2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Aslında doğru söylüyorsun bakalım bide mağazaya gidince oradakilere de danışacağım ona göre orda karar veririm artık

Çok sağol canım peki kalitesi nasıl emzirme yastıgı ince değil dimi? Emzirme yastıgı ebebekte mycey marka 70 tl Burda set halinde 100 görünce çok şaşırdım. İnstada umay bebek sayfasında babynest 3 kucuk yastık 1 battaniye 225 tl bana gereksiz geldi.

YouTubedan izledim

Aynen canım bende tam tersi bakıyorum.kucuk bi ilçedeyim şimdi sıkılıyorum hooop uykuya vakit geçsin diye

Canım bence fiyatına göre gayet iyi ve yeterli, ben memnun kaldım elime geçince

Eklentiler

• IMG_20190409_215904.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20190409_215848.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20190409_215840.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 79
Reactions: LaL
Hanımlar aklıma takıldı, doğumdan sonra korse olarak ne tür bişey daha kullanışlı olur hele ki tecrübeli olanlar? Konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim
Benimde kafamda ama kullanabilir miyim temmuz sıcağında emin olamadım mesela bazı doktorlarda önermiyomuş sezeryan durumunda vs
Doğumdan sonra mı sipariş etmek mantıklı yamunayı çok duyuyorum ama

Çok güzel canım fiyat sordun mu
Canım bende kalkanın kurtarıcı olacağı kanaatindeyim tecrübeli annelerden de gördüğüm kadarıyla
İnşallah öyle olurlar ben onları doğurmak için neler çekiyorum

Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala

Bizimki bu
Üst kısmı çıkıyo oto koltuğu ile devam ilk yıl
Az yer kaplıcak gibi bagajda tek başıma denedim elim alışınca daha seri açar kapar takarım heralde oto koltuğunu

Eklentiler

• 02E68314-4BE5-4A9D-A2AA-FDB073E653D0.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 88
Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar

Ben çilekten aldim canim dun de gelip kurdular icime sindi gercekten. Beşiğini almadim sadece çunku anne yani besik alip sonra monteserri yatak almayi dusunuyorum.

Kizlar konusulanlari okudum ne guzel bi suru sey almissiniz.bana hersey birilerinden geldi valla yaa.oyun halisi emzirme yastigi reflu yatagi mama sandalyesi sut pompasi daha ivir zivir yakinlardan hep geldi.bende ikinci el anne yani,besik ve 4 moms aldim Bebek arabasinida yurt disindan aldirdim.ee bisey kalmadi bana valla.
Aklima emzirme koltugu geldi odalarda hep goruyodum.alicak misiniz

Benimde kafamda ama kullanabilir miyim temmuz sıcağında emin olamadım mesela bazı doktorlarda önermiyomuş sezeryan durumunda vs
Canım normal doğumu bilmem ama sezeryandan hemen sonra yamunayi kullanamazsın. Ben doktorun tavsiye ettiği bi korseyi kullanmıştım hemen ertesi gün. Hatta onsuz rahat edemiyordum. Eylül sıcağı vardı ona rağmen hiç çıkarmadım. Korsesiz sezeryan yerin daha çok aciyor

Merhaba kizlar erken doğum tehlikem oldugu icin bu gruba baya bir ara vermistim diger erken doğum grubuna yaziyordum nasilsiniz iyimisiniz? Baya seyler almissiniz valla bende duzenliyeyim.aldiklarimi paylasicam insallah sizlerle :)

İşte doğumdan sonra mı almak mantıklı canım o zaman? Yoksa öncesinde bulundurmak mı lazım?

Yamuna yı bende duydum ama kullanis kısmını bilemem, ilk kızım normal olmuştu o zaman ki kullandığım pek de memnun etmedi ama derli toplu hissetmek çok iyi geliyordu çıkarınca bacaklarima geliyor gibi rahatsız ediyordu karın derim, bu kez düzgün bişey bakıyorum o yüzden

Çalışanlara mutlaka lazımda süt gelmezse farklı tabi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…