Haftasıyla ve kendileriyle uyumlularmış canım, o yüzden sevindim ben deİkiz olmasına rağmen kiloları çok çok iyi masssallah canım
Hahahaha ben utanıyorum ya valla düşündüğüm tek şey hazırlıksız doktora yakalanmak koca umrumda değil o takılmaz zaten senin ki gibi duşa giricem diyorum sen otur ben seni yıkarım diyor ben halledeyim istersen diyor ama teslim edemem kendimi korkuyomKızlar ağda diyenler olmuş, kıskanıyorum sizi vallabenim ağrı eşiğim çok düşük, jiletle alıyordum ben bikini bölgesini, zamanında lazere 15 seans paket almış, 3 seans sonrasında korkudan bir daha gtmeyip tüm param yanmıştı şuana kadar gene idare ediyodum jiletle ama şuan orayı görmem mumkün değil. Sadece üst kusmı bile ayna karşısında almaya kalktığımda bu dönem, 4-5 yerden de kanıyor. Artık pek de takmıyorum açıkçası, eşim çok takıyosan ben yardım edim diyor ama o da keser meser beni artık doktor düşünsün, benden önemli değil ya:))
Şimdilik 9 aylık sonrası doğum parasından alırımCanım kaç aylığa kadar kıyafet alışverişi yaptığına bağlı bence. Mesela ben 9 aylık olana kadar kıyafet aldım ama atıyorum hepsinden ikişer üçer tane falan çok almadım hediye falan da gelir diye. Kendin için yapacağın harcamalar dahilse arama motoruna lohusa yazdığın an fiyatlar uçuyor gecelikler pijamalar derkenbizim şu ana kadar sırf hastane kontrol harcamamiz 1500 falan oldu sanırım. 1000 lira falan da bebek kıyafetlerine gittiyse işte hatta daha çok gitmiş de olabilir eşime sorarsan çok uçtuk da ben o kadar değil diyorum ne bileyim keşke bı çizelge tutsaydik bende merak ettim şimdi odasıyla arabasıyla falan derken beş altı bin oldu heralde
Neyi deneyeceksin canım, jilet mi ağda mı? Benim göbeğim şuan çok büyük o yüzden hergün yıkamaktan başka birşey yapamıyorum..bir kere deneyeceğim sanırım cesaretimi topladım inşallah bişey olmaz :))
Ya aynen, yazık kolay bişi sanıyolar. O dudaklar o kadar hassas ve zor kiAynı yaa benim koca da öyle ya nolcak ben senin kocanim gel ben yapiyim iyi gün kötü gün demedik mi diyor beni bı gülme krizi alıyor ya bı git diyom
Sizin de öyle gidecek inşallah. Doktor bana 24 saatin 23 saati yatacaksın dedi. Kısaca yata yata geçiricez bu dönemi:)) az kaldı zatenBağlıcadaki kuaförüme gideceğim canım, yazarım sana :):) Hayırlı olsun yeni cicileriniz, güzel günlerde kullanın.
Normal :):) Önce onu söyleyeyim, ilk gebeliğimde de bunda da oldu oluyor :):) Çok fazla wc de kalma, zorlama, tuvaletin geldiğinde tutma. Doğumdan sonra normale dönecek :)
Maşallah kızlara :):):) sana da maşallah çok güzel gidiyorsun. Darısı bize inşallah :)
Canım ben hemoroidin alasını geçirdim, hala da yüzde yüz geçmedi ama söliyim. Bol su, bol sebze, bir de iyileştirmeyi hızlandırıcı kremi var. Dışkın ne kadar yumuşak olursa, hemoroidin o kadar hafifler. Sıcak su küvetini benim doktor ödem yapar diye önermedi mesela. Krem ismi istersen yazarım...Hayatımda hiç yaşamadığım şeylere bir yenisi daha dün eklenmiş bulunmakta, hemoroid oldum maalesefDün biraz ağrım vardı, yırtıldı sandım ama banyoda bir baktım ki meme çıkmış Başına gelen, şunu yap kesin geçer, aman sadece hamilelikle alakalı diyecek, ağzı bal yiyecek olanlar lütfen yazsın, moraller bozuk yine (
Ya ben de utanıyordum ama kendi adıma çözümüm bence yok. Adam ilk beni mi görecek öyle, kaç tane hastası vardır kimbilir.. ben doğurduktan sonra bi kere daha mı görücem adamı ya da bebek telaşından onu mu takıcam. Hamilelik biter, eski günlerime dönerim olur biter. Eşim diyor, ne takıyosun salla gitsin, sen hamilesinHahahaha ben utanıyorum ya valla düşündüğüm tek şey hazırlıksız doktora yakalanmak koca umrumda değil o takılmaz zaten senin ki gibi duşa giricem diyorum sen otur ben seni yıkarım diyor ben halledeyim istersen diyor ama teslim edemem kendimi korkuyom
Sen nasıl bir moral kaynagisin oyleeeDahil olmam lazım
Aynı @Meylen gibi devam ediyorum ben de, başlık değiştirerek, jilet ve ayna..
Türkiye’de özel’de aniden doğuma gittiğimizde hemşireler jiletle müdahale etmişlerdi, hazırlıksız da yakalansanız hallediliyo orda. Kimi istemez tabi ama o an anne adayının çok umrunda olmuyo inanın
Burda mesela, kimsenin umrunda değil ne kadar tüylü vs olduğunuz.. Hatta bazı mesajlarda lavman müdahalesine denk geldim. Burda o da yok.
Push yaparken ister istemez büyük tuvaletinizi yapıyosunuz ve hemşirelerin ebelerin umrunda değil..
Hatta bi doğum hemşiresinin doğum için annelere hazırladığı bi video izlemiştim ben.
Lütfen özür dileyip durmayın. Lütfen kakanızı yapın. Bu ıkınma işini doğru yaptığınız anlamına gelir, bizim umrumuzda değil o an, altınıza yeni bir pad seriyoruz sizi temizleyip doğuma odaklanıyoruz..
Asla hiçbir hemşireden bununla ilgili o an ile ilgili cümle duyamazınız vs şeklinde anlatıyor videoda..
Titiz olmanızı anlıyorum ama tüylü olmak inanın sorun değil. Mümkün mertebe temiz olun, bu yeterli o an için ☺
mehmet bey benimZekariya bey senin ki kim
Dahil olmam lazım
Aynı @Meylen gibi devam ediyorum ben de, başlık değiştirerek, jilet ve ayna..
Türkiye’de özel’de aniden doğuma gittiğimizde hemşireler jiletle müdahale etmişlerdi, hazırlıksız da yakalansanız hallediliyo orda. Kimi istemez tabi ama o an anne adayının çok umrunda olmuyo inanın
Burda mesela, kimsenin umrunda değil ne kadar tüylü vs olduğunuz.. Hatta bazı mesajlarda lavman müdahalesine denk geldim. Burda o da yok.
Push yaparken ister istemez büyük tuvaletinizi yapıyosunuz ve hemşirelerin ebelerin umrunda değil..
Hatta bi doğum hemşiresinin doğum için annelere hazırladığı bi video izlemiştim ben.
Lütfen özür dileyip durmayın. Lütfen kakanızı yapın. Bu ıkınma işini doğru yaptığınız anlamına gelir, bizim umrumuzda değil o an, altınıza yeni bir pad seriyoruz sizi temizleyip doğuma odaklanıyoruz..
Asla hiçbir hemşireden bununla ilgili o an ile ilgili cümle duyamazınız vs şeklinde anlatıyor videoda..
Titiz olmanızı anlıyorum ama tüylü olmak inanın sorun değil. Mümkün mertebe temiz olun, bu yeterli o an için ☺
Ya kesinlikle öyle takmamak lazımda işteYa ben de utanıyordum ama kendi adıma çözümüm bence yok. Adam ilk beni mi görecek öyle, kaç tane hastası vardır kimbilir.. ben doğurduktan sonra bi kere daha mı görücem adamı ya da bebek telaşından onu mu takıcam. Hamilelik biter, eski günlerime dönerim olur biter. Eşim diyor, ne takıyosun salla gitsin, sen hamilesin
Neyi deneyeceksin canım, jilet mi ağda mı? Benim göbeğim şuan çok büyük o yüzden hergün yıkamaktan başka birşey yapamıyorum..
Kızlar aşk olsun.. hemoroid diyorum, var mi diyorum başka çeken, yazıktır gunahtir diyorum
Kızlar bugün kontrolden çıktım; bebişler 1228/1289 gr’lar. 3 haftada 800 gr almışım. Herşey yolundaymış maşallah. Hala suratlarını göremedim, doğumda görücem artık:))
Şekerim yüksek çıkıyor tabii, kontrollü bir şekilde insulini arttırmaya devam edicez, benim yapabiliceğim başka hiçbişey yokmuş hatta bu kadar sıkma kendini dedi, kısaca kontrolümüz altında herşey. Öyle yanii:)))
Aynen buna katiliyorum canim basim,bu yuzden yandi daha da yillardir bikini bolgesi aldirmiyorum mecbur kendim yoluyorum ama su vakitten sonra mecburen jilet.dogum aninda tertemiz olsa daha iyi sanirim degil mi? Bu arada gittigim iyi bi doktor vardi bana uzun kalsin dedi ciddi ciddi.cunku uzun olmasi enfeksiyonu onluyormus kil kokleri bos kalinca daha cabuk yayiliyormus enfeksiyon.kisalt sadece makasla falan diyordu.bunu dedigim herkese igrenc geliyor gerci ama sagliklisi o diyorduyok çubuk değişiyorda ağdayı aynı yerden alıyor sonuçta canım bikini bölgesine sürüyor bi daha o ağdadan alıp sürüyor büyük risk yani
Hehe sarıldım buralardanSen nasıl bir moral kaynagisin oyleee
Şahsen ben doktor yada ebe olsam aasla onunla ilgilenmem kadın kadının halinden anlar bide yani
Canım kötü örnek vermek gibi olmasın burdan bi abla doğum için hastaneye gittiğinde sancı odasına almışlar ve yan sedyesinde ki kadına doktor bağırmış ayıp değil mi böyle gelinir mi diye abla da doktorla kavga etmiş düğün günü değil kadın doğum yapacak onu mu düşüncekti suyu gelince bi tüylerimi alayım geleyim diyemezdi ayıp yaptığınız diye
Yurt dışında daha rahatlar daha insan halinden anlıyolar kesinlikle hele belgeselde kadının diz dirsek pozisyonunda doğurduğunu görünce hayran kalmıştım.
Tabiki pürüzsüz gitmekte imkansız yani
Canım yağlı olduğu içindir dr bana yağlı salçalı baharatlı yiyeceklerden kaçın dedi ama türk mutfağı bunlardan ibaret malesef rennie iç bi kaşık çok iyi geliyorÖğle arası bi tost yedim. Midem kaynıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?