Doğum olan hastanede yapıldı. Özel hastane belli bi ücreti vardı. Randevulu oluyor. Bizim kadın doğumcu ürologla bağlantı kurdu. Benim kontrol günü ile bebeğin sünnet günü aynı oldu. Başka hastanede de randevulu olur zannımca. Ürolog veya çocuk cerrahı kim sünnet konusunda çalışıyorsa artık.Canım sünnet için ek bir ücret mi alınıyor nasıl oluyor hemen gittiğin gün mü yapılıyor hiç bilgim yoksa:)
olan olduktan sonra biz anca üzülmekle ksliriz2 allah korusun ben çok etkilenmistim doktora tazminat davasi falan actilar ama ne çare yani cocugyn piskolojisi hayati etkilendi ilerde ne olue bilmiolar ...simdi kiza hamileyim erkek olsaydi yine yaptirmaycaktim 7 yasini bekliyecktim ... eskiden nasilsa bekliyorlarmış sorun da olmadigi kanitli tüm turk erkekleeo 10 yaştan buyuk olanlar diyeyim gayet de sağlıklı ki türk nesli devam ediyor :)Ortalığı yıkarım valla Rabbim korusun evlatlarımızı
Kızlar bugün ara ara nefes alamadım böyle bi darlandım efor sarfedecek bişeyde yapmadım normal mi acaba
Canım oluyo banada dedi doktor ama ben alttan muayene istemiyorum dedim yaptırmadım ama normal dogum için faydaliymis
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Yenidoğan sunneti bizim de gündemimizde. Ve ilk aylarda yaptiricaz inşallah.
Yenidoganlarin yara derdi falan olmuyor birkaç kez çiş yapınca duzeliyo, henüz sinirleri gelişmediği için acı da çok duymuyorlar
Ileriye kayınca erteledikce erteleniyo. Bir de çocuğun kendini tanıma dönemleri var, o yaş aralıklarında yaptırmanın çok riski var.
O sebeple yenidoğan sünnetine yes diyorum :)
Ben de ilkine hamileyken hemen yaptıracam diyordum. Ama doğunca öyle olmadı yapamadimmmm minicikti kıyamadım. Veremezdim onu doktorların eline. Ağlarım valla
Vet cnm genelde isteğe bağlı bende dogum başlayınca oldu ondada çok etkilenmiyosunRahim büyüdükçe yukarıya baskı yapıyor olabilir canım.
Bana doğuma kadar hiç çatı muayene yapılmadı.
Doğumun başlamasıyla muayene başladı.
Magnorm benimki. Suda eriyen portakal aromalı.
Ben manisada oturuyorum izmjrde bir doktora gidiyorum doktorum instagramda da paylasiyor ssvd lerini ben ds imrenek bakiyorum
Vicium d3 kullanmaya basladim bu hafta doktorum bunu önerdi icinde kalsiyum ve cinko da var
İnşallah düzene sokarsın canım
Vicium d3 kullanıyorum. İçinde kalsiyum çinko ve d3 de ve aynı zamanda
7 10 15 yaş hepsinde aynı problem olabilir bu doktor hataları yüzünden neler duyuyoruz Allah a emanet işde artıkolan olduktan sonra biz anca üzülmekle ksliriz2 allah korusun ben çok etkilenmistim doktora tazminat davasi falan actilar ama ne çare yani cocugyn piskolojisi hayati etkilendi ilerde ne olue bilmiolar ...simdi kiza hamileyim erkek olsaydi yine yaptirmaycaktim 7 yasini bekliyecktim ... eskiden nasilsa bekliyorlarmış sorun da olmadigi kanitli tüm turk erkekleeo 10 yaştan buyuk olanlar diyeyim gayet de sağlıklı ki türk nesli devam ediyor :)
izmirden misin canım :)@sukellla sünnet konusunu bence dogunca kendin karar ver ben oglum sayif dogdu diyr kiyamadim yeni dogan sünneti icin karşıyakada aydın mevsim var esim gün bile almisti bu isi en yapan kisi o izmirde ona ragmen ağladım yaptırnayalim kiyamiyorum diye ayni vakitte arkadasim kendi ogkuja ve yigenlerine uroloji uzmani doktoru evine cagirarak yaptirdi cocuklarin ikisinde bisey yok 1 tanesinin organını büyük cogunlugunu kesmis doktro yanlislikla cocuk ege üniversitesi hastanesinde yatti bir suru ameliyat gecirdi 18 yasinda yine ameliyat olucakmjs bu olayda bende travma yaratti ... 7 yasinda yaptiricam
Bazen bana da oluyor. Kızıma bakıyorum Allahım dıyorum ona bir zarar gelse naparım aklımı yicek gibi oluyorum. Sezeryan ikinci olacak benim. Basıma gelecekleri biliyorumDuygusallığın dibine vurmuş bir hamile anneden herkese hayırlı geceler.Geçen haftalarda sinir stres vardı.Bu hafta full ağlak oldum.Ah bu hormonlara yine birşeyler oldu.Bi iniş çıkışlar bi dalgalanmalar
Aynı şey bende de var. Kızıma bakıyorum o mışıl mışıl uyurken ya bişey olursa ona diye oturup ağlıyorum sonra da kabus görüyorum. Bi tek bende oluyor sanıyordum. Rabbim korusun evlatlarımızıBazen bana da oluyor. Kızıma bakıyorum Allahım dıyorum ona bir zarar gelse naparım aklımı yicek gibi oluyorum. Sezeryan ikinci olacak benim. Basıma gelecekleri biliyorum
Korkuyorum bazen işte öyle
Amin canım Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın korusunAynı şey bende de var. Kızıma bakıyorum o mışıl mışıl uyurken ya bişey olursa ona diye oturup ağlıyorum sonra da kabus görüyorum. Bi tek bende oluyor sanıyordum. Rabbim korusun evlatlarımızı
Vicium d3 ün yaninda birde ek magnezyum cok gelmez mi vicium d3 ün bilesenlerinin en yuksegi magnezyum zaten ...Benim de takviye gıda vicium d3. İçinde magnezyum da var. Ancak bu ay magnezyum takviyesi olarak ek bir de magnorm verdi..
Manisa da oturuyorum ama karsiyaka bana daha yakin menemen yolu üstündeki kolejlerin orda oturuyorum manisa merkezle karsiyaka bana eşit hemen hemen35 dakika da doktordayim :) karsiyakada dogum yapicam nasipse ..izmirden misin canım :)
karşıyakada oturuyorum bende
Yani elbette olabilir insallah olmaz da benim mantigim minicik seyde hata yapma payı daha yüksek biraz buyümüs olacak 7 yasinda :) cerraha yaptiricam ürolaga degil ...7 10 15 yaş hepsinde aynı problem olabilir bu doktor hataları yüzünden neler duyuyoruz Allah a emanet işde artık
Vicium d3 ün yaninda birde ek magnezyum cok gelmez mi vicium d3 ün bilesenlerinin en yuksegi magnezyum zaten ...
Teşekkürler canımcanım benim ya.
Çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin inşallah
Ne kadar kalacaksın hastanede?
hangi hastaneye gidiyosun canımManisa da oturuyorum ama karsiyaka bana daha yakin menemen yolu üstündeki kolejlerin orda oturuyorum manisa merkezle karsiyaka bana eşit hemen hemen35 dakika da doktordayim :) karsiyakada dogum yapicam nasipse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?