2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende inşallah mecbur kalmam hiç sevmiyorum tecrübe etmedim ama ısınamıyorum birde müslini bağlayabilirsin boynuna demişlerdi bana emzirmek zorunda kalırsan dışarda falan demişlerdi canım
Bazi müslinlerin bir kenarında kalınca iki uzun parca oluyor boyna baglamak için. Ben de yok marka bilmiyorum o yuzden ama o sekilde bir müslin alabilirsin. Belki ben de bendeki müslinlerin birine oyle kurdele gibi bir şey dikip kullanacağım.Cunku emzirme onlugu bana da bir garip geliyor hem de sadece ticari kafayla yapılmış bir sey.Kalınca kıslık bir tulbent bile iş görür.Müslin kullanacaksan buyuklerden al canım. Mesela Lcw de genelde boyutları kucuk. Ebebekte de bazıları kucuk bazıları baya buyukçe oluyor.

Benim kızımın da sarı bezi yoktu. İnanmam almamıştım ama dogumdan sonra aldım bi tane

O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarım

O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarım

Ben de bir dahaki gidişimde artik doğumla ilgili konusucam inşallah. Bunu da sorucam unutmam insallah

tamamm canım

Bilgi vermemesi mahremiyet açısından doğal kuzum geçmiş olsun
Kardeşinden başka bilgi alabileceğin kimse yok mu?
Birilerine yaz kardeşine ulaşsın bir şekilde sana dönsün ister istemez merakta kalır insan

ben de izlemedim Allah belalarını versin ne denilir ki

Izleme ya ben izlemedim. Günlerce kurtulamıyorum etkisinden. Fotoğraf bile yetiyo bana

Savaş bölgelerinde kadın ve çocuklara yapılan işkence videolarından birine denk gelmiştim bir akşam. Hayatımın en zor gecesiydi galiba ruhsal olarak. Ve haftalarca etkisinden kurtulamamıştım

O yüzden görür görmez ekranı ceviriyorum

Güle güle kullanın canım gardırop ve şifonyer aldın sanırım sadece

Yetişemiyorum sizlere evet canım sadece onları aldım. Şimdilik böyle kurdular haftaya inşallah annemler gelip düzenleyecekler ama eksikler hiç bitmiyor eşime diyorum kendimi yeniden çeyiz hazırlıyormuş gibi hissediyorum

Eklentiler

• IMG-20190408-WA0004.webp
    14 KB · Görüntüleme: 69
Benim kızımın da sarı bezi yoktu. İnanmam almamıştım ama dogumdan sonra aldım bi tane
Annem butun çocuklarına kullanmış aynı tülbent şeklinde .. ablam iki çocuğuna kullandı sakladık hayırlısıyla bende kullanacağım toplam 8 kişi kuşaktan kuşağa kullandı

ay canım izlememiştim keşke izlemeseydim mahfoldum yaa

gıcık olduğum şey olabilir o ikisi şart mı canım ya ben kullanamam gibi geliyo

Aslında pek çok şeyin ihtiyaç olup olmadığına sen karar veriyorsun.
İki civciv büyüdü. Ne emzirme yastığı ne emzirme önlüğü kullandım.
İstersen bu ikisini beklet. Doğum sonrası ihtiyaç duyarsan al. Madem ısınamadın.
Bir arkadaşım mutlaka göğüs kremi al dedi. Aldık. Epey de pahalıydı. Lansinoh mu acaba? Mor bir tüptü. Hiç kullanmadım. Çöpe gitti.
İki tane emzirme sütyeni aldım. Duruyorlar öyle. Ben her halükarda her çamaşırla emzirebildim.

baby cotton bende bunu yarım beğendim kendisi güzel kulplar biraz hoşuma gitmedi bunun camsız ve şifonyeri yanı olmayanıydı canım güle güle kullanın inşallah hem bebişin hemde sen

Kardeşim bana ulaştı annemi gösterdi kamerada acıdan çenesi titriyordu ruh gibiydi. Direkt yüzüne kapattım öyle bir ağlama krizine girdim ki annemi o halde görünce içim parçalandı hala kendime gelemedim

Annem butun çocuklarına kullanmış aynı tülbent şeklinde .. ablam iki çocuğuna kullandı sakladık hayırlısıyla bende kullanacağım toplam 8 kişi kuşaktan kuşağa kullandı
Nedendir bilinmez benimkini mavi yapmış annemler kenarı oyalı falan onlar da sarı yapmamıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…