2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sleepy alıcam ben ilk denicem pişik yapmazsa inşallah onunla devam edicem
prima falan inanılmaz pahalı kalkamayız altından
Sleepy biraz koku yapıyor gibi gelmişti bana canım ona nazaran molfiks daha iyi gibi. Ama bebege de baglı hangisi yararsa o en iyisidir mutlaka

Ben mühendisinoğlundan baktım canım işte en temiz içerikli sleepy yazıyo gönlüm primadan yana ama
Sleepy koku yapıyor canım ya.Ustelık azıcık bile çiş yapsa değiştirdiğim halde bakıyorum garip bir koku oluyo.Şimdi molfikle prima donusumlu kullanmaya basladım.Primanın külot bezini kullanıyorum. İnana azıcık kızarık olsa poposu onu bagladıgım zaman eser kalmıyor. Kac kere denedım. Cidden hava alıyormuş dedım her seferinde.Başlarda bize bir tek huggies iyi gelmişti ama o da Türkiye pazarından çekildi.

Kardeşimde full prima kullandık hiç bi sıkıntı yaşamadık ne pişik ne kızarıklık ki çok hassas bi çocuktu haklısın güzel nefes aldırıyor belki bi şans veririm ilk etapta sonra olmazsa geçerim primaya

Aynen canım denemek lazım. Bebege hangisi iyi geliyorsa en iyisi odur zaten

Kızlar bu bebek bezinde ben miniesi çok duydum kullanıp memnun kalan çok primadan bile iyi diyenler var sızıntı falan hiç yapmıyormuş fiyatına baktım bayada uygun bilemedim

Kızlar aranızda bikini bölgesine ağda yaptıran var mı? bir zararı olur mu?
Ben de ilk kez Pazar günü yaptıracağım canım, çünkü artık benim yapmam imkansız :):) Rezil bir şekilde yakalanmak da var ucunda, o yüzden yaptıracağım paşa paşa :):)
Günaydın kızlar
Yarın vuslat günü
Güzel haberlerle gel inşallah

Ya ben lazerliyim de, köklerim inanılmaz zayıf, ondan canım :)) Bir de Antalya'da mecbursun kılsız olmaya. Jiletle falan olacak gibi değil yani :))
öyleyse tamam canım bende doğumdan sonra gideceğim inşallah :)) tabi antalya bi de sıcak iyi yapmışsın bende mersin e geldim bana da şart odu vallahi burası da felaket sıcak

sleepy alıcam ben ilk denicem pişik yapmazsa inşallah onunla devam edicem
prima falan inanılmaz pahalı kalkamayız altından
bende molfix aldım ama yanlış numara almışım. sleepyi denemek istiyorum ama bi başta bakalım. ıslak mendili de çok hoşuma gidiyor

Güle güle kullanın Canım kızıma bu emziklerden denemiştim 4 aydan sonra tutmustu ama acayip iz yapmıstı agız cevresınde. O yuzden aventın emzıklerınden kullanıyoruz.Kesşnlikle iz yapmıyor kenarları hava aldıgı için tahriş de etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…