2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
https://www.e-bebek.com/chicco-yeni-kapakli-tirnak-makasi-p-chi-09916hb-p/
direk makas gibi dedin ya o canım markası farketmez çıtçıt makastansa bana daha güvenli geliyo sıkıştı eti kesildi derdi olmuyo çok büyük kolaylık bence
tabiki sen öbüründe rahat ediyosan devam etmelisin canım

Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?

Braun almayı düşünüyorum ben. Araştırınca o öne çıkıyor. Ama hangi modeli alacağıma daha karar vermedim. Alınca söylerim

Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?
Ben daha karar vermedim canım ona, alından ölçülen banyo suyunu falan da ölçüyor, ama en sağlıklısı kulaktan ölçülen dedi hemşireler

Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar

Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar

Yarama tuz basma Meyloş

Kızımda biz de hemen oda yapmıştık. Tabi biz akilli ebeveynler olarak 10 yasina kadar kullanir diye Büyüyen beşikli aldik. 3 yaşından sonra yatağı kullanamadık, birine verdik. Başka tekli yatak aldık takimi bozduk yani

Şimdi o takımın kıyafet dolabı duruyor, komidini duruyor, yatak farkli. Gelecek bebegin besigi de farkli olcak ve hic sevmem oyle seyleri . Seneye sanirim guzel bir oda tasarlayip yaparim. Cunku kiza calisma masasi, kitaplık falan da lazim artik

Yanı demem o ki, şimdiki aklım olsa cok ilerisini dusunmezdim oda yaparken. En fazla 3 yasina kadar kullanabilecegi bir oda tasarla. Kizim 6 yasina geldi, prensesli falan bir oda istiyo. Onun da zevkleri var artık . Bizim aldıklarımızı begenmiyo

Canım fikir ayrılığı olan bi konu aslında
arkadaşım büyüyen beşik aldı ve çocuğu haziranda 3 yaşına giricek yatağını büyüttü beşiklikten çıkardı kızınada baza alıcak oda 2 yaşına giricek olduğu gibi kullanıyo hiç bir sıkıntısı yok.
Benimde bi aklım diyo ki normal beşikli bi oda al 3 yaşına kadar yatsın beşiği kaldır beyaz bi baza al
bi aklımda hala büyüyen beşikten yana.
bu çocuğa mecbur gardrop şifonyer alıcam ee daha ilk çocuk nasip olursa ikincisi de kullanır yapmasam bi türlü yapsam bi türlü çıkamıyorum işin içinden

Bende senin gibi düşünüyorum. Salona bir park yatak, odasına eşimin bebeklik yatağı var babası kendi oyarak yapmıştı işlemeli birşey onu boyayıp yaptırıyoruz. Odasına birde altı çekmeceli 2 kapakmı dolap düşünüyorum. 3-4 yaşına kadar idare etsin sonra zaten çocuk onuda begenmiyor.

Bence montessori tarzı bir yatak sec canım.Kızımda 4 ay gogsumde uyuttum besıgıne koymaya kıyamadım. Donmeye basladı besıgıne koyalım dedık kısa bir sure sonra tutunup kalkınca beşikten düşer diye korktum. Buyuyen beşikti bizimki.Sonra park yatak alalım derin olur kalksa da dusmez dedik onda da kendisi rahat etmedi sevmedi o derinliği sanırım o da kaldı. Şimdi tek kişilik yatagın etrafını korumalıkla cevırdık yastık falan koyduk en iyi onda rahat etti. Ama ben de montessori yaptıracağım arastırıyorum su an.Tayın durumlarımız belli olsun hemen alacağım.Hepsini denedim en uzun sure kullanılan ve en rahatı guvenlisi bu.Hem ben de yanında yatıyorum eşim nöbetteykenBazen kitap alıyor eline uzanıyor oku diyor yana yana uzanıp kitap okuyoruz. Sarılıp uyuyoruz süper bir şey. Keske en basından montessori alsaydım

Kizlar gunaydin kan ilacı ne kullanıyorsunuz benim kan değerleri düşük cıktı ferrum kullanıyorum ama

Gyno ferro sanol. Bayağıdır bunu yazıyor dr.

Bizimki öyle lazerli alından ölçen. Ama marka hatırlayamadım. Evde bakayım bir.

Korumalı olsa bile uzunca bir sure baza da yatıramam sanırım.Ne olacagı belli olmaz guvenlı gelmiyor bana. En iyisi montessori.Pişman olmazsın garanti veriyorum

Bende dün bebek bakım seti bezleri Prima aldım göbek deliği oyuntusu var diye lohusa pedi göğüs pedi gecelik pijama taç terlik falan kalan tüm eksikleri aldim. Oğlumun kıyafetlerini yıkadım utuledim vakumlu posetlerle çantaya yerleştirdim. Sağlık ocağındaki hemşire cantan hazır dursun bu haftadan sonra dedi. Şimdi sadece odasının perdesi duvar süslemesi ve dolapları kaldı inşallah :)) bu nasıl bir sabırsızlık kıyafetlerini ütülerken şakır şakır yaş geldi gözümden Allah'ım ne kadar küçükler ya :)

Biz bebishroomdan büyüyen karyolalı bi takım aldık ,ayrıcada ilk zamanlar için küçük beşiklerden aldık.
Bebishroomda her zevk ve bütceye uygun çok kaliteli odalar var ve fabrikasyon olmadığı birçok şeyi kendi zevkinize göre değiştirebiliyorsunuz o yüzden tavsiye ederim :)

Canım onuda düşündüm de şöyle bi durumum var benim bi yer aldık nasip olursa oraya sıfırdan ev yaptırmak istiyoruz yada müteahhite verip satıp kafamıza göre bir daire almak sallantıdayım he şöyle bişey 1 sene sonrada olabilir 3 sene sonrada o yüzden bekleme lüksüm yok. Ah ev benim olsa ben zaten sıfırdan ölçülü yaptırmak isterim en temizi
araştırıyorum hala beğenemedim ne büyüyen beşikli beğenebildim ne montessori nede normal oda

Canım sepet beşik aldım bende geldi o tamam aklımdan çıktı
internetten mi aldın modelini atabilir misin ya hiç duymamıştım bebishroomu

evet kargoya verilince mail geldi ve sitede güncellendi. sen neler aldın? :) güzel günlerde kullanalım inşallah.

Senin aldıklarını nasıl beğendiysem ben de onlardan aldımyalnız o 6lı body setini almadım, onun yerine batman 2li set vardı onu aldım:) haftasonu da eşim geldi çok şükür 1 ay sonra görebildik birbirimizi. yenidoğan çıtçıtlı kolsuzlardan aldık 3 tane,2 tane ayaklı alt, 1 tane alt-üst takım, 2 tane kalın alt(eşofmanı andırıyor), 1 tane 3 aylık için kazak, 1 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı body, 1 adet tulum, 6 tane de çorap aldık:) bu bizim ilk alışverişimiz oldu bu arada daha da devamı gelir durduramam artık kendimi

Hızlısın bacım maşallah aldıklarım çok görünsede ortada bişey yok
İnşallah zamanında gelsin sağlıkla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…