2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

onu sorayım bir kuaföre ona göre yaptırayım canım yapacak birşey yok benim bacakta koltuk altında çok az var lazer yaptırmıştım. Sadece o bölge için açtırabilirsem yaptırayım.

Ahahah canım benim bizde biraz bekliyoruz mecburen (oda bazen tabi arada yani) ama eşim olsun bize de sıra gelecek belki bizim için de bekleyen olacak buğün biz yarın onlar diyor. Benim bide hastane fobim var hastane ye girdiğim andan itibaren ellerim ayaklarım başlıyor titremeye. Kan bile alınırken ağlıyorum. Psikolojik korku bendeki ondan çok yardımcı olur Allah razı olsun eşimden.

Tabiki canım. İyice arastırmak lazım sadece ünvanla da bitmiyor ki. İnsallah iyi doktorlara da denk gelırız. Konu onemli çünkü

Bak ben böyle desem de gitmez çok çok çok acil ve önemli birşey olması lazım belki anca öyle gelmemezlik yapar. Ben iki doktora gidiyorum ama birine bile tek gitmedim bu güne kadar

Bak ben böyle desem de gitmez çok çok çok acil ve önemli birşey olması lazım belki anca öyle gelmemezlik yapar. Ben iki doktora gidiyorum ama birine bile tek gitmedim bu güne kadar
Canım bende sadece 2 kere tek gittim 6.5 ayda :) Senin kocan rahat bi adammış demek ki benim ki pimpirikli kendi akıl sağlığım için tek gitmek daha mutlu ediyo beni sen kocişinle devam

dr sancı lı diye serum bağlattı ama bakamadım ben evet muayene yapıldı (mecburen) açılma yok sadece istirahat verdi

Kızlar ilk olarak bez ne kullanacaksınız? Kaç numara almak gerekir acaba? Bide primaya üye olunca numune gönderiyorlarmış ama ben beceremedim yapan var mı
İçerik olarak en temiz ürün sleepy galiba
ama marka olarak prima da aklımda bilmiyorum kafam karışık bi paket alıp denemek lazım sanırım canım pişik yapar mı yapmaz mı diye

Merhaba kızlar 6 gündür bakamadım foruma inşallah herkes iyidir okuyabildiğim kadarını okuyacağım konusmaların :) istanbul gezisi çok iyi geldi bana minik ama güzel bir tatildi . son birkaç gündür gece uykularım daha çok bölündü. bir gece bel değilde sağ sırt tarafımdaki ağrıdan uyuyamadım. sola yatsam sol şiddetle ağrıyor sağa yatsam sağ. ne yapsam bilmiyorum. magnezyum hapı kullanmadım hiç acaba dindirir mi kızlar ?

onu sorayım bir kuaföre ona göre yaptırayım canım yapacak birşey yok benim bacakta koltuk altında çok az var lazer yaptırmıştım. Sadece o bölge için açtırabilirsem yaptırayım.
Canım ben de lazerliyim. Sadece dudak kısmında var. İnan dışarıda, ofiste, evde ki tuvalette daha fazla enfeksiyon riski var. Gittiğin yerden rica edersin, gerekirse yeni kutu açar sana. Ama zaten açmasa bile, deriden enfeksiyon kapmazsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…