2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sünnet için ek bir ücret mi alınıyor nasıl oluyor hemen gittiğin gün mü yapılıyor hiç bilgim yoksa:)
Doğum olan hastanede yapıldı. Özel hastane belli bi ücreti vardı. Randevulu oluyor. Bizim kadın doğumcu ürologla bağlantı kurdu. Benim kontrol günü ile bebeğin sünnet günü aynı oldu. Başka hastanede de randevulu olur zannımca. Ürolog veya çocuk cerrahı kim sünnet konusunda çalışıyorsa artık.

Ortalığı yıkarım valla Rabbim korusun evlatlarımızı
olan olduktan sonra biz anca üzülmekle ksliriz2 allah korusun ben çok etkilenmistim doktora tazminat davasi falan actilar ama ne çare yani cocugyn piskolojisi hayati etkilendi ilerde ne olue bilmiolar ...simdi kiza hamileyim erkek olsaydi yine yaptirmaycaktim 7 yasini bekliyecktim ... eskiden nasilsa bekliyorlarmış sorun da olmadigi kanitli tüm turk erkekleeo 10 yaştan buyuk olanlar diyeyim gayet de sağlıklı ki türk nesli devam ediyor :)

Kızlar bugün ara ara nefes alamadım böyle bi darlandım efor sarfedecek bişeyde yapmadım normal mi acaba

Rahim büyüdükçe yukarıya baskı yapıyor olabilir canım.

Canım oluyo banada dedi doktor ama ben alttan muayene istemiyorum dedim yaptırmadım ama normal dogum için faydaliymis

Bana doğuma kadar hiç çatı muayene yapılmadı.
Doğumun başlamasıyla muayene başladı.

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?

Magnorm benimki. Suda eriyen portakal aromalı.

Ben de ilkine hamileyken hemen yaptıracam diyordum. Ama doğunca öyle olmadı yapamadimmmm minicikti kıyamadım. Veremezdim onu doktorların eline. Ağlarım valla

Sünnet olmak için şartların da uygun olması gerekiyor. Yapışıklık, peygamber sünneti denilen durum veya inmemiş testis durumunda sünneti yapmıyorlar, erteliyorlar.

Bizimki 1 haftalıktı. Minicik bi önlük giydirdiler ve ameliyathane bonesi taktılar. O an gerçekten duygusal bi andı..

Son düzenleme:
E
Vet cnm genelde isteğe bağlı bende dogum başlayınca oldu ondada çok etkilenmiyosun

Ben manisada oturuyorum izmjrde bir doktora gidiyorum doktorum instagramda da paylasiyor ssvd lerini ben ds imrenek bakiyorum

Vicium d3 kullanmaya basladim bu hafta doktorum bunu önerdi icinde kalsiyum ve cinko da var
İnşallah düzene sokarsın canım

Vicium d3 kullanıyorum. İçinde kalsiyum çinko ve d3 de ve aynı zamanda

Benim de takviye gıda vicium d3. İçinde magnezyum da var. Ancak bu ay magnezyum takviyesi olarak ek bir de magnorm verdi..

7 10 15 yaş hepsinde aynı problem olabilir bu doktor hataları yüzünden neler duyuyoruz Allah a emanet işde artık

izmirden misin canım :)
karşıyakada oturuyorum bende

Duygusallığın dibine vurmuş bir hamile anneden herkese hayırlı geceler.Geçen haftalarda sinir stres vardı.Bu hafta full ağlak oldum.Ah bu hormonlara yine birşeyler oldu.Bi iniş çıkışlar bi dalgalanmalar

Duygusallığın dibine vurmuş bir hamile anneden herkese hayırlı geceler.Geçen haftalarda sinir stres vardı.Bu hafta full ağlak oldum.Ah bu hormonlara yine birşeyler oldu.Bi iniş çıkışlar bi dalgalanmalar
Bazen bana da oluyor. Kızıma bakıyorum Allahım dıyorum ona bir zarar gelse naparım aklımı yicek gibi oluyorum. Sezeryan ikinci olacak benim. Basıma gelecekleri biliyorum
Korkuyorum bazen işte öyle

Bazen bana da oluyor. Kızıma bakıyorum Allahım dıyorum ona bir zarar gelse naparım aklımı yicek gibi oluyorum. Sezeryan ikinci olacak benim. Basıma gelecekleri biliyorum
Korkuyorum bazen işte öyle
Aynı şey bende de var. Kızıma bakıyorum o mışıl mışıl uyurken ya bişey olursa ona diye oturup ağlıyorum sonra da kabus görüyorum. Bi tek bende oluyor sanıyordum. Rabbim korusun evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…