gene nispeten daha kolay günler, ben okul masraflarından korkuyorum :)) başa gelen çekilir misali artık. Allah hepimize kolaylık versin canım.
Okul masrafları beni de dusunduruyor oglum 3 yasindan beri seney ana sinifi koleje gidiyor mecbur kizi da gondeririz tek okul gideri olsa ok ek masraflar
Ilkokulda Notebook istiyorlar markasi ipad olucak vs .. kirtasiye kitap hatri sayilir paralar... allah saglik versin calisalim onlar da okusun

aynen hangilerinden almayı düşünüyorsun kuzum :)
Göğüs pompası lansinoh zaten kesin krarlıyım canım
pierre cardin mothercare gibi bi markadan kundak havlu alayım diyorum müslinlerde kullanılır zaten
fırça tarak tırnak makası bakım seti sanırım chicco
küvet seti de babyjem sevi bebe yada kanz olabilir sadece şeffaf olsun boyasız olsun diyorum o kadar
önerilerinize açığımmm

e-bebekten 2 adet müslin battaniye, 2 adet penye yelek, 10 tane çorap, baby&me temizleme pamugu kulak çubugu ve göğüs pedi , bir de kanz oyun halısı aldım 200 tl gitti gelsin 50 tl hediye çeki :))

Güle güle kullanın canım yavrunla. Hm den aldıkların ulaştımı sana

ben de lansinoh düşünüyorum.arkadaş avent in pompasına da çok iyi dedi ama lansinoh çoğunlukta :) ben tarak fırça setini baby & plus veya bebedor gibi bir marka alacağım chicco için ebebekte kılları çok dökülüyor yazıyor bir de bakıum çantasındaki aspiratör falan lazım olmuyormuş. küvet setinde de katlanır almak istiyordum ama gereksiz pahalı gibi geldi

Asla ve asla katılmıyorum
Öncelikle manüel pompa alacağıma hiç almam elimle sıkarım daha iyi Insanın bileği dayanmiyo

Ikincisi, anne sütünü artırıcı en ama en büyük etken göğüsteki sütun düzenli aralıklarla tamamen boşaltılması. Süt boşaldıkça beyin "ihtiyaç var süt üret" diyor ve memişler de süt üretiyo .

Ilk başlarda çok düzensiz çok fazla süt üretimi yapılıyor göğüsler bomba gibi oluyor. Bebekler çok az bir miktarını emebiliyor. Süt memede kalıyor. Bu yüzden süt git gide azalıyor

Yanı göğüs pompasını iyi düşünün. Benim aldigim ilk şey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…