Benim de kızım tam 37 de geldiBenim oğlum beklenen doğumdan 20 gün erken gelmişti... 37haftam dolduğunda kasılma başladı bebek iriydi iki gün içinde sezaryene alındım... bakalim kızım nasıl gelecek doktor 15-20 temmuz arası aliriz falan dedi bi kötü oldum... bakkaldan çerez mi aliyon! Kasilmam gelsin yine bebek zamanını kendi belirlesin istiyorum ne kadar sezaryen de olsa
Kızım medicalpark ın kuvezınde kalmıstı orada doktor baya baya en eski tip olanlardan koltuk altı olanı kullanıyoruz digitaller daha cok yanıltır demiştiKızlar hızlı hızlı okumaya çalıştım gün boyu baya birşeyler yazılmış ve buraya her girişimde beni bir panik alıyor çok eksiğim var sizde maşallah zırt pırt bişeyler alıyosunuzhele Birefebirece canım o hemşirenin dediği nedir öyle çanta manta benim daha kafam hazır değil doğum olayına şuan istemsiz tutuşdum yani birde ebebekte 23 nisan indirimi olacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum onu bekliyorum yoksa şu hediye çeki kampanyasından mı yararlansam 23 nisanı beklemeden. Başka birşey daha sorayım ve bitireyim bu ateş ölçer olayı yenidoğan için en mantıklısı koltuk altı ve makat içinmiş piyasad 20 tl ile 200 tl ye kadar var ortalama birşey iş görür mü yoksa braun filan mı almalıyız siz ne alacaksınız ?
yani pilsiz filan civalı olanlardan mıKızım medicalpark ın kuvezınde kalmıstı orada doktor baya baya en eski tip olanlardan koltuk altı olanı kullanıyoruz digitaller daha cok yanıltır demişti
Evet canım civalı olanlardan dedi ama bizimki digitalyani pilsiz filan civalı olanlardan mı
Evet canım civalı olanlardan dedi ama bizimki digitalGerci kullanmadım desem yeridir biz ateslendiği zaman doktora goturuyoruz hemen.Ateş işi riske atmaya gelmez bebekken.
ben izmirde kemeraltı diye bi çarşı var orda bebek malzemeleri satan 3 katlı büyük bi mağazadan aldımAsıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar
https://www.welcomebaby.com.tr/bagi-bagi-travel-bebek-arabasi-57291 canım ben dışarıda mağazaları gezerken bi satış danışmanı bu arabayı önerdi mantıklı geliyo ama biraz daha araştıracağım + özellikleri travel sistemlerin aksine hantal değil kolay katlanım ve az yer kaplama özelliğine sahip fiyat performans oranı iyi gibi mamas papas markayla benzer özelliklerdeymiş şık görüntüsüde hoşuma gitti kaydırıp fotolarına bakabilirsinBebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
Güle güle kullan canım sağlıklaben izmirde kemeraltı diye bi çarşı var orda bebek malzemeleri satan 3 katlı büyük bi mağazadan aldım
yürümem yasak olduğu için zaten çok fazla dolaşmadan en çok içime sineni aldım
bide şifonyeri var o çıkmamış resimde
Canım çilek ten hangisini aldın acaba? Ben baby cottonu tam olmasada beğendimBuarada Ben bebek odasını çilekten aldım büyüyen beşikli olandan dolap ve şifonyeri ergenliğe kadar kullanır yani ben olsam kullanırım çünkü çok güzelllbeşiğide önce büyütürüz dahada sığmayınca kullanılmaz hale gelince ferforje başlıklı bi yatak alırız diye düşündüm şuan oturduğum evde kalıcı değilim ama herşeyide ona göre düşünemiycem vallahi ilk bebek ilk heves benim ömrüm geçiyor mobilyasının ömrü geçmiş çokmu maddi olanaklar dahilinde anı yaşayın derim kızlar
Kulaktan ölçen de suyu ölçüyor. Ben kullanıyorum çok memnunum. Braun markasiBen daha karar vermedim canım ona, alından ölçülen banyo suyunu falan da ölçüyor, ama en sağlıklısı kulaktan ölçülen dedi hemşireler
Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
romanticayı aldım canım ilk bakışda bebek odası izlenimi vermediği için uzun soluklu kullanıma uygun gibi benim zilli yarın öbürgün bu bebek şeysi demesinCanım çilek ten hangisini aldın acaba? Ben baby cottonu tam olmasada beğendim
Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
Sağlıkla büyüsün odasında bıdığın canım güle güle kullanınromanticayı aldım canım ilk bakışda bebek odası izlenimi vermediği için uzun soluklu kullanıma uygun gibi benim zilli yarın öbürgün bu bebek şeysi demesindiye onu tercih ettim bakalım inş planladığım gibi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?