Kızlar 15 gün önce burdaki arkadaşlardan görüp bende AliExpressten bu çantayı sipariş verdim az önce geldi,eşimle fotolarını çektik siz de görün diye. Çok kaliteli ve sağlam. 17 dolara aldım
Dün hastaneye yatışım yapıldı akş:79 crp biraz yuksek çıktı enfeksiyon çıktı kanda antibiyotik verdi cefaks ama öyle böyle bir ağrı değil ,üstüne üşüme,bulantı,kusma mahvetti benı
Bugun iyiyim çok şükür:)
Günaydın kızlar İş yerim değişti bir kaç gündür çok sıkı takip edememiştim. Bugün yeni iş yerime iyice yerleştim ve rahatladım, evime 15 dakika oldu işim ki Ankara için bu bulunmaz bir nimet
Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor, kuzular nasıl?
Günaydın kızlar İş yerim değişti bir kaç gündür çok sıkı takip edememiştim. Bugün yeni iş yerime iyice yerleştim ve rahatladım, evime 15 dakika oldu işim ki Ankara için bu bulunmaz bir nimet
Randevuna az kalmış canım prenseslerin büyümüştür daha değişik göreceksin onları, benimde cuma randevum artık daha sıklaştırdılar 2 haftada bir kontrol bir ultrason
Randevuna az kalmış canım prenseslerin büyümüştür daha değişik göreceksin onları, benimde cuma randevum artık daha sıklaştırdılar 2 haftada bir kontrol bir ultrason