Bende de cıktı ama rahatsız etmiyor şükür ağrı falan yok sadece kaşıntı oluyor aradaHayatımda hiç yaşamadığım şeylere bir yenisi daha dün eklenmiş bulunmakta, hemoroid oldum maalesefDün biraz ağrım vardı, yırtıldı sandım ama banyoda bir baktım ki meme çıkmış Başına gelen, şunu yap kesin geçer, aman sadece hamilelikle alakalı diyecek, ağzı bal yiyecek olanlar lütfen yazsın, moraller bozuk yine (
Alışınca ağdaya çok acımıyor aslında bende kendim hallediyorum başkasına gösteremem sanırım çok zorlandım bu defa alırken ama yinede gitmedim. Bizde hep alttan ultrason olduğu için mecbur ağda en iyisi geç çıkıyor ama böyle giderse bende permatik yapicam göremiyorum artık karnimdan dolayı:)Kızlar ağda konusu konuşulmuş ben normal wc de yıkanırken bile su tazyiki canımı çok yakıyor ağdayı düşenemiyorum bile heralde totom tavana vururşimdiye kadar özel bölgem için hiç kuaföre gitmedim hem hijyen hemde birine oramı açma olayı bende imkansız gibi evde kendim yapardım ağdamı ara sırada jilet yapardım batık engellemek için şuanda jilet kullanıyorum ama düşünüyorum doğum anı gelip çattığı zaman nasıl olacak hem karnım büyüyecek hemde hemen jiletle temizleyecek vakit bulabilecekmiyim acaba Birde lohısa pijamasının üst kısmının önden düğmeli olması şartmı önü kapalı bi model çok mu zorlar
Hani böyle duvara asılan eski tıraş aynaları var ya erkeklerin kullandığı orta boy böyle bı milyoncu gibi bı yerde onlardan gördüm aldım birkac ay önceAgda konusunda eğer ben alıskınım agrımıyor dıyorsanız yaptırın ama benım cok acıyor dıyorsanız yaptırmayın dıyor canım doktorlar. Erken dogum riski olanlara da tavsiye edilmiyor kasılmayı tetikler agrı diye.Ben de pembe jiletlerle devam ediyorum ama o bile zor karın buyudukçe görünmüyor
Bende ayna kankim ve venüs kankimle takılıyorumHani böyle duvara asılan eski tıraş aynaları var ya erkeklerin kullandığı orta boy böyle bı milyoncu gibi bı yerde onlardan gördüm aldım birkac ay önce
Canım kaç aylığa kadar kıyafet alışverişi yaptığına bağlı bence. Mesela ben 9 aylık olana kadar kıyafet aldım ama atıyorum hepsinden ikişer üçer tane falan çok almadım hediye falan da gelir diye. Kendin için yapacağın harcamalar dahilse arama motoruna lohusa yazdığın an fiyatlar uçuyor gecelikler pijamalar derkenKızlar toplamda ortalama ne kadar tutuyor bebek alışverişi?
Çocuk odası hariç
Bilgisi olan yazabilir mi
İkiz olmasına rağmen kiloları çok çok iyi masssallah canımKızlar bugün kontrolden çıktım; bebişler 1228/1289 gr’lar. 3 haftada 800 gr almışım. Herşey yolundaymış maşallah. Hala suratlarını göremedim, doğumda görücem artık:))
Şekerim yüksek çıkıyor tabii, kontrollü bir şekilde insulini arttırmaya devam edicez, benim yapabiliceğim başka hiçbişey yokmuş hatta bu kadar sıkma kendini dedi, kısaca kontrolümüz altında herşey. Öyle yanii:)))
oh maşallah canım sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin bebiktolarKızlar bugün kontrolden çıktım; bebişler 1228/1289 gr’lar. 3 haftada 800 gr almışım. Herşey yolundaymış maşallah. Hala suratlarını göremedim, doğumda görücem artık:))
Şekerim yüksek çıkıyor tabii, kontrollü bir şekilde insulini arttırmaya devam edicez, benim yapabiliceğim başka hiçbişey yokmuş hatta bu kadar sıkma kendini dedi, kısaca kontrolümüz altında herşey. Öyle yanii:)))
Hem enfeksiyon hemde ne bileyim önce fit vucudumla gittiğimde bile evleneceğim de kız her yerimi gördü diye kuaforumu değiştirdim bı daha gidemedim utandım. Şimdi koca karnimla kime nasıl açayım yapan da tedirgin olur halimden tavrimdanBende ayna kankim ve venüs kankimle takılıyorum
ağdaya dayanıklıyım lazere de gittim kolumu bacağımı görmüyo sarı olduğum için mecbur ağda devam
da enfeksiyon korkusundan gidemiyorum kuaföre
Zekariya bey senin ki kimyaa
bende medicale gidiyorum
doktorun kim canım
nerde yaptıracaksın canım :) sen git bakalım beni de cesaretlendir sonra :))
Bağlıcadaki kuaförüme gideceğim canım, yazarım sana :):) Hayırlı olsun yeni cicileriniz, güzel günlerde kullanın.2257864[/ATTACH]
Normal :):) Önce onu söyleyeyim, ilk gebeliğimde de bunda da oldu oluyor :):) Çok fazla wc de kalma, zorlama, tuvaletin geldiğinde tutma. Doğumdan sonra normale dönecek :)Kızlar aşk olsun.. hemoroid diyorum, var mi diyorum başka çeken, yazıktır gunahtir diyorum
Maşallah kızlara :):):) sana da maşallah çok güzel gidiyorsun. Darısı bize inşallah :)Kızlar bugün kontrolden çıktım; bebişler 1228/1289 gr’lar. 3 haftada 800 gr almışım. Herşey yolundaymış maşallah. Hala suratlarını göremedim, doğumda görücem artık:))
Benim senelerdir aynı kişi olduğundan utancağım bişey kalmadı çok şükürHem enfeksiyon hemde ne bileyim önce fit vucudumla gittiğimde bile evleneceğim de kız her yerimi gördü diye kuaforumu değiştirdim bı daha gidemedim utandım. Şimdi koca karnimla kime nasıl açayım yapan da tedirgin olur halimden tavrimdan
Canım Önceden ağda canımı bukadar yakmazdı şuana özel bir hassasiyet sanıyorum birde benim gebeliğim başından beri riskli olduğu için 6 aydır ağda yapmadım korkumdan pamuklara sardım oramı resmenAlışınca ağdaya çok acımıyor aslında bende kendim hallediyorum başkasına gösteremem sanırım çok zorlandım bu defa alırken ama yinede gitmedim. Bizde hep alttan ultrason olduğu için mecbur ağda en iyisi geç çıkıyor ama böyle giderse bende permatik yapicam göremiyorum artık karnimdan dolayı:)
Aynı yaa benim koca da öyle ya nolcak ben senin kocanim gel ben yapiyim iyi gün kötü gün demedik mi diyor beni bı gülme krizi alıyor ya bı git diyomKızlar ağda diyenler olmuş, kıskanıyorum sizi vallabenim ağrı eşiğim çok düşük, jiletle alıyordum ben bikini bölgesini, zamanında lazere 15 seans paket almış, 3 seans sonrasında korkudan bir daha gtmeyip tüm param yanmıştı şuana kadar gene idare ediyodum jiletle ama şuan orayı görmem mumkün değil. Sadece üst kusmı bile ayna karşısında almaya kalktığımda bu dönem, 4-5 yerden de kanıyor. Artık pek de takmıyorum açıkçası, eşim çok takıyosan ben yardım edim diyor ama o da keser meser beni artık doktor düşünsün, benden önemli değil ya:))
bir kere deneyeceğim sanırım cesaretimi topladım inşallah bişey olmaz :))Kızlar ağda diyenler olmuş, kıskanıyorum sizi vallabenim ağrı eşiğim çok düşük, jiletle alıyordum ben bikini bölgesini, zamanında lazere 15 seans paket almış, 3 seans sonrasında korkudan bir daha gtmeyip tüm param yanmıştı şuana kadar gene idare ediyodum jiletle ama şuan orayı görmem mumkün değil. Sadece üst kusmı bile ayna karşısında almaya kalktığımda bu dönem, 4-5 yerden de kanıyor. Artık pek de takmıyorum açıkçası, eşim çok takıyosan ben yardım edim diyor ama o da keser meser beni artık doktor düşünsün, benden önemli değil ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?