Seninde sadece göbekten gitmiş çok güzelsinizzz
ne kadar pahalı şeyler aldılar ben şok :)))bu videoda görmüştüm işe yarar bilgiler ve ürünler var ilk alışveriş için
Seninde sadece göbekten gitmiş çok güzelsinizzz
Canım benim kız daha kucuk o yuzden onu da ayırmayacagım yanımdan. Eger tayınımız cıkmazsa şimdiki yatak odamız devasa buyukluktebende montessori istiyorum inşallah ama yerim yok şimdilik, beşik dönemleri bi geçsin yaptıracağım inşallah
:) plakaları da gördük :) günlerden 81 Düzce :) darısı Adana'ya
Geçmiş olsun cnm bende dün şeker yüklemesi yaptım bende de şeker yüksek cıktı.bi hafta diyet ve günde 7 defa şeker ölçümü yapip tekrar doktora gidecem.Kızlar korktuğum başıma geldi tokluk şekerim 162 çıkmış o da yetmezmiş gibi kan değerlerim de düşmüş idrarda da bakteri varidrarda bir de squamoz epitel de varmış ne demek olduğunu anlamadım
Emzirme yastığı emzirme önlüğüKızlar eksik ne kaldı bana söyleyin ya
sepet beşik
bebek arabası
ana kucağı
küvet seti
zıbınlar-hastane çıkışları-kıyafetler
bebek bakım çantası
bebek termosu
Müslin örtüler
Ağız mendilleri
biberon emzik
alt açma
(tırnak makası-fırça falan alıcam)
Başka ne almalıyız ?
gıcık olduğum şey olabilir o ikisiEmzirme yastığı emzirme önlüğü
Emzirme yastıgı bence sart canım. İlk cocukta hele kesin sart. Bir de sezeryan olursa ekstra sartgıcık olduğum şey olabilir o ikisişart mı canım ya ben kullanamam gibi geliyo
Yırtamam mı acabasıEmzirme yastıgı bence sart canım. İlk cocukta hele kesin sart. Bir de sezeryan olursa ekstra sart
Otri bebe al canım bence kesin. Bir gün aniden lazım olabilir.Kızlar eksik ne kaldı bana söyleyin ya
sepet beşik
bebek arabası
ana kucağı
küvet seti
zıbınlar-hastane çıkışları-kıyafetler
bebek bakım çantası
bebek termosu
Müslin örtüler
Ağız mendilleri
biberon emzik
alt açma
(tırnak makası-fırça falan alıcam)
Başka ne almalıyız ?
Ben emzirme yastığını çok kullandım canım. Önlüğü de mecbur kaldıkça. Tamam çok rahatsız edici bisey önlük ama yanımda ailem dışında birileri olduğunda emziremem ben. Oda degistiremiyorsam mecbur ya da dışarda.gıcık olduğum şey olabilir o ikisişart mı canım ya ben kullanamam gibi geliyo
Cok kullanıslı amaYırtamam mı acabasıya aşırı sevimsiz geliyo bana ısınamadım
Aynen sezeryandan sonra şart. Zaten sırtın ağrıyor bide bebeği tutmak ekstra zor geliyorEmzirme yastıgı bence sart canım. İlk cocukta hele kesin sart. Bir de sezeryan olursa ekstra sart
onuda yazayım listeye tamam canımOtri bebe al canım bence kesin. Bir gün aniden lazım olabilir.
el mahkum onuda alıcaz o zamanCok kullanıslı amakucucukken emzirmediğin zamanlar bile tak beline koy bebişi o uyurken sen izle Buyuyunce destek yaparsın oturması için de
bende inşallah mecbur kalmam hiç sevmiyorum tecrübe etmedim ama ısınamıyorum birde müslini bağlayabilirsin boynuna demişlerdi bana emzirmek zorunda kalırsan dışarda falan demişlerdi canımBen emzirme yastığını çok kullandım canım. Önlüğü de mecbur kaldıkça. Tamam çok rahatsız edici bisey önlük ama yanımda ailem dışında birileri olduğunda emziremem ben. Oda degistiremiyorsam mecbur ya da dışarda.
Benim de kızım tam 37 de geldiDoktorumla daha konusamadık ama sezeryan da olsa kendisi gelsin isterim. İlk baslarda gittiğim doktora soylemiştim. Riskli olur demişti. Bakalım bu ne diyecek
ben banyo havlusunu normal iki tarafıda havlu olandan aldım astarlı nasıl oluyorki canım ve ne için?
Banyo havlusu da aklımda astarlıya bakayım var mı bi marka önerin deterjan ıslak mendil aldım şampuan ve bebek bezini alıcam canım
Ahanda bu :)https://www.keyifbebesi.com.tr/momeasy-cift-katli-muslin-havlu-pembe-yildiz kız buldum vallayazdıktan sonra sayfada sponsorlu reklam olarak çıktı
Emzirme yastığı emzirme önlüğü
Evet Çok haklısınızAcizane fikrim, sarı bi şey kullanmayın, sarılığı engelleyen bi rolü yokmuş bilimsel olarak, hatta olası sarılığın görülmesini engelleyebilirmiş. Dr Zahide Küçük sanırım bununla ilgili bi paylaşım yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?