ben yaptırıyorum canım, hatta tüm vücut. Eğer hijyenine güvendiğin bir yerse, Enfeksiyon vs kapmamak için hiç Bi sıkıntı olmaz. Hatta pazartesi yaptırdım en yakın.Kızlar aranızda bikini bölgesine ağda yaptıran var mı? bir zararı olur mu?
Canım sen o kadar enfeksiyonu ordan kapmış olmayasın ?ben yaptırıyorum canım, hatta tüm vücut. Eğer hijyenine güvendiğin bir yerse, Enfeksiyon vs kapmamak için hiç Bi sıkıntı olmaz. Hatta pazartesi yaptırdım en yakın.
Her geldiğinde benim psikolojim bozuluyo anlayışlı bi adam değil troidimin düşüklüğünü bile bana bağlıyor
kızı çok kıymetli anam
Bende @Meylen gibi kocasız gitme taraftarıyım adam okadar rahatki doktor onu orda en az 30dk bekletiyormuş asla saatinde gidemeyiz parasını veriyormuş birde orda bekliyormuş ben randevu saati geldikçe geriliyorum ha birde araya doğum girdiğinde bazen 3 saat bekliyorz inan muayene olmdan dönesim geliyor okadar bırbırbır söyleniyor. Gelme diyorum çocuğumu görcem diyor, doktorun yanına gidiyoruz gören sabancı koç sanacak elinde tel mesajlar insan azıcık ilgilenir yaa. Bizimki tüp bebek tedavim boyunca yalnız gittim hiç götürmedim beni gerdiği için ne zaman gebelik oluştu ozaman babalık hakkı diye götürüyorım mecburen.Hmm o zaman işin zor canım vallabenim eşim öyle değildir daha çok ben pimpiriklenirim o beni yatıştırır olsun geçer düzelir bak doktor böyle yapınca geçer dedi bizde böyle yaparız gibi cümlelerle. Aynen kızı da kıymetli ama eşim öncelik bana verir çünkü doktorum eşimle hep öyle konuşur eşin mutluysa bebekte iyi ve mutludur. Önce onu mutlu olması gerek der eşimde doktoru dinler
gözün aydın canım :)Kızlar şeker yükleme sonuçlarım geldi açlık 70 tokluk 104 çıkmış çok şükür şekerim çıkmamış
Ne mutlu sana ben adama rahat olmayı öğretemedim en ufak bi şey duysa yemene içmene dikkat etmiyosun sağlıksız besleniyosun kendini yoruyosun diye başlıyo. Zaten hormonlar tavan eş katili olmak hamile hamile hapishaneye girmemek için yaşasın kocalık olmadan doktor kontrolüHmm o zaman işin zor canım vallabenim eşim öyle değildir daha çok ben pimpiriklenirim o beni yatıştırır olsun geçer düzelir bak doktor böyle yapınca geçer dedi bizde böyle yaparız gibi cümlelerle. Aynen kızı da kıymetli ama eşim öncelik bana verir çünkü doktorum eşimle hep öyle konuşur eşin mutluysa bebekte iyi ve mutludur. Önce onu mutlu olması gerek der eşimde doktoru dinler
bende aynı senin gibi düşünüyorum yaa, ama çok büyük rahatlık olurduBen dusunmuyorum canım. Bedenimde yabancı bir cisim psikolojik olarak beni cok rahatsız eder
Valla noktasına virgülüne katılıyorum . Video çekerim ben sana işinden geri kalma git sen bişey olursa arar gelirsin dedim istenmiyo muyum acaba dedi dedim ne alakası var kocacım çocuk geliyo para lazım iş yeri kapalı kalmasın hem iyiyim ben görüp gelcem dedim tamam dediBende @Meylen gibi kocasız gitme taraftarıyım adam okadar rahatki doktor onu orda en az 30dk bekletiyormuş asla saatinde gidemeyiz parasını veriyormuş birde orda bekliyormuş ben randevu saati geldikçe geriliyorum ha birde araya doğum girdiğinde bazen 3 saat bekliyorz inan muayene olmdan dönesim geliyor okadar bırbırbır söyleniyor. Gelme diyorum çocuğumu görcem diyor, doktorun yanına gidiyoruz gören sabancı koç sanacak elinde tel mesajlar insan azıcık ilgilenir yaa. Bizimki tüp bebek tedavim boyunca yalnız gittim hiç götürmedim beni gerdiği için ne zaman gebelik oluştu ozaman babalık hakkı diye götürüyorım mecburen.Tamamen fazlalık
geçmiş olsun canım, inşallah enfeksyonuda atlatırsınGittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
onu kuaföre bir sorayım canım kendime ait alabiliyor muyum diye. Çok zorlanıyorum artıkCanım herkese kullanılan ağda enfeksiyon sebebi olabilir zaten açığız herşeye bende korkumdan gidemiyorum ama ağda sana aitse en temiz iş olur
enfeksiyondan bir de erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum canım. Ama mecbur yaptırmam lazım böyle çok zor oluyor artık.ben yaptırıyorum canım, hatta tüm vücut. Eğer hijyenine güvendiğin bir yerse, Enfeksiyon vs kapmamak için hiç Bi sıkıntı olmaz. Hatta pazartesi yaptırdım en yakın.
ağda açtırabiliyosun da külfetlidir diye tahmin ediyorum canım evet aşağı eğilemiyosun falan sıkıntı malesefonu kuaföre bir sorayım canım kendime ait alabiliyor muyum diye. Çok zorlanıyorum artık
Canım hangısının uzmanlık alanına gırıyro tam emın degılım ama sanki cocuk cerrahındansa urolog daha mantıklı gibi. Cocuk urologları var ben arastırmıstım bulunduğum sehırde bir kaç tane.Onlar da operatör oluyor yani ameliyat yapabılıyor cocuk urolojısı varsa daha ıyı benceYani elbette olabilir insallah olmaz da benim mantigim minicik seyde hata yapma payı daha yüksek biraz buyümüs olacak 7 yasinda :) cerraha yaptiricam ürolaga degil ...
ay çok kafam karıştı canım sen nasıl hallediyorsun?ağda açtırabiliyosun da külfetlidir diye tahmin ediyorum canım evet aşağı eğilemiyosun falan sıkıntı malesef
Cocuk cerrahlari bu işte en iyisi ..urologlar operator olabilir ok ama bir cerrah kadar sık ameliyat yapmıyorlar bu işte tecrube cok onemli eskiden sünnetciler geliyormus eve doktor bile degil ama el yatkinligi iste ... kardeşim de uzman doktor benim uni. Hastanesinde o da cocuk cerrahinı önermisti... tabi herkesin kendi tercihi cocugu icin en dogrusudurCanım hangısının uz anlık alanına gırıyro tam emın degılım ama sanki cocuk cerrahında urolog daha mantıklı gibi. Cocuk urologları var ben arastırmıstım bulunduğum sehırde bir kaç tane.Onlar da operatör oluyor yani ameliyat yapabılıyor cocuk urolojısı varsa daha ıyı bence
benim ergenlikten beri gittiğim ağdacı canım, Enfeksiyon hamilelikte oluşmuş çünkü öncesinde yoktu hiç, bakılmıştıCanım sen o kadar enfeksiyonu ordan kapmış olmayasın ?
Ağda sürdükleri çubuğu sonuçta aynı ağda kutusuna batırıp çıkarıyolar senden önceki insanın enfeksiyonu varsa doğal olarak sanada geçer yani kol bacak koltuk altı neysede bikini tehlikeli bence
teşekkürler canımgeçmiş olsun canım, inşallah enfeksyonuda atlatırsın
Venüs + ayna kankilerim sağolsunay çok kafam karıştı canım sen nasıl hallediyorsun?
Günaydın güzel anneler..
Okuyorum sayfa sayfa ama dahil olamıyorum ne tahlil ne test yaptırıyorum sadece hamileyim
Daha sık görmeye başladınız bebişleri galiba hepsine kocaman bi’ maşallah
Sonunda ben de kilo aldım ☺ Evde bir bayram havası..
Alışveriş yapanlara hayırlı olsun aldıkları herşey..
Emzirme yastığı candır ama örtü sıkıcı bişi söylemeden geçemicem. Müslin ya da şal bağlayarak işini gören de oluyo ama emzirme örtüsünün artısı yakada telli bi kısım var ve ordan bebeği görüp hava akışı da sağlayabiliyorsunuz.. Burda kullanmıyorum sokaklar özgür kafalar özgür eve gelecek eş dost akraba da olmayınca memeler de özgür
Emzirme yastığı iyi bişi çünkü kollarınız özgür kalıyor. Sırt ağrısı azalıyor. Emzirirken saatlerce tutmanız gerekecek bazen, inanın lazım.. Ama biz satın almadık mesela annem dikti bi tane C şeklinde şahane oldu, onu kullancaz yine..
Tatlı geçsin gününüz.
İmza: Bir dost ♥
o zaman tamam canım her defasında yeni kutu açılıyorsa tertemiz iş valla ayda 1 gidersin yeterbenim ergenlikten beri gittiğim ağdacı canım, Enfeksiyon hamilelikte oluşmuş çünkü öncesinde yoktu hiç, bakılmıştıbide bizimkinin ağda kutuları küçük, zaten bütün vücut olunca da bana ayrı ağda açıyor, çubukları da sürekli değiştiriyor, yani koltuk altına sürdüğünü bile aynı kişinin bacağına kullanmıyor öyle deyim. B bibliyofil_k Burası küçük yer olduğu için bu tarz iş yapanları yönetebiliyorsun canım ama ankarada nasıl olur bilmiyorum
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?