2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun canım
Gurbettesin duygusalsin
Merak etme guvenli ellerde annen
Moral ver kendisine cabuk iyileşsin

bilemedim ki canım kullanamam gibi hissediyorum tecrübesizlik ne kötü ya

Canım benim
Allah şifasını verir inşallah. Düzelir en kısa zamanda dua edelim

Çok geçmiş olsun canım
Gurbettesin duygusalsin
Merak etme guvenli ellerde annen
Moral ver kendisine cabuk iyileşsin
Çok teşekkür ederim. Annem benim en zayıf noktam,rabbim yokluğunu göstermesin sizinkilerle beraber inşallah. 2 hafta sonra dönüyorlar allahin izniyle

Aminnn. Allah kahretsin lanet olsun bunlara. Böyle katiller aramızda işte. Bulunsalar da keşke onları da zehirleyici öldürseler

ah o inanlar yok muuu
canım sabahtan beri öyle üzgünüm ki, o yerde yatan canlara gidip sarılasım geldi.. Bunu yapanlar inşallah sürünerek yaşarlar, ölmek onlara ödül olur. Ne diyeceğimi bilemiyorum öyle kötü bir dünya ki bazen bebeğimi nasıl koruyup kollayacağım ileride diye düşünüyorum..

En içten dileklerimle amin canım inşallah beterini yaşatsın Rabbim

O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarım
Eğer doğumun normal olmasında bir risk varsa kendiliğinden başlamasına fırsat vermemek için öyle söylüyorlar sanırım genelde bir de eğer daha önce sezaryen varsa önceki kesi yerine zarar gelmesin diye sanırım.
Ahh izlemeseydin keşke ben de bir iki saniye gördüm kapattım hemen ama fotoğraf bile yetti Allah yaşattıklarını yaşatsın onlara da. Tek derdi karın doyurmak zavallıcıkların bunu da silah olarak kullanıyor şerefsiz pislikler

Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanır annen inş sıkıntı etme kendine hastane gizliliği vs hakkında bir bilgim yok maalesef yeni gördüm mesajını

Omega takviyesi nbl alg yağı olan var mı? Her gün alıyor musunuz?

Eklentiler

• nbl_algae_oil_alg_ya_30_kapsul_10113_400.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 19
Benim ilki sezeryandı canım. Araları da 21 ay olacak belki ondan oyle soylemıstır.Artık o doktora gıtmıyorum. Bakalım ne dıyecek kendi doktorum

Geçmiş olsun cnm bende dün şeker yüklemesi yaptım bende de şeker yüksek cıktı.bi hafta diyet ve günde 7 defa şeker ölçümü yapip tekrar doktora gidecem.
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Az önce doktorum dönüş yaptı testi 3 saatlik olarak tekrarlamamı istedi bugün ki 1 saatlikti. Senin değerin kaç çıkmıştı?

Canım sende de sızlama mı olmuştu?
Benim dinlenince geçiyordu, doktora da sordum normal dedi.sonrs kendiliğinden geçti zaten birkaç haftadır olmuyor. Öbür doktora da mı sorsaydim acaba
Canım sızlama gibi tarif edemediğim bir şey aslında. Dinlenmekle magnezyumla geçiyordu
Canım hasta hakları sebebiyle bilgi veremezler
Allah inşallah aynı yollardan geçirsin bunu yapanları. Kısasa kısas olsa ne güzel olur. Sen nasıl bir vicdansızsın da bir lokmanın peşinde, birazcık sevgiye muhtaç o canlara bunu yapabiliyorsun. Allah’ın sessiz kulları onlar nasıl günahlarına giriyorsun
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…