2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla canım zor işmiş ben koca evi döşedim böyle zorlanmadım ya içime sinmeden de almak istemiyorum
Haber ver banada

Sağlıkla büyüsün odasında bıdığın canım güle güle kullanın
Bende bebek bebek almak istemiyorum buda bana ağır geldi ben bu kararsızlıkla oda yapamicam galiba
Amin canımm inşallah hepimizinki Piyasa 3 gruba ayrılmış gibi canım ya çok bebek işi ya country yada montesoriler içine sineni bulursun inşallah

Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?
Bizim doktorumuz en iyisi civalı termometre demisti ama cam oldugu ve kirildigi icin civa da kirilinca agir metal iceriyor diye piyasa da yok ..
Ikinci olarak koltuk altina konulup bekleyip ötenler var ya onu önerdi 5 yildir onu kullaniyorum memnunum..

Çok tatlııı güle güle büyüsünler yaaaa bakıp bakıp duygulanmalık sen nerede yaptırmıştın canım çok güzel olmuş

Canım markası ne onun memnunsan bakayım bende

Bende çilekten aldim eve getirdiklerinde daha da cok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…