Naturay baby aldik canim. Benim erkek ona gore aldim. Tesekkur ederim canim sizdr gule gule kullaninS
en hangi modeli aldın canım güle güle kullanın sizde
Canım kg olarak 15 çok iyi dediğin gibi diğerleri 0-9 kg arası ancak bunlar bana anakucağından ziyade portatif beşik gibi geliyo ilk attığını aldım güvenlik açısından bi sıkıntı olmaz yerden çok yüksek değil bu birincisi ikincisi de 6 aylık bebek düşemez zaten ondan deviremez diye düşünüyorum. Tercih tabiki de senin kullanım amacına bağlı birazda.
Canım ben o konuda da kararsızdım, instagramdan bi kaç farklı sayfaya sormuştum, ona o parayı vereceğime üzerine eklerim titreşimli ana kucağı alırım falan demiştim, set halinde 300 lira falan diyenler olmuştu. N11de denk geldi 100tl. Emzirme yastığı zaten hayat kurtarıcı bi şeymiş hep öyle bahsediyorlar gebe okulunda da, deneyimli anneler de. İçinde emzirme önlüğü falanda var, hoşuma gitti bunu aldım. Fikir olsun.100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak 149,90 TL yerine 99,90 TL
100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak Fiyatları ve Özellikleri
100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
YouTubedan izledimTeşekkür ederim canım benim, çok naziksin
Ya o bir gerçek, kız çocuklara çeşit çok tabii. Erkeklerde renk skalası da sınırlı ama onlar da büyüyünce tam bir anneci olacaklar
Çok saol canım, historye koymuştu o herhalde göremedimmerak ettim ama :) teşekkür ederim canımm buarada
Aynen canım bende tam tersi bakıyorum.kucuk bi ilçedeyim şimdi sıkılıyorum hooop uykuya vakit geçsin diyeSen de haklısın canım aslında sartlar neyi gerektiriyorsa biraz da ayak uydurmak lazım tabi. Ama benim kafa biraz değişik ben mesela cok uyusam ogun oyle uzuluyorum ki vakit geçti bir şey yapamadım dıye bazen eşim guluyorHep o anı yasamayı istiyorum keske demek en buyuk korkum o yuzden pimpirikli biriyim mesela.Ama tabi her zaman her sey mumkun olmuyor
Canım bence fiyatına göre gayet iyi ve yeterli, ben memnun kaldım elime geçinceÇok sağol canım peki kalitesi nasıl emzirme yastıgı ince değil dimi? Emzirme yastıgı ebebekte mycey marka 70 tl Burda set halinde 100 görünce çok şaşırdım. İnstada umay bebek sayfasında babynest 3 kucuk yastık 1 battaniye 225 tl bana gereksiz geldi.
Benimde kafamda ama kullanabilir miyim temmuz sıcağında emin olamadım mesela bazı doktorlarda önermiyomuş sezeryan durumunda vsHanımlar aklıma takıldı, doğumdan sonra korse olarak ne tür bişey daha kullanışlı olur hele ki tecrübeli olanlar? Konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim
Çok güzel canım fiyat sordun muKızlar instada evmila tasarım diye bir sayfadan bu halı ve perdeleri begendim internet siteleri var. Ben tam tesekkul oda almayacagım bos odam da gardrobum var bir büyüyen beşik bir de boyle halı ve perde almayı dusunuyorum size de fikir olsun. Eki Görüntüle 2256599 Eki Görüntüle 2256600
Canım bende kalkanın kurtarıcı olacağı kanaatindeyim tecrübeli annelerden de gördüğüm kadarıylabence de canım muhtemelen bende doğumdn hemen sonra alacağım ihtiyaç olursa.
https://www.elelebaby.com/elele-allroad-travel-sistem-bebek-arabası-siyah bunu aldım canım ben.
yaaaaabaaaayıldımm güzel günlerde kullansın ikizler sarı şekerimiz
Sayecim bende kalkan alırım herhalde, lansinoh aldım. Gümüş kapaklarda güzel ama kalkanda süt birikmesi açısından daha işlevsel geliyor bana.
canım ben düğün hazırlıkları aşamasında zayıflama sürecine girmiştim, yamuna korse en büyük destekçim oldu. Şimdi yine alıp kullanacam biraz pahalı ama değer. ❤
Canım ben o konuda da kararsızdım, instagramdan bi kaç farklı sayfaya sormuştum, ona o parayı vereceğime üzerine eklerim titreşimli ana kucağı alırım falan demiştim, set halinde 300 lira falan diyenler olmuştu. N11de denk geldi 100tl. Emzirme yastığı zaten hayat kurtarıcı bi şeymiş hep öyle bahsediyorlar gebe okulunda da, deneyimli anneler de. İçinde emzirme önlüğü falanda var, hoşuma gitti bunu aldım. Fikir olsun.100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak 149,90 TL yerine 99,90 TL
100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak Fiyatları ve Özellikleri
100% Pamuk 5 Parça SET Emzirme Yastığı Önlüğü ve BabyNest Yatak en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
İnşallah öyle olurlar ben onları doğurmak için neler çekiyorumTeşekkür ederim canım benim, çok naziksin
Ya o bir gerçek, kız çocuklara çeşit çok tabii. Erkeklerde renk skalası da sınırlı ama onlar da büyüyünce tam bir anneci olacaklar
Çok saol canım, historye koymuştu o herhalde göremedimmerak ettim ama :) teşekkür ederim canımm buarada
Bebek arabası alanlar fotoğraf atar mısınız bende bakayım
Karar veremedim hala
Asıl sorunum bebek odası çilekteki bi tek yarım yamalak içime sindi beğenemiyorum ya var mı tavsiyeniz odayı nerden düşünüyosunuz kızlar
Canım normal doğumu bilmem ama sezeryandan hemen sonra yamunayi kullanamazsın. Ben doktorun tavsiye ettiği bi korseyi kullanmıştım hemen ertesi gün. Hatta onsuz rahat edemiyordum. Eylül sıcağı vardı ona rağmen hiç çıkarmadım. Korsesiz sezeryan yerin daha çok aciyorBenimde kafamda ama kullanabilir miyim temmuz sıcağında emin olamadım mesela bazı doktorlarda önermiyomuş sezeryan durumunda vs
Doğumdan sonra mı sipariş etmek mantıklı yamunayı çok duyuyorum ama
Güle güle kullanın canımBen çilekten aldim canim dun de gelip kurdular icime sindi gercekten. Beşiğini almadim sadece çunku anne yani besik alip sonra monteserri yatak almayi dusunuyorum.
İşte doğumdan sonra mı almak mantıklı canım o zaman? Yoksa öncesinde bulundurmak mı lazım?Canım normal doğumu bilmem ama sezeryandan hemen sonra yamunayi kullanamazsın. Ben doktorun tavsiye ettiği bi korseyi kullanmıştım hemen ertesi gün. Hatta onsuz rahat edemiyordum. Eylül sıcağı vardı ona rağmen hiç çıkarmadım. Korsesiz sezeryan yerin daha çok aciyor
Yamuna yı bende duydum ama kullanis kısmını bilemem, ilk kızım normal olmuştu o zaman ki kullandığım pek de memnun etmedi ama derli toplu hissetmek çok iyi geliyordu çıkarınca bacaklarima geliyor gibi rahatsız ediyordu karın derim, bu kez düzgün bişey bakıyorum o yüzdenBenimde kafamda ama kullanabilir miyim temmuz sıcağında emin olamadım mesela bazı doktorlarda önermiyomuş sezeryan durumunda vs
Doğumdan sonra mı sipariş etmek mantıklı yamunayı çok duyuyorum ama
Çalışanlara mutlaka lazımda süt gelmezse farklı tabi canimBu göğüs pompalarının da günden güne artıyor fiyatıbenim gittiğim gebe okulundaki ebeler gerek yok doğumdan önce diyor, Manuel al yeter, sorun olursa alırsın elektrikli dediler. Hiç sütü gelmeyip elinde patlayanlar oluyormuş yani boşuna alınmış gibi zaten kararsız bi insanım iyice kararsız kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?