Bazi müslinlerin bir kenarında kalınca iki uzun parca oluyor boyna baglamak için. Ben de yok marka bilmiyorum o yuzden ama o sekilde bir müslin alabilirsin. Belki ben de bendeki müslinlerin birine oyle kurdele gibi bir şey dikip kullanacağım.Cunku emzirme onlugu bana da bir garip geliyor hem de sadece ticari kafayla yapılmış bir sey.Kalınca kıslık bir tulbent bile iş görür.Müslin kullanacaksan buyuklerden al canım. Mesela Lcw de genelde boyutları kucuk. Ebebekte de bazıları kucuk bazıları baya buyukçe oluyor.bende inşallah mecbur kalmam hiç sevmiyorum tecrübe etmedim ama ısınamıyorum birde müslini bağlayabilirsin boynuna demişlerdi bana emzirmek zorunda kalırsan dışarda falan demişlerdi canım
Benim kızımın da sarı bezi yoktu. İnanmam almamıştım ama dogumdan sonra aldım bi taneEvet Çok haklısınız
Ama gelde insanlara anlat bunu
ablamın bebeğinde gelenlerin ilk söylediği şey yanina sarı bez koyun sarilik olcak bu çocuk demişlerdi bıkmıştık o insanlardan
Sırf bana gelen biri olduğunda sarı bezi görsunlerde konuşmasin diye aldım zaten
normalde kullanmam
O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarımCanım ben de senin kafadayım. sezeryan olacak ama bebek kendisi gelmek istediği gün alınsın istiyorum. Ne gibi riski oluyormuş?
@kafkasyaninozkizi arkadaşın paylaştığı bir tarafi muslin olan havludan bahsettim kizlar. Adi aklıma gelmeyince astar dedim. Banyodan çıkarır çıkarmaz muslin tarafına sarıyordum o iyice emiyordu suyunu. Sonra da arka kısmıyla daha iyi kurutuyordum. Giyinene kadar islak havluda kalmamış oluyordu. Bir de iki tarafı havlu olanlara nazaran daha çabuk kuruyordu havlunun kendisi yani :)
B bibliyofil_k canim almissan kalsin. Sonucta havli havludur. Muslinli olmasi sart degil :))
Ahanda bu :)
Emzirme yastığı alicam da önlük almayı düşünmüyorum. Gereken durumda örtü bulmak zor olmuyo :)
O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarım
Arattıklarım dolsa razıyımInternette ne arasam kk sayfası o ürünle ilgili reklamlarla doluyo
tamamm canımCanım ben de senin kafadayım. sezeryan olacak ama bebek kendisi gelmek istediği gün alınsın istiyorum. Ne gibi riski oluyormuş?
@kafkasyaninozkizi arkadaşın paylaştığı bir tarafi muslin olan havludan bahsettim kizlar. Adi aklıma gelmeyince astar dedim. Banyodan çıkarır çıkarmaz muslin tarafına sarıyordum o iyice emiyordu suyunu. Sonra da arka kısmıyla daha iyi kurutuyordum. Giyinene kadar islak havluda kalmamış oluyordu. Bir de iki tarafı havlu olanlara nazaran daha çabuk kuruyordu havlunun kendisi yani :)
B bibliyofil_k canim almissan kalsin. Sonucta havli havludur. Muslinli olmasi sart degil :))
Ahanda bu :)
Emzirme yastığı alicam da önlük almayı düşünmüyorum. Gereken durumda örtü bulmak zor olmuyo :)
Bizimki bu
Üst kısmı çıkıyo oto koltuğu ile devam ilk yıl
Az yer kaplıcak gibi bagajda tek başıma denedim elim alışınca daha seri açar kapar takarım heralde oto koltuğunu
Bilgi vermemesi mahremiyet açısından doğal kuzum geçmiş olsunKızlarr alakasız ama siz bilirsiniz bunu anca,annem estetik amaçlı bir ameliyata girdi Türkiye de. Kardeşimin interneti yok ulaşamıyorum. Doktorun asistanına whatsapp üzerinden yazdım annemin durumunu sormak için mahremiyet nedeniyle söyleyemem dedi. Var mi böyle bisey? Ben kızıyım sonuçta aklım fikrim orda. @Meylen @lavitabellamk @LaL @Islaksu34 Y Yademim ve aklıma gelmeyen arkadaslar
ben de izlemedim Allah belalarını versin ne denilir kiElim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
Elim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
Güle güle kullanın canımgardırop ve şifonyer aldın sanırım sadece
Annem butun çocuklarına kullanmış aynı tülbent şeklinde .. ablam iki çocuğuna kullandı sakladık hayırlısıyla bende kullanacağım toplam 8 kişi kuşaktan kuşağa kullandıBenim kızımın da sarı bezi yoktu. İnanmam almamıştım ama dogumdan sonra aldım bi tane
ay amin canım en içten dileklerimle aminnnnnben de izlemedim Allah belalarını versin ne denilir ki
ay canım izlememiştim keşke izlemeseydim mahfoldum yaaIzleme ya ben izlemedim. Günlerce kurtulamıyorum etkisinden. Fotoğraf bile yetiyo bana
Savaş bölgelerinde kadın ve çocuklara yapılan işkence videolarından birine denk gelmiştim bir akşam. Hayatımın en zor gecesiydi galiba ruhsal olarak. Ve haftalarca etkisinden kurtulamamıştım
O yüzden görür görmez ekranı ceviriyorum
gıcık olduğum şey olabilir o ikisişart mı canım ya ben kullanamam gibi geliyo
baby cotton bende bunu yarım beğendim kendisi güzel kulplar biraz hoşuma gitmedi bunun camsız ve şifonyeri yanı olmayanıydı canım güle güle kullanın inşallah hem bebişin hemde senYetişemiyorum sizlereevet canım sadece onları aldım. Şimdilik böyle kurdular haftaya inşallah annemler gelip düzenleyecekler ama eksikler hiç bitmiyor eşime diyorum kendimi yeniden çeyiz hazırlıyormuş gibi hissediyorum
Kardeşim bana ulaştıBilgi vermemesi mahremiyet açısından doğal kuzum geçmiş olsun
Kardeşinden başka bilgi alabileceğin kimse yok mu?
Birilerine yaz kardeşine ulaşsın bir şekilde sana dönsün ister istemez merakta kalır insan
Canım emin ol ben arama yapmadan dahi çıkıyor reklamlar burda yamuna yazdılar o çıktı annemle telefonda konuşurken bahsettiğimiz şeyler filan korkuyorum aklımdan geçenleride çıkaracakInternette ne arasam kk sayfası o ürünle ilgili reklamlarla doluyo
Nedendir bilinmez benimkini mavi yapmış annemler kenarı oyalı falanAnnem butun çocuklarına kullanmış aynı tülbent şeklinde .. ablam iki çocuğuna kullandı sakladık hayırlısıyla bende kullanacağım toplam 8 kişi kuşaktan kuşağa kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?