Haklısın manuel cidden bilek yoruyor pompala pompalaAsla ve asla katılmıyorum
Öncelikle manüel pompa alacağıma hiç almam elimle sıkarım daha iyiInsanın bileği dayanmiyo
Ikincisi, anne sütünü artırıcı en ama en büyük etken göğüsteki sütun düzenli aralıklarla tamamen boşaltılması. Süt boşaldıkça beyin "ihtiyaç var süt üret" diyor ve memişler de süt üretiyo .
Ilk başlarda çok düzensiz çok fazla süt üretimi yapılıyor göğüsler bomba gibi oluyor. Bebekler çok az bir miktarını emebiliyor. Süt memede kalıyor. Bu yüzden süt git gide azalıyor
Yanı göğüs pompasını iyi düşünün. Benim aldigim ilk şey o
Ben yengecim ve kiziminda yengeç olmasını istemezdim umarım benden çok farklı olurEpey burç muhabbeti dönmüş.Ben oğlak,eşim kova,büyük oğlum balık,küçük oğlum da nasip olursa yengeç olacak.Masalllah her burç var bizde neredeyseYengeçler içine kapanık değil yaaa.Ben mi yanlış biliyorum.Tanidigim Yengeçler çok konuşkan(kulak yakacak cinsten),aşırı sosyal,evine eşine çocuklarına aşırı duskun,becerikli,duygusal.Ben seviniyorum oğlum yengeç olacağı için.Evine sadık düşünceli sevecen bir insan olacak inşallah. Ve tabiki yetiştirme tarzımız da çok coookkk önemli olacak.
Freely temassız Ateş ölçer kullanıyorum acildekiyle aynı çıkıyordu memnunum ben fiyatida daha makulCehalet mutlulukmuş hakikaten ya bu nedirTamam son bir şey soracağım. Ben de bu alına tutulan lazerlilerden alacağım ateş ölçer için. 300-400 var sanırım fiyatları. Tavsiyeniz var mı acaba?
Canım ben daha yeni odasını yapmaya baslayabildim mesela dolabını tekzenden aldım malzeme kalitesi çok iyi değil ama görüntüsü güzel yataginida Montessori yatak aldım şuan yatmaktan çok üzerinde oyun oynamayı çok seviyor sırada halısı ve perdesi var kardeşi doğduktan sonra aynı yataktan yaptırmayı düşünüyorum yine birde çekmeceli bı dolap tercih edersen sifonyere çok gerek kalmıyorCanım fikir ayrılığı olan bi konu aslında
arkadaşım büyüyen beşik aldı ve çocuğu haziranda 3 yaşına giricek yatağını büyüttü beşiklikten çıkardı kızınada baza alıcak oda 2 yaşına giricek olduğu gibi kullanıyo hiç bir sıkıntısı yok.
Benimde bi aklım diyo ki normal beşikli bi oda al 3 yaşına kadar yatsın beşiği kaldır beyaz bi baza al
bi aklımda hala büyüyen beşikten yana.
bu çocuğa mecbur gardrop şifonyer alıcam ee daha ilk çocuk nasip olursa ikincisi de kullanır yapmasam bi türlü yapsam bi türlü çıkamıyorum işin içinden
Ama doğumdan sonra duruma göre almak daha iyi olcak gibi karın ölçüsü sezeryan mı normal mi kestiremiyorum şuan meselaYamuna yı bende duydum ama kullanis kısmını bilemem, ilk kızım normal olmuştu o zaman ki kullandığım pek de memnun etmedi ama derli toplu hissetmek çok iyi geliyordu çıkarınca bacaklarima geliyor gibi rahatsız ediyordu karın derim, bu kez düzgün bişey bakıyorum o yüzden
bence kalkan daha iyi akan sütü de taşırmaz ve kuru kalmasını sağlar bölgenin, ben böyle düşünüyorumEvet canım hatırlıyorum süt kanallarını açmak için de ideal aslında. Neyse bakalım anlık kararla olacak benimbu arada gümüş kapak alacak mısınız yoksa kalkan tarzı bi şey mi alacaksınız
Ay nasıl güzel olmuş bayıldımBenim takımın bazı parçaları geldi kızlar. Şifınyer haftaya gelecek. Nevresim takımı, baza yerleştirmedim daha. Dolap sürgülü, inş uzun seneler kullanmayı düşünüyorum. Yataklar maalesef 3-4 yaş. Raftı, süslemeydi daha doldurucam
Eki Görüntüle 2256567 Eki Görüntüle 2256568 Eki Görüntüle 2256569
Bende 3 kapılı çekmeceli Bi gardırop alırsam şifonyer almayı düşünmüyorum canım aslında modokoya bi gideyim de sanırım ordan karar verebilirimCanım ben daha yeni odasını yapmaya baslayabildim mesela dolabını tekzenden aldım malzeme kalitesi çok iyi değil ama görüntüsü güzel yataginida Montessori yatak aldım şuan yatmaktan çok üzerinde oyun oynamayı çok seviyor sırada halısı ve perdesi var kardeşi doğduktan sonra aynı yataktan yaptırmayı düşünüyorum yine birde çekmeceli bı dolap tercih edersen sifonyere çok gerek kalmıyor
ben bimden aldım tarak fiyatı çok uygundu, yeni doğan olduğu için çok saçı olmayacağını düşünüyorum bizim ailede bebişler kel doğar o yüzden çok üstünde durmadım.chicco nun tınak makası ayrı satılıyo zaten yorumları çok iyi ama tarak setine bakayım canım o zaman. Katlanır düşünmedim sebebi kova maşrapa zaten ayrı alıncak birde küçük tuvaleti kapattım ben ardiye olarak kullanıyorum yer sıkıntım olmicak oraya koyarım.
bende montessori istiyorum inşallah ama yerim yok şimdilik, beşik dönemleri bi geçsin yaptıracağım inşallahBence montessori tarzı bir yatak sec canım.Kızımda 4 ay gogsumde uyuttum besıgıne koymaya kıyamadım. Donmeye basladı besıgıne koyalım dedık kısa bir sure sonra tutunup kalkınca beşikten düşer diye korktum. Buyuyen beşikti bizimki.Sonra park yatak alalım derin olur kalksa da dusmez dedik onda da kendisi rahat etmedi sevmedi o derinliği sanırım o da kaldı. Şimdi tek kişilik yatagın etrafını korumalıkla cevırdık yastık falan koyduk en iyi onda rahat etti. Ama ben de montessori yaptıracağım arastırıyorum su an.Tayın durumlarımız belli olsun hemen alacağım.Hepsini denedim en uzun sure kullanılan ve en rahatı guvenlisi bu.Hem ben de yanında yatıyorum eşim nöbetteykenBazen kitap alıyor eline uzanıyor oku diyor yana yana uzanıp kitap okuyoruz. Sarılıp uyuyoruz süper bir şey. Keske en basından montessori alsaydım
Geçmiş olsun canım sen stres yapma
Günaydın bana da çok dokunuyor mercimek canım. Geçmiş olsun.
Dün herkes için mi kötü geçmiş anlamadım valla. Çok g ecmis olsun şükür bebeğin iyi. Kayınvalidem Konyaya annesine gelicek diye bende gece biraz poğaça tatlı yapayım dediydim yapmaz olaydım sabaha kadar rahim kasılmaları oldu. Heralde dedim dogurcam .
Çok geçmiş olsun canım biran önce düzelir inşallah keşke boyle üzücü şeyleri hamilelik döneminde hiç yaşamasak ama işte oluyor mağlesef sen o anı düşünmemeye çaliş daha fazla üzülme en azindan
Geçmiş olsun ben de çok çektim gazdan bu hamileliğimde
Çok geçmiş olsun, dikkat edim siz kendinize, Allah şifa versin kaynanana
Aaaa çok üzüldüm canım ya.Çok etkilenmissindir düşünemiyorum bile o anı.Sukur ki bebeğin iyi.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kayinvalidene
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün daha iyi ama 3 yerde tıkanıklık var stent tanılamadı kritik yerler diye muhtemelen is bypass a dönüşecek. Hakkımızda hayırlısı olsun ins.Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun
bende eşime diyorum ki ikimizde fb liyiz sakın kızımızın başını yakma bırakalım Fenerbahçe dışında bi takım tutsun
Ahanda benim esim. Fenerbahçe forması aldı bir sürü boy boy. Bir de geçen gün olta bakıyordu . Oglanla gidicem dedi. Hangi kafada yaşıyorsa artik
Daha önce eslerimizin birbirlerine benzerliklerinden bahsetmiştik dimi
Çok güzel canım fiyat sordun mu
sağol canım ben de bir bakayımCanım bence fiyatına göre gayet iyi ve yeterli, ben memnun kaldım elime geçince
Günaydınnn :) hayırlı olsun aynen ucuz şey alırsak olmaz illa para harcayacağız başka türlü rahatlamıyoruzGünaydın güzel hanımlarDün yine kopyacı olduğumdan, Joie ana kucağı, braun kulaktan ateş ölçer, babyjem banyo takımı almış bulunmaktayım :)) Hiç ucuz bir şey beğenmediğinizden yine beni batırdınız, moraller bozuk Şimdi bir sorum daha var, oto koltuğu için tavsiye istiyorum sizden. Önceliğim güvenliği
Sağol canımGünaydınnn :) hayırlı olsun aynen ucuz şey alırsak olmaz illa para harcayacağız başka türlü rahatlamıyoruz
Benimde doğum günüm 23 haziran bakalım ne zaman geleceklerBuarada burç muhabbeti olmuş. ben esim ve büyük oğlum hepimiz teraziyiz. Ilk defa ya ikizler yada yengeç gelecek evimize alışık değiliz bakalim
Birde 22.06.2007 esimle sevgili olduğumuz gün haftasonuna geliyor ama o gün doğarsa nasıl şok oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?