2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanımlar aklıma takıldı, doğumdan sonra korse olarak ne tür bişey daha kullanışlı olur hele ki tecrübeli olanlar? Konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim

Kızlar ne çok yazmışsınız Göğüs kremi ve Kalkan’ı konuşulmuş. Ben kremi lansinoh aldım. Kalkan da mutlaka alacağım. Arkadaşıma çok dil döktük Doğumdan sonra almadığına pişman oldu. Kalkan’ı ya avent yada chicco alacağım nasipse. Benim göğüsler şimdiden acıyor.

Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?

Weewell marka kullanıyorum.Tavsiye ederim.4 sene önce 114 tl ye almıştım.Şu an bilmiyorum fiyatını.Resmini ekleyeyim hatta

lavitabellamk canım çok güzel olmuş güle güle kullansın prensesler kız bebek farkı benim oğlanlara herşey standart

Hanımlar aklıma takıldı, doğumdan sonra korse olarak ne tür bişey daha kullanışlı olur hele ki tecrübeli olanlar? Konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim
Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegim

bence de canım muhtemelen bende doğumdn hemen sonra alacağım ihtiyaç olursa.
Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
https://www.elelebaby.com/elele-allroad-travel-sistem-bebek-arabası-siyah bunu aldım canım ben.
yaaaaa baaaayıldımm güzel günlerde kullansın ikizler sarı şekerimiz
Sayecim bende kalkan alırım herhalde, lansinoh aldım. Gümüş kapaklarda güzel ama kalkanda süt birikmesi açısından daha işlevsel geliyor bana.
Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegim
canım ben düğün hazırlıkları aşamasında zayıflama sürecine girmiştim, yamuna korse en büyük destekçim oldu. Şimdi yine alıp kullanacam biraz pahalı ama değer.
Kızlar ana kucagından hariç baby nest almayı düşünüyor musunuz?
Canım ben o konuda da kararsızdım, instagramdan bi kaç farklı sayfaya sormuştum, ona o parayı vereceğime üzerine eklerim titreşimli ana kucağı alırım falan demiştim, set halinde 300 lira falan diyenler olmuştu. N11de denk geldi 100tl. Emzirme yastığı zaten hayat kurtarıcı bi şeymiş hep öyle bahsediyorlar gebe okulunda da, deneyimli anneler de. İçinde emzirme önlüğü falanda var, hoşuma gitti bunu aldım. Fikir olsun. 100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak 149,90 TL yerine 99,90 TL

yaaaaa baaaayıldımm güzel günlerde kullansın ikizler sarı şekerimiz
Teşekkür ederim canım benim, çok naziksin

lavitabellamk canım çok güzel olmuş güle güle kullansın prensesler kız bebek farkı benim oğlanlara herşey standart
Ya o bir gerçek, kız çocuklara çeşit çok tabii. Erkeklerde renk skalası da sınırlı ama onlar da büyüyünce tam bir anneci olacaklar

Onunda ikiz ya bayılmışım seninkinide çok sevdim güle güle büyüsün kızların
Çok saol canım, historye koymuştu o herhalde göremedim merak ettim ama :) teşekkür ederim canımm buarada

Puset için destek yastigi ihtiyac olmustu oğlumda sevi bebe nin varmıs sonradan gordüm ben kendi imkanlarimizla destek yapmistik ilk zamanlar minik oldugu icin ihtiyac oluyor simdi bunu yapan bir cok yer var puset ortusu carsafi destek yastigi takimi 150 tl almayi planliyorum pudra ve grili olaninin takimini size de fikir olsun istedim .. ruzgarda ya da guneste pusetin ustundeki golgelikler yeterli olmuyor battaniye vs ucuşyor bu ortüler cok kullanisli geldi ..

Eklentiler

• Screenshot_20190409-213335.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20190409-213349.webp
    55 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…