- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Görmediğin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali ben dursam kocam durmuyor biz birbirimizi gaza getiriyoruz heralde :))) oğluna miras bırakacağı pikap ı oyun bilgisayarını bile hazır etti adam az önce aramış mükemmel bir bilgisayar aldım diyor :)))Hızlısın bacım maşallah aldıklarım çok görünsede ortada bişey yok
İnşallah zamanında gelsin sağlıkla canım
Canım sepet beşik aldım bende geldi o tamam aklımdan çıktı
internetten mi aldın modelini atabilir misin ya hiç duymamıştım bebishroomu
Odanın resmi yok ama buradan inceleyebilirsin canım
İstanbul maskoda showroomları
Bu arada ben yeni üyelerdenim sen istdamısın
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
chicco nun tınak makası ayrı satılıyo zaten yorumları çok iyi ama tarak setine bakayım canım o zaman. Katlanır düşünmedim sebebi kova maşrapa zaten ayrı alıncak birde küçük tuvaleti kapattım ben ardiye olarak kullanıyorum yer sıkıntım olmicak oraya koyarım.
Görmediğin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali ben dursam kocam durmuyor biz birbirimizi gaza getiriyoruz heralde :))) oğluna miras bırakacağı pikap ı oyun bilgisayarını bile hazır etti adam az önce aramış mükemmel bir bilgisayar aldım diyor :)))
Bizde durumlar tam tersi hallederiz bakarız yaparız gidiyo öyle bakalımGörmediğin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali ben dursam kocam durmuyor biz birbirimizi gaza getiriyoruz heralde :))) oğluna miras bırakacağı pikap ı oyun bilgisayarını bile hazır etti adam az önce aramış mükemmel bir bilgisayar aldım diyor :)))
Ahahah aynen yaaa çok değişik kafalar bunlar daha çocuğu dogurmadan kendini öldürdü adam miras filan düşünüyor
Ahanda benim esim. Fenerbahçe forması aldı bir sürü boy boy. Bir de geçen gün olta bakıyordu . Oglanla gidicem dedi. Hangi kafada yaşıyorsa artik
Daha önce eslerimizin birbirlerine benzerliklerinden bahsetmiştik dimi
Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar
Koca bırakılır mı kızBizde durumlar tam tersi hallederiz bakarız yaparız gidiyo öyle bakalımDemiştim ya biz kocamla çok zıttız 4.5 yıl üzerine 2 yıl evlilik toplam birliktelik 6.5 yıl nasıl bırakmadım pes kendime şok oluyorum
Ne güzel işte adam ilgili heyecanlı yaşıyo
Ayyy canım ya siz yine sabit bi şehirde yaşıyorsunuz biz 2- 3 seneye bi tayinden şehir değiştiriyoruz bebek odası hep hayallerde kaliyo aldığımız diğer eve uymayı açma yaralarimiiCanım onuda düşündüm de şöyle bi durumum var benim bi yer aldık nasip olursa oraya sıfırdan ev yaptırmak istiyoruz yada müteahhite verip satıp kafamıza göre bir daire almak sallantıdayım he şöyle bişey 1 sene sonrada olabilir 3 sene sonrada o yüzden bekleme lüksüm yok. Ah ev benim olsa ben zaten sıfırdan ölçülü yaptırmak isterim en temizi
araştırıyorum hala beğenemedim ne büyüyen beşikli beğenebildim ne montessori nede normal oda
Canım bence hevesin de onemli nasıl heves edıyorsan onu sec tabi. Ev kendinin ya da değil farketmez bence sonucta yasadıgın ev neresıyse orası senin.Bir de soyle bir durum var canım. Bazı buyuyen beşikler buyuyunce içine yatak bulunmuyor özel yaptırmam gerek. Eger buyuyen beşik alırsan bunu sor ölçülerine dikkat et canım. Yoksa özel yaptırmak hazırdan daha kulfetli oluyor. Onun dısında inşallah ev mevzuları dilediğin gibi olurCanım onuda düşündüm de şöyle bi durumum var benim bi yer aldık nasip olursa oraya sıfırdan ev yaptırmak istiyoruz yada müteahhite verip satıp kafamıza göre bir daire almak sallantıdayım he şöyle bişey 1 sene sonrada olabilir 3 sene sonrada o yüzden bekleme lüksüm yok. Ah ev benim olsa ben zaten sıfırdan ölçülü yaptırmak isterim en temizi
araştırıyorum hala beğenemedim ne büyüyen beşikli beğenebildim ne montessori nede normal oda
Chicco taraf fırça almıştım ama hiç kullanılmadı oyuncak oldu onlarda sonradan
Tırnak makası güzel
Göğüs pompası kişiden kişiye ve bebeğe göre değişen bişey
Benim vardı pompam ablam vermişti ama hiç kullanmadım mesela gerek duyulmadı
6 ay sadece anne sütü aldı kızım
Ama işte her bebek her anne için değişir
ya alıcaksınız sonra işe yaramasa bile bulunsun diye ya da ihtiyaç olursa alınacak hemen
Canım pek öyle değil durum aslında evlendim 1 senem dolmadan evden çıktım ev sahibi evi başkasına sattı adamda ben taşıncam dedi çıktık 2. evim 2 senelik evliyim sanırım seneye yada öbür sene gene taşınıcamAyyy canım ya siz yine sabit bi şehirde yaşıyorsunuz biz 2- 3 seneye bi tayinden şehir değiştiriyoruz bebek odası hep hayallerde kaliyo aldığımız diğer eve uymayı açma yaralarimii
Ahahah aynen yaaa çok değişik kafalar bunlar daha çocuğu dogurmadan kendini öldürdü adam miras filan düşünüyorsenin ki de iyiymiş baba oğul balık keyfi ha
Canım pek öyle değil durum aslında evlendim 1 senem dolmadan evden çıktım ev sahibi evi başkasına sattı adamda ben taşıncam dedi çıktık 2. evim 2 senelik evliyim sanırım seneye yada öbür sene gene taşınıcambizde göçebe sayılırız
Biliyorum canım şöyle 90*190 oluyo tek kişilik yatakCanım bence hevesin de onemli nasıl heves edıyorsan onu sec tabi. Ev kendinin ya da değil farketmez bence sonucta yasadıgın ev neresıyse orası senin.Bir de soyle bir durum var canım. Bazı buyuyen beşikler buyuyunce içine yatak bulunmuyor özel yaptırmam gerek. Eger buyuyen beşik alırsan bunu sor ölçülerine dikkat et canım. Yoksa özel yaptırmak hazırdan daha kulfetli oluyor. Onun dısında inşallah ev mevzuları dilediğin gibi olur
Biz de aynı tayinciyiz.Babam da oyleydı. Hep kendi evimize kendi evimize diye diye bir çok seyi erteledi annemler. En son kendi evimizde acısı cıktı tabi ama ben oyle yapmıyorum. Ne varsa bugunde var. O yuzden en iyisi ertelememekAyyy canım ya siz yine sabit bi şehirde yaşıyorsunuz biz 2- 3 seneye bi tayinden şehir değiştiriyoruz bebek odası hep hayallerde kaliyo aldığımız diğer eve uymayı açma yaralarimii
Bizim ki de aslında kız çocuklarına bayılır ölür böyle eteklerine tokalarina bakarken falan ama eşimin tarafında torunlar hep kız soy devam etmeli mantığıyla erkek çok isteniyordu erkek olduğunu öğrenince de havalara uçtu :)) Rabbim bı de kız nasip eder inşallah :))Evet artık çocuğun bir elinde biberon bir elinde olta takılırlar heralde :))
Benim eşim kızımıza çok düşkün aralarindaki ilişki çok ideal. Erkek olduğunu duyunca ona da aynısını hisseder mı diye çok endişe etmiştim. Çünkü öncesinde açık açık söylemişti kız olur inşallah diye.
Ama son haftalarda heyecanı hissetmeye başladı. Bakalım görücez:)
Bir gün herkes keske montessori alsaydım diyecekBiliyorum canım şöyle 90*190 oluyo tek kişilik yatak
büyüyen beşikler 80*180 çokta bişey tutmadı siparişini hafta sonu verdi arkadaşım beşiği bozdu dedim ya 600 tl özel ölçü yatak firmaları yapıyo zaten
İşte ev skıntı bi yerleşemedim ki kafama göre takılayım inşallah karar vericek senin için montessori de bakıcam söz
Son olur inşallah gerçekten bi daha taşınırsam eşyalarımı olduğu gibi atıcam hali kalmicak zavallıların. Perdeler desen taşındığın eve uymuyoraaa hadi yaa canım zor valla kolay gelsin sanada ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?