2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende montessori istiyorum inşallah ama yerim yok şimdilik, beşik dönemleri bi geçsin yaptıracağım inşallah
Canım benim kız daha kucuk o yuzden onu da ayırmayacagım yanımdan. Eger tayınımız cıkmazsa şimdiki yatak odamız devasa buyuklukte montessorıyı yıne kendı yatak odama kurduracagım.Orada kızım yatar.Kardeşi için de beşik park yatak hepsi var umarım birinden birini sever.Tayınımız cıkarsa da en buyuk odayı yatak odası yapacagım yine.Çocuk odasını da oyun odası seklinde kullanacağım.

Kızlar korktuğum başıma geldi tokluk şekerim 162 çıkmış o da yetmezmiş gibi kan değerlerim de düşmüş idrarda da bakteri var idrarda bir de squamoz epitel de varmış ne demek olduğunu anlamadım
Geçmiş olsun cnm bende dün şeker yüklemesi yaptım bende de şeker yüksek cıktı.bi hafta diyet ve günde 7 defa şeker ölçümü yapip tekrar doktora gidecem.

Emzirme yastığı emzirme önlüğü

Otri bebe al canım bence kesin. Bir gün aniden lazım olabilir.

gıcık olduğum şey olabilir o ikisi şart mı canım ya ben kullanamam gibi geliyo
Ben emzirme yastığını çok kullandım canım. Önlüğü de mecbur kaldıkça. Tamam çok rahatsız edici bisey önlük ama yanımda ailem dışında birileri olduğunda emziremem ben. Oda degistiremiyorsam mecbur ya da dışarda.

bende inşallah mecbur kalmam hiç sevmiyorum tecrübe etmedim ama ısınamıyorum birde müslini bağlayabilirsin boynuna demişlerdi bana emzirmek zorunda kalırsan dışarda falan demişlerdi canım

Benim de kızım tam 37 de geldiDoktorumla daha konusamadık ama sezeryan da olsa kendisi gelsin isterim. İlk baslarda gittiğim doktora soylemiştim. Riskli olur demişti. Bakalım bu ne diyecek

Canım ben de senin kafadayım. sezeryan olacak ama bebek kendisi gelmek istediği gün alınsın istiyorum. Ne gibi riski oluyormuş?

ben banyo havlusunu normal iki tarafıda havlu olandan aldım astarlı nasıl oluyorki canım ve ne için?
Banyo havlusu da aklımda astarlıya bakayım var mı bi marka önerin deterjan ıslak mendil aldım şampuan ve bebek bezini alıcam canım

kafkasyaninozkizi arkadaşın paylaştığı bir tarafi muslin olan havludan bahsettim kizlar. Adi aklıma gelmeyince astar dedim. Banyodan çıkarır çıkarmaz muslin tarafına sarıyordum o iyice emiyordu suyunu. Sonra da arka kısmıyla daha iyi kurutuyordum. Giyinene kadar islak havluda kalmamış oluyordu. Bir de iki tarafı havlu olanlara nazaran daha çabuk kuruyordu havlunun kendisi yani :)
B bibliyofil_k canim almissan kalsin. Sonucta havli havludur. Muslinli olmasi sart degil :))

https://www.keyifbebesi.com.tr/momeasy-cift-katli-muslin-havlu-pembe-yildiz kız buldum valla yazdıktan sonra sayfada sponsorlu reklam olarak çıktı
Ahanda bu :)

Emzirme yastığı emzirme önlüğü

Emzirme yastığı alicam da önlük almayı düşünmüyorum. Gereken durumda örtü bulmak zor olmuyo :)

Evet Çok haklısınız
Ama gelde insanlara anlat bunu
ablamın bebeğinde gelenlerin ilk söylediği şey yanina sarı bez koyun sarilik olcak bu çocuk demişlerdi bıkmıştık o insanlardan

Sırf bana gelen biri olduğunda sarı bezi görsunlerde konuşmasin diye aldım zaten
normalde kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…