2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun yeniden, bugün nasılsın ??

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun :) iyiyz biz de salı doktora gideceğiz 25+0'da 1 ay olacak tam :)

Benim kuzuyu görmeye 10 gün kaldı çok merak ediyorum kaç kg oldu yüzünü göstercek mi:)

Hayırlı olsun ne kadar güzel olmuş :)

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun :) iyiyz biz de salı doktora gideceğiz 25+0'da 1 ay olacak tam :)
İyi olmanıza sevindim, ben de Çarşamba gideceğim 25+0 da :):) Etimesgut'a geldim bu arada :)
Benim kuzuyu görmeye 10 gün kaldı çok merak ediyorum kaç kg oldu yüzünü göstercek mi:)
Az kalmış yine. İnşallah bu sefer gösterir :) Ben de çok merak ediyorum büyüdüler mi nasıllar diye
Hayırlı olsun ne kadar güzel olmuş :)
Teşekkür ederim :):) Sen nasılsın çocuklar nasıl?

Randevuna az kalmış canım prenseslerin büyümüştür daha değişik göreceksin onları, benimde cuma randevum artık daha sıklaştırdılar 2 haftada bir kontrol bir ultrason

Randevuna az kalmış canım prenseslerin büyümüştür daha değişik göreceksin onları, benimde cuma randevum artık daha sıklaştırdılar 2 haftada bir kontrol bir ultrason
Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel inşallah. Bakalım bize ne diyecek 1 ay sonra gel der benim doktorum kesin :)

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…