2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sağol canım. deneyip göreceğiz bakalım hangisini sevecek minnoş çok tecrübesiziz şu an :)

Kızlar bu bebek bezinde ben miniesi çok duydum kullanıp memnun kalan çok primadan bile iyi diyenler var sızıntı falan hiç yapmıyormuş fiyatına baktım bayada uygun bilemedim
İlk etapta belki iyi gelmeyebilir canım. Ama sonrasında deneyerek zaten bulursun uygun ve iyi olanı. Mesela a101in bezi primadan daha iyi oturuyor kalıbı cok iyi ama bel kısmı acayip tahriş ediyor. Ekim annelerinden deneyen arkadaslar da bize de oyle oldu hep.Minies ona göre daha iyi diyorlardı ama denemedim ben hiç a101dekinden boyle bir sonuc alınca

sağol canım. deneyip göreceğiz bakalım hangisini sevecek minnoş çok tecrübesiziz şu an :)
Damaklı ezikleri daha iyi alıyorlar. Sootieyi tasıyamıyordu mesela kızım cok agır. Senin aldıgında damaklı. Begenır bence İnşallah tahriş iz falan yapmaz sizde rahat rahat kullanır minnoş

Rica ederim canım. Emziklere biberonlara suluk ve türevlerine o kadar cok para döktük ki tecrübesizlikten kimse öyle olsun istemiyorum
biberon daha almadım ben şu an için şart mı bilmiyorum doğumdan sonra da alınabilir sanırım. onda hangi markayı önerirsin?

Bende 6 yıl önce falan lazer yaptirmistim vücuduma sarı olduğum için bitmedi ama beni de baya rahatlatmıştı. Bikini bölgesine agdayi sadece evlenirken bir kere yaptırdım. Karnım çıkana kadar da kendim hallediyordum ama şu an bu da mümkün değil. Ağda çok aciticak diye korkuyorum. Çünkü çok acimisti. Mecbur bende şu an pembe jiletlerle devam.

biberon daha almadım ben şu an için şart mı bilmiyorum doğumdan sonra da alınabilir sanırım. onda hangi markayı önerirsin?
Kızım hem aventi hem de lansınoh aldı.Onun dısında hiçbir biberonu kabul etmedi.Lansınohun Emzik kısmı daha rahat ve daha cok anne memesine yakın geldi bana onunla devam ettik biz.Cam biberon hijyen acısından daha cok içime siniyordu.Benim kızım meme reddinde hat safhada oldugu için geceleri de sagıp veriyordum ve uykulu uykulu yuzune falan duser dıye korktum. Cunku bazen biberon elımden dusmus oluyordu uyandıgımda. O yuzden pp olanlar daha iyi çünkü hafif. Onları daha sık degıstırmen gerek tabi cunku asınıyor ya da rengi degısıyor bir sure sonra.Bıberon emzikleri ilk olarak naturel akışlı olanla baslayıp sonra orta akış hızlı akış olarak ayrıca satılıyor zaten. Kısaca ben lansınoh bıberondan memnun kaldım canım

Agda konusunda eğer ben alıskınım agrımıyor dıyorsanız yaptırın ama benım cok acıyor dıyorsanız yaptırmayın dıyor canım doktorlar. Erken dogum riski olanlara da tavsiye edilmiyor kasılmayı tetikler agrı diye.Ben de pembe jiletlerle devam ediyorum ama o bile zor karın buyudukçe görünmüyor

tamam canım çok sağol aklımda bulunsun araştırmaya devam :)

Henüz bez ve ıslak mendil almadık. İlk etapta prima yenidoğan alırız. Sonra kampanya yapan prima molfix vs. alırız heralde. Huggies vardı o da iyiydi. Hepsinden kullandım. Her bezlemede zeytinyağı sürdüm. Bi problem olmadı. Sleepy yeni demek ki onun hakkında bi fikrim yok.

Bebek bezi için primaya ön yargim var. Kızımda pişik yapmıştı. Doğumdan önce stokladığım paketleri hep başkalarına hediye etmiştim bu sebeple

Sleepy aldim indirimdeyken. Arkadaşlarım memnun olduklarını söyledi çünkü. Hatta geçen bir paket kuzenime verdim o da memnun kalmış.

Kızımda en rahat ettiğimiz bez molfixti ama.

öyleyse tamam canım bende doğumdan sonra gideceğim inşallah :)) tabi antalya bi de sıcak iyi yapmışsın bende mersin e geldim bana da şart odu vallahi burası da felaket sıcak
Hem sıcak, hem yazın pantolon giyemezsin mutlaka elbise yada şort, bir de hemen hergün denize gidiyorsun.. çok rahat edersin kesin yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…