Çok geçmiş olsun canımKardeşim bana ulaştıannemi gösterdi kamerada acıdan çenesi titriyordu ruh gibiydi. Direkt yüzüne kapattım öyle bir ağlama krizine girdim ki annemi o halde görünce içim parçalandı hala kendime gelemedim
bilemedim ki canım kullanamam gibi hissediyorum tecrübesizlik ne kötü yaAslında pek çok şeyin ihtiyaç olup olmadığına sen karar veriyorsun.
İki civciv büyüdü. Ne emzirme yastığı ne emzirme önlüğü kullandım.
İstersen bu ikisini beklet. Doğum sonrası ihtiyaç duyarsan al. Madem ısınamadın.
Bir arkadaşım mutlaka göğüs kremi al dedi. Aldık. Epey de pahalıydı. Lansinoh mu acaba? Mor bir tüptü. Hiç kullanmadım. Çöpe gitti.
İki tane emzirme sütyeni aldım. Duruyorlar öyle. Ben her halükarda her çamaşırla emzirebildim.
Kardeşim bana ulaştıannemi gösterdi kamerada acıdan çenesi titriyordu ruh gibiydi. Direkt yüzüne kapattım öyle bir ağlama krizine girdim ki annemi o halde görünce içim parçalandı hala kendime gelemedim
Çok teşekkür ederim. Annem benim en zayıf noktam,rabbim yokluğunu göstermesin sizinkilerle beraber inşallah. 2 hafta sonra dönüyorlar allahin izniyleÇok geçmiş olsun canım
Gurbettesin duygusalsin
Merak etme guvenli ellerde annen
Moral ver kendisine cabuk iyileşsin
Canim çok teşekkür ederim allah razı olsunCanım benim
Allah şifasını verir inşallah. Düzelir en kısa zamanda dua edelim
Ha ben kendin de dahil sandimkendime geçmedim dahalohusa pedi lohusa çamaşırı emzirme sütyeni gecelik alıcam canım tacı terliği beğenirsem yaptırıcam ateşölçerim de var
battaniye 2 penye 2 müslin var yeter heralde şimdilik ?
Aminnn. Allah kahretsin lanet olsun bunlara. Böyle katiller aramızda işte. Bulunsalar da keşke onları da zehirleyici öldürselerElim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
Aa olabilir bak mantıklıbende inşallah mecbur kalmam hiç sevmiyorum tecrübe etmedim ama ısınamıyorum birde müslini bağlayabilirsin boynuna demişlerdi bana emzirmek zorunda kalırsan dışarda falan demişlerdi canım
Alıntıladıgın mesajı ben yazmadım ki @Meylen yazmış ben de şaşırdım kendi nickimi görünceHa ben kendin de dahil sandimevet bacım yeter battaniyeler
Ah keşke canım Rabbimin adeleti elbet tecelli ederAminnn. Allah kahretsin lanet olsun bunlara. Böyle katiller aramızda işte. Bulunsalar da keşke onları da zehirleyici öldürseler
ah o inanlar yok muuuEvet Çok haklısınız
Ama gelde insanlara anlat bunu
ablamın bebeğinde gelenlerin ilk söylediği şey yanina sarı bez koyun sarilik olcak bu çocuk demişlerdi bıkmıştık o insanlardan
Sırf bana gelen biri olduğunda sarı bezi görsunlerde konuşmasin diye aldım zaten
normalde kullanmam
canım sabahtan beri öyle üzgünüm ki, o yerde yatan canlara gidip sarılasım geldi.. Bunu yapanlar inşallah sürünerek yaşarlar, ölmek onlara ödül olur. Ne diyeceğimi bilemiyorum öyle kötü bir dünya ki bazen bebeğimi nasıl koruyup kollayacağım ileride diye düşünüyorum..Elim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
En içten dileklerimle amin canım inşallah beterini yaşatsın Rabbimah o inanlar yok muuu
canım sabahtan beri öyle üzgünüm ki, o yerde yatan canlara gidip sarılasım geldi.. Bunu yapanlar inşallah sürünerek yaşarlar, ölmek onlara ödül olur. Ne diyeceğimi bilemiyorum öyle kötü bir dünya ki bazen bebeğimi nasıl koruyup kollayacağım ileride diye düşünüyorum..
Eğer doğumun normal olmasında bir risk varsa kendiliğinden başlamasına fırsat vermemek için öyle söylüyorlar sanırım genelde bir de eğer daha önce sezaryen varsa önceki kesi yerine zarar gelmesin diye sanırım.O zaman hamileliğimin ilk haftalarıydı tam detaylı konusamadık canım risklerini.Sadece acil sezeryan gerekebilir beklenirse sıkıntı olur demişti.Ayın 15ınde gıdecegım kontrole bu sefer sorarım
Ahh izlemeseydin keşke ben de bir iki saniye gördüm kapattım hemen ama fotoğraf bile yetti Allah yaşattıklarını yaşatsın onlara da. Tek derdi karın doyurmak zavallıcıkların bunu da silah olarak kullanıyor şerefsiz pisliklerElim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanır annen inş sıkıntı etme kendineKardeşim bana ulaştıannemi gösterdi kamerada acıdan çenesi titriyordu ruh gibiydi. Direkt yüzüne kapattım öyle bir ağlama krizine girdim ki annemi o halde görünce içim parçalandı hala kendime gelemedim
Çok teşekkür ederim. Halletik çok şükür kardeşim ulaştı bana,annemde gayet iyi masallahÇok geçmiş olsun canım hemen toparlanır annen inş sıkıntı etme kendinehastane gizliliği vs hakkında bir bilgim yok maalesef yeni gördüm mesajını
Benim ilki sezeryandı canım. Araları da 21 ay olacak belki ondan oyle soylemıstır.Artık o doktora gıtmıyorum. Bakalım ne dıyecek kendi doktorumEğer doğumun normal olmasında bir risk varsa kendiliğinden başlamasına fırsat vermemek için öyle söylüyorlar sanırım genelde bir de eğer daha önce sezaryen varsa önceki kesi yerine zarar gelmesin diye sanırım.
Ahh izlemeseydin keşke ben de bir iki saniye gördüm kapattım hemen ama fotoğraf bile yetti Allah yaşattıklarını yaşatsın onlara da. Tek derdi karın doyurmak zavallıcıkların bunu da silah olarak kullanıyor şerefsiz pislikler
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Az önce doktorum dönüş yaptı testi 3 saatlik olarak tekrarlamamı istedi bugün ki 1 saatlikti. Senin değerin kaç çıkmıştı?Geçmiş olsun cnm bende dün şeker yüklemesi yaptım bende de şeker yüksek cıktı.bi hafta diyet ve günde 7 defa şeker ölçümü yapip tekrar doktora gidecem.
Ben yengecim ve kiziminda yengeç olmasını istemezdim umarım benden çok farklı olur
Canım sızlama gibi tarif edemediğim bir şey aslında. Dinlenmekle magnezyumla geçiyorduCanım sende de sızlama mı olmuştu?
Benim dinlenince geçiyordu, doktora da sordum normal dedi.sonrs kendiliğinden geçti zaten birkaç haftadır olmuyor. Öbür doktora da mı sorsaydim acaba
Canım hasta hakları sebebiyle bilgi veremezlerKızlarr alakasız ama siz bilirsiniz bunu anca,annem estetik amaçlı bir ameliyata girdi Türkiye de. Kardeşimin interneti yok ulaşamıyorum. Doktorun asistanına whatsapp üzerinden yazdım annemin durumunu sormak için mahremiyet nedeniyle söyleyemem dedi. Var mi böyle bisey? Ben kızıyım sonuçta aklım fikrim orda. @Meylen @lavitabellamkLaL @Islaksu34 Y Yademim ve aklıma gelmeyen arkadaslar
Allah inşallah aynı yollardan geçirsin bunu yapanları. Kısasa kısas olsa ne güzel olur. Sen nasıl bir vicdansızsın da bir lokmanın peşinde, birazcık sevgiye muhtaç o canlara bunu yapabiliyorsun. Allah’ın sessiz kulları onlar nasıl günahlarına giriyorsunElim ayağım titriyo sinirden videoyu izlememek için direndim ama merakıma yenik düştüm izledim. Bu batıkentte ki olaydan bahsediyorum içim acıyo şuan ağlamamak için sıkıyorum kendimi.Dilerim Allahtan aynı acıyı yaşamadan ölmezler.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarKardeşim bana ulaştıannemi gösterdi kamerada acıdan çenesi titriyordu ruh gibiydi. Direkt yüzüne kapattım öyle bir ağlama krizine girdim ki annemi o halde görünce içim parçalandı hala kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?