2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hızlısın bacım maşallah aldıklarım çok görünsede ortada bişey yok
İnşallah zamanında gelsin sağlıkla canım
Görmediğin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali ben dursam kocam durmuyor biz birbirimizi gaza getiriyoruz heralde :))) oğluna miras bırakacağı pikap ı oyun bilgisayarını bile hazır etti adam az önce aramış mükemmel bir bilgisayar aldım diyor :)))

Canım sepet beşik aldım bende geldi o tamam aklımdan çıktı
internetten mi aldın modelini atabilir misin ya hiç duymamıştım bebishroomu

Odanın resmi yok ama buradan inceleyebilirsin canım
İstanbul maskoda showroomları
Bu arada ben yeni üyelerdenim sen istdamısın

Tamam canım sağol
evet istanbuldayım canım bende masko uzak baya bize avrupadasın galiba bende modoko ya gitmeyi düşünüyorum bi hafta sonu

Chicco taraf fırça almıştım ama hiç kullanılmadı oyuncak oldu onlarda sonradan
Tırnak makası güzel

Göğüs pompası kişiden kişiye ve bebeğe göre değişen bişey
Benim vardı pompam ablam vermişti ama hiç kullanmadım mesela gerek duyulmadı
6 ay sadece anne sütü aldı kızım

Ama işte her bebek her anne için değişir
ya alıcaksınız sonra işe yaramasa bile bulunsun diye ya da ihtiyaç olursa alınacak hemen

Ahanda benim esim. Fenerbahçe forması aldı bir sürü boy boy. Bir de geçen gün olta bakıyordu . Oglanla gidicem dedi. Hangi kafada yaşıyorsa artik

Daha önce eslerimizin birbirlerine benzerliklerinden bahsetmiştik dimi

Bizde durumlar tam tersi hallederiz bakarız yaparız gidiyo öyle bakalım Demiştim ya biz kocamla çok zıttız 4.5 yıl üzerine 2 yıl evlilik toplam birliktelik 6.5 yıl nasıl bırakmadım pes kendime şok oluyorum
Ne güzel işte adam ilgili heyecanlı yaşıyo

Ahahah aynen yaaa çok değişik kafalar bunlar daha çocuğu dogurmadan kendini öldürdü adam miras filan düşünüyor senin ki de iyiymiş baba oğul balık keyfi ha

Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar

biz de çilekten baktık, açıkçası başka alternatifler pek içime sinmedi ama ne yalan söyliim çilekten de pek emin olamasam da çilek-nature baby olacvak sanırım. valla bi ara direk genç odası mı alsak diye bile düşündüm

Koca bırakılır mı kız kötüsünü iyisine sayip yuvarlanıp gidicez böyle böyle

Ayyy canım ya siz yine sabit bi şehirde yaşıyorsunuz biz 2- 3 seneye bi tayinden şehir değiştiriyoruz bebek odası hep hayallerde kaliyo aldığımız diğer eve uymayı açma yaralarimii

Canım bence hevesin de onemli nasıl heves edıyorsan onu sec tabi. Ev kendinin ya da değil farketmez bence sonucta yasadıgın ev neresıyse orası senin.Bir de soyle bir durum var canım. Bazı buyuyen beşikler buyuyunce içine yatak bulunmuyor özel yaptırmam gerek. Eger buyuyen beşik alırsan bunu sor ölçülerine dikkat et canım. Yoksa özel yaptırmak hazırdan daha kulfetli oluyor. Onun dısında inşallah ev mevzuları dilediğin gibi olur

Aslında evet canım bi e bebeğe gidip hemen alınabilir bişey süt pompası evimle arası 15 dakika zaten mantıklı öyle mi yapsam

Ayyy canım ya siz yine sabit bi şehirde yaşıyorsunuz biz 2- 3 seneye bi tayinden şehir değiştiriyoruz bebek odası hep hayallerde kaliyo aldığımız diğer eve uymayı açma yaralarimii
Canım pek öyle değil durum aslında evlendim 1 senem dolmadan evden çıktım ev sahibi evi başkasına sattı adamda ben taşıncam dedi çıktık 2. evim 2 senelik evliyim sanırım seneye yada öbür sene gene taşınıcam bizde göçebe sayılırız

Ahahah aynen yaaa çok değişik kafalar bunlar daha çocuğu dogurmadan kendini öldürdü adam miras filan düşünüyor senin ki de iyiymiş baba oğul balık keyfi ha

Evet artık çocuğun bir elinde biberon bir elinde olta takılırlar heralde :))

Benim eşim kızımıza çok düşkün aralarindaki ilişki çok ideal. Erkek olduğunu duyunca ona da aynısını hisseder mı diye çok endişe etmiştim. Çünkü öncesinde açık açık söylemişti kız olur inşallah diye.

Ama son haftalarda heyecanı hissetmeye başladı. Bakalım görücez:)

aaa hadi yaa canım zor valla kolay gelsin sanada ne diyim

Biliyorum canım şöyle 90*190 oluyo tek kişilik yatak
büyüyen beşikler 80*180 çokta bişey tutmadı siparişini hafta sonu verdi arkadaşım beşiği bozdu dedim ya 600 tl özel ölçü yatak firmaları yapıyo zaten
İşte ev skıntı bi yerleşemedim ki kafama göre takılayım inşallah karar vericek senin için montessori de bakıcam söz

Biz de aynı tayinciyiz.Babam da oyleydı. Hep kendi evimize kendi evimize diye diye bir çok seyi erteledi annemler. En son kendi evimizde acısı cıktı tabi ama ben oyle yapmıyorum. Ne varsa bugunde var. O yuzden en iyisi ertelememek

Bizim ki de aslında kız çocuklarına bayılır ölür böyle eteklerine tokalarina bakarken falan ama eşimin tarafında torunlar hep kız soy devam etmeli mantığıyla erkek çok isteniyordu erkek olduğunu öğrenince de havalara uçtu :)) Rabbim bı de kız nasip eder inşallah :))

Bir gün herkes keske montessori alsaydım diyecek

aaa hadi yaa canım zor valla kolay gelsin sanada ne diyim
Son olur inşallah gerçekten bi daha taşınırsam eşyalarımı olduğu gibi atıcam hali kalmicak zavallıların. Perdeler desen taşındığın eve uymuyor
Eşime dedim hatta illegal insanlar gibi sürekli ikametgah değiştiriyoruz 3. olcak Allahtan aynı mahalle içindeyiz polis peşimize düşerdi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…