2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haklısın manuel cidden bilek yoruyor pompala pompala

Ben yengecim ve kiziminda yengeç olmasını istemezdim umarım benden çok farklı olur

Cehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedir Tamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?
Freely temassız Ateş ölçer kullanıyorum acildekiyle aynı çıkıyordu memnunum ben fiyatida daha makul

Canım ben daha yeni odasını yapmaya baslayabildim mesela dolabını tekzenden aldım malzeme kalitesi çok iyi değil ama görüntüsü güzel yataginida Montessori yatak aldım şuan yatmaktan çok üzerinde oyun oynamayı çok seviyor sırada halısı ve perdesi var kardeşi doğduktan sonra aynı yataktan yaptırmayı düşünüyorum yine birde çekmeceli bı dolap tercih edersen sifonyere çok gerek kalmıyor

Ama doğumdan sonra duruma göre almak daha iyi olcak gibi karın ölçüsü sezeryan mı normal mi kestiremiyorum şuan mesela

Evet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benim bu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
bence kalkan daha iyi akan sütü de taşırmaz ve kuru kalmasını sağlar bölgenin, ben böyle düşünüyorum

Bende 3 kapılı çekmeceli Bi gardırop alırsam şifonyer almayı düşünmüyorum canım aslında modokoya bi gideyim de sanırım ordan karar verebilirim

ben bimden aldım tarak fiyatı çok uygundu, yeni doğan olduğu için çok saçı olmayacağını düşünüyorum bizim ailede bebişler kel doğar o yüzden çok üstünde durmadım.

Günaydın güzel hanımlar Dün yine kopyacı olduğumdan, Joie ana kucağı, braun kulaktan ateş ölçer, babyjem banyo takımı almış bulunmaktayım :)) Hiç ucuz bir şey beğenmediğinizden yine beni batırdınız, moraller bozuk Şimdi bir sorum daha var, oto koltuğu için tavsiye istiyorum sizden. Önceliğim güvenliği

bende montessori istiyorum inşallah ama yerim yok şimdilik, beşik dönemleri bi geçsin yaptıracağım inşallah

Geçmiş olsun canım sen stres yapma
E EndoplazmikSeyyahikulum geçmiş olsun canım umarım her şey kısa zamanda yoluna girer.
Geçmiş olsun ben de çok çektim gazdan bu hamileliğimde

Çok geçmiş olsun, dikkat edim siz kendinize, Allah şifa versin kaynanana
Aaaa çok üzüldüm canım ya.Çok etkilenmissindir düşünemiyorum bile o anı.Sukur ki bebeğin iyi.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kayinvalidene
Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün daha iyi ama 3 yerde tıkanıklık var stent tanılamadı kritik yerler diye muhtemelen is bypass a dönüşecek. Hakkımızda hayırlısı olsun ins.

bende eşime diyorum ki ikimizde fb liyiz sakın kızımızın başını yakma bırakalım Fenerbahçe dışında bi takım tutsun

Buarada burç muhabbeti olmuş. ben esim ve büyük oğlum hepimiz teraziyiz. Ilk defa ya ikizler yada yengeç gelecek evimize alışık değiliz bakalim
Birde 22.06.2007 esimle sevgili olduğumuz gün haftasonuna geliyor ama o gün doğarsa nasıl şok oluruz.

Günaydınnn :) hayırlı olsun aynen ucuz şey alırsak olmaz illa para harcayacağız başka türlü rahatlamıyoruz

Benimde doğum günüm 23 haziran bakalım ne zaman gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…