Ilk bunu aldim sonra eczaneden eşim ilac almaya gittiginde bilinmedik bir marka almis ayni tarz dijital ondan da memnun kaldimCanım markası ne onun memnunsan bakayım bende
Öyle mi onu görmedim, bakim ama kızı takip ediyorum instagramda. Maşallah, o hala enerjik ve incePelin akilin bebek odası gibi çok cici bayıldım
İnşallah canım benim, hepimizinÇok tatlıııymışş ❤❤❤❤Sağlıkla gelsinler inşallah
Canımmm modokoda uçanbebe var, oraya yaptırdımÇok tatlııı güle güle büyüsünler yaaaa bakıp bakıp duygulanmalıksen nerede yaptırmıştın canım çok güzel olmuş
Onunda ikiz ya bayılmışım seninkinide çok sevdim güle güle büyüsün kızlarınÖyle mi onu görmedim, bakim ama kızı takip ediyorum instagramda. Maşallah, o hala enerjik ve inceteşekkür ederim canım arada
Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedirTamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?
Benim takımın bazı parçaları geldi kızlar. Şifınyer haftaya gelecek. Nevresim takımı, baza yerleştirmedim daha. Dolap sürgülü, inş uzun seneler kullanmayı düşünüyorum. Yataklar maalesef 3-4 yaş. Raftı, süslemeydi daha doldurucam
Eki Görüntüle 2256567 Eki Görüntüle 2256568 Eki Görüntüle 2256569
Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegimHanımlar aklıma takıldı, doğumdan sonra korse olarak ne tür bişey daha kullanışlı olur hele ki tecrübeli olanlar? Konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim
en hangi modeli aldın canım güle güle kullanın sizdeBende çilekten aldim eve getirdiklerinde daha da cok sevdim
Bu braundan memnun musun pekiIlk bunu aldim sonra eczaneden eşim ilac almaya gittiginde bilinmedik bir marka almis ayni tarz dijital ondan da memnun kaldim
bence de canım muhtemelen bende doğumdn hemen sonra alacağım ihtiyaç olursa.Chicco taraf fırça almıştım ama hiç kullanılmadı oyuncak oldu onlarda sonradan
Tırnak makası güzel
Göğüs pompası kişiden kişiye ve bebeğe göre değişen bişey
Benim vardı pompam ablam vermişti ama hiç kullanmadım mesela gerek duyulmadı
6 ay sadece anne sütü aldı kızım
Ama işte her bebek her anne için değişir
ya alıcaksınız sonra işe yaramasa bile bulunsun diye ya da ihtiyaç olursa alınacak hemen
https://www.elelebaby.com/elele-allroad-travel-sistem-bebek-arabası-siyah bunu aldım canım ben.Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
yaaaaaBenim takımın bazı parçaları geldi kızlar. Şifınyer haftaya gelecek. Nevresim takımı, baza yerleştirmedim daha. Dolap sürgülü, inş uzun seneler kullanmayı düşünüyorum. Yataklar maalesef 3-4 yaş. Raftı, süslemeydi daha doldurucam
Eki Görüntüle 2256567 Eki Görüntüle 2256568 Eki Görüntüle 2256569
Sayecim bende kalkan alırım herhalde, lansinoh aldım. Gümüş kapaklarda güzel ama kalkanda süt birikmesi açısından daha işlevsel geliyor bana.Kızlar ne çok yazmışsınız ☺ Göğüs kremi ve Kalkan’ı konuşulmuş. Ben kremi lansinoh aldım. Kalkan da mutlaka alacağım. Arkadaşıma çok dil döktük Doğumdan sonra almadığına pişman oldu. Kalkan’ı ya avent yada chicco alacağım nasipse. Benim göğüsler şimdiden acıyor.
canım ben düğün hazırlıkları aşamasında zayıflama sürecine girmiştim, yamuna korse en büyük destekçim oldu. Şimdi yine alıp kullanacam biraz pahalı ama değer.Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegim
Canım ben o konuda da kararsızdım, instagramdan bi kaç farklı sayfaya sormuştum, ona o parayı vereceğime üzerine eklerim titreşimli ana kucağı alırım falan demiştim, set halinde 300 lira falan diyenler olmuştu. N11de denk geldi 100tl. Emzirme yastığı zaten hayat kurtarıcı bi şeymiş hep öyle bahsediyorlar gebe okulunda da, deneyimli anneler de. İçinde emzirme önlüğü falanda var, hoşuma gitti bunu aldım. Fikir olsun.Kızlar ana kucagından hariç baby nest almayı düşünüyor musunuz?
Memnunum sorun yok zaten fiyati uygun bence al dene memenun kalmazsan başka alırsın ki bence memnun kalırsın ....Bu braundan memnun musun peki
Teşekkür ederim canım benim, çok naziksinyaaaaabaaaayıldımm güzel günlerde kullansın ikizler sarı şekerimiz
Ya o bir gerçek, kız çocuklara çeşit çok tabii. Erkeklerde renk skalası da sınırlı ama onlar da büyüyünce tam bir anneci olacaklarlavitabellamk canım çok güzel olmuş güle güle kullansın prensesler kız bebek farkı benim oğlanlara herşey standart
Çok saol canım, historye koymuştu o herhalde göremedimOnunda ikiz ya bayılmışım seninkinide çok sevdim güle güle büyüsün kızların
Of hiç bilemiyorum valla ya çok kararsız kalımben de bu 2 modele baktım ama otomatik olanı daha çok beğendim sanırım.2 yaşına kadar kullanamayız bence hareketlenince hiç durmak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?