2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahahaha ben utanıyorum ya valla düşündüğüm tek şey hazırlıksız doktora yakalanmak koca umrumda değil o takılmaz zaten senin ki gibi duşa giricem diyorum sen otur ben seni yıkarım diyor ben halledeyim istersen diyor ama teslim edemem kendimi korkuyom

Ağda konusulmuş ben de killarım batık sekilde yaptigi icin ben komple vücut lazer epilasyon yaptirmsitim ama bikini bolgesinde hala tek tük cikiyor ama sayılır yani o kadar az onlara da jilet yapiyorum 2 ayda zor çıkıyor

Şimdilik 9 aylık sonrası doğum parasından alırımallah babasına sabır versin yani 7 bini gözden çıkaralım

bir kere deneyeceğim sanırım cesaretimi topladım inşallah bişey olmaz :))
Neyi deneyeceksin canım, jilet mi ağda mı? Benim göbeğim şuan çok büyük o yüzden hergün yıkamaktan başka birşey yapamıyorum..
Aynı yaa benim koca da öyle ya nolcak ben senin kocanim gel ben yapiyim iyi gün kötü gün demedik mi diyor beni bı gülme krizi alıyor ya bı git diyom
Ya aynen, yazık kolay bişi sanıyolar. O dudaklar o kadar hassas ve zor ki bir de benim şuan çok hassas, dokunsam kanıyor nerdiyse:)))
Sizin de öyle gidecek inşallah. Doktor bana 24 saatin 23 saati yatacaksın dedi. Kısaca yata yata geçiricez bu dönemi:)) az kaldı zaten
Canım ben hemoroidin alasını geçirdim, hala da yüzde yüz geçmedi ama söliyim. Bol su, bol sebze, bir de iyileştirmeyi hızlandırıcı kremi var. Dışkın ne kadar yumuşak olursa, hemoroidin o kadar hafifler. Sıcak su küvetini benim doktor ödem yapar diye önermedi mesela. Krem ismi istersen yazarım...

Dahil olmam lazım
Aynı @Meylen gibi devam ediyorum ben de, başlık değiştirerek, jilet ve ayna..
Türkiye’de özel’de aniden doğuma gittiğimizde hemşireler jiletle müdahale etmişlerdi, hazırlıksız da yakalansanız hallediliyo orda. Kimi istemez tabi ama o an anne adayının çok umrunda olmuyo inanın

Burda mesela, kimsenin umrunda değil ne kadar tüylü vs olduğunuz.. Hatta bazı mesajlarda lavman müdahalesine denk geldim. Burda o da yok.
Push yaparken ister istemez büyük tuvaletinizi yapıyosunuz ve hemşirelerin ebelerin umrunda değil..
Hatta bi doğum hemşiresinin doğum için annelere hazırladığı bi video izlemiştim ben.
Lütfen özür dileyip durmayın. Lütfen kakanızı yapın. Bu ıkınma işini doğru yaptığınız anlamına gelir, bizim umrumuzda değil o an, altınıza yeni bir pad seriyoruz sizi temizleyip doğuma odaklanıyoruz..
Asla hiçbir hemşireden bununla ilgili o an ile ilgili cümle duyamazınız vs şeklinde anlatıyor videoda..

Titiz olmanızı anlıyorum ama tüylü olmak inanın sorun değil. Mümkün mertebe temiz olun, bu yeterli o an için

Ya ben de utanıyordum ama kendi adıma çözümüm bence yok. Adam ilk beni mi görecek öyle, kaç tane hastası vardır kimbilir.. ben doğurduktan sonra bi kere daha mı görücem adamı ya da bebek telaşından onu mu takıcam. Hamilelik biter, eski günlerime dönerim olur biter. Eşim diyor, ne takıyosun salla gitsin, sen hamilesin

Sen nasıl bir moral kaynagisin oyleee

Kızlar iş çıkışı e bebeğe şu bizim için yatış karın desteği yastığı almak için gittim ama kısmet
Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-p-sev-273 yatağımızı aldım. Yastıkta bedava geldi :) bu ürünü Almamın sebebi kusma olaylarına karşı eğimden dolayı kafam rahat olur ve çevre korumalıkları olduğundan daha güvenilir bence. Size de fikir olsun.

Şahsen ben doktor yada ebe olsam aasla onunla ilgilenmem kadın kadının halinden anlar bide yani
Canım kötü örnek vermek gibi olmasın burdan bi abla doğum için hastaneye gittiğinde sancı odasına almışlar ve yan sedyesinde ki kadına doktor bağırmış ayıp değil mi böyle gelinir mi diye abla da doktorla kavga etmiş düğün günü değil kadın doğum yapacak onu mu düşüncekti suyu gelince bi tüylerimi alayım geleyim diyemezdi ayıp yaptığınız diye
Yurt dışında daha rahatlar daha insan halinden anlıyolar kesinlikle hele belgeselde kadının diz dirsek pozisyonunda doğurduğunu görünce hayran kalmıştım.
Tabiki pürüzsüz gitmekte imkansız yani

Ya kesinlikle öyle takmamak lazımda işte
bari gebelik döneminde çıkmasalar yada dökülseler ne güzel olurdu ya

Çok sevindim ❤ maşallah kuzucuklara da kocaman olmuşlar doktorun pozitif konuşması sana da iyi gelmiştir ✌

Gebelik şekeri olan anneler
Endokrinoloji hba1c testini önemsiyormu? Benimki sınırın altında çıkmış ama endokrin istemedi testi, kadın doğumcum kiloyu ve şekeri çok önemsediği için istemişti

yok çubuk değişiyorda ağdayı aynı yerden alıyor sonuçta canım bikini bölgesine sürüyor bi daha o ağdadan alıp sürüyor büyük risk yani
Aynen buna katiliyorum canim basim,bu yuzden yandi daha da yillardir bikini bolgesi aldirmiyorum mecbur kendim yoluyorum ama su vakitten sonra mecburen jilet.dogum aninda tertemiz olsa daha iyi sanirim degil mi? Bu arada gittigim iyi bi doktor vardi bana uzun kalsin dedi ciddi ciddi.cunku uzun olmasi enfeksiyonu onluyormus kil kokleri bos kalinca daha cabuk yayiliyormus enfeksiyon.kisalt sadece makasla falan diyordu.bunu dedigim herkese igrenc geliyor gerci ama sagliklisi o diyordu

Sen nasıl bir moral kaynagisin oyleee
Hehe sarıldım buralardan

Yani mesleki açıdan tamamen normal şeyler ama insanlar cahil ve kötü kalpliler. Öyle tiplerle dalga geçe geçe süper arındırdım ben etrafımdan. Denk gelirsem de saygı çerçevesinde lafımı söyler kapıyı üstüne örterim yani. Özetle sana ne

Ya alakasız olcak ama bi dönem favori cümlelerimdi “bu benim problemim” ve “bu senin problemin”
Söyle çekil kafa rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…