2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ateş ölçer olarak soyle bir tecrubem oldu. Kızım bir haftalık falandı kuveze gırınce orada yenı dogan uzmanı doktora sormustum hangısınden alalım diye. Temassız hiçbir zaman önermiyoruz demişti. Yenidogan için klasik koltuk altı ölçerleri kullanıyoruz burada çünkü en dogru sonucu onunla alıyoruz. Ama bebek hareketlenınce bu zor olur o zaman da kulaktan ölçerlerle devam edin demişti. Bilginize

Bizimki de fenerbahceli susletecekmiş dogum odasınıHastane cıkısı falan da fenerbahceli tabi. Bir de anne kız baba ogul pijamalara taktı kafayı bu ara

Canım bende biraz annen gibiyim sanırım 9 yıllık evliyim 5. Şehir değiştirdik aslında ertelenmek lazım ama olmuyor işte

Canım bende biraz annen gibiyim sanırım 9 yıllık evliyim 5. Şehir değiştirdik aslında ertelenmek lazım ama olmuyor işte
Sen de haklısın canım aslında sartlar neyi gerektiriyorsa biraz da ayak uydurmak lazım tabi. Ama benim kafa biraz değişik ben mesela cok uyusam ogun oyle uzuluyorum ki vakit geçti bir şey yapamadım dıye bazen eşim guluyor Hep o anı yasamayı istiyorum keske demek en buyuk korkum o yuzden pimpirikli biriyim mesela.Ama tabi her zaman her sey mumkun olmuyor

Tamamen katılıyorum :))

11 sene önce çok para verip el boyaması mdf bilmem ne boya takım aldık 5 yaşına gelmeden değişti içerik

Canm 2 yaş diyorlar ama ne alırsan al çocuklar sıkılınca, ayaklanınca onda durucaklar mı?

Bende böyle biliyorum ailemde çok sağlıkçı var hepsi bu fikirde
Cümle kurmak zor gelmişti benim için kurmuşsun :)

Medifine imiş bizim ateş ölçer markası. Bize yetiyor. Ateş de genetik. Benim bebeler şükür ki ateşli değillerdi ki zaten ateş olunca onun bebekteki huzursuzluğunu hissetmemen mümkün değil. Serinkanlılıkla ateşi düşürmeye çalışman olmuyorsa acile gitmen gerekiyor.

Kızlar çok hızlısınız vallahi :) benimkinin kiyafetleri ve hastane çıkışı tamam,biberon seti,emzik,bebek arabası,bakım seti,saç fırçası,tirnak makasi,ates ölçme seysi falan filan bunları tamam. Geriye kalanları henüz almadık annem gelince alırız artık. Bide yerim olmadığı için sonlara doğru alırım. Ne dersiniz?

Benim oğlum beklenen doğumdan 20 gün erken gelmişti... 37haftam dolduğunda kasılma başladı bebek iriydi iki gün içinde sezaryene alındım... bakalim kızım nasıl gelecek doktor 15-20 temmuz arası aliriz falan dedi bi kötü oldum... bakkaldan çerez mi aliyon! Kasilmam gelsin yine bebek zamanını kendi belirlesin istiyorum ne kadar sezaryen de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…