Bana madelayı önerdiler canım. Kiralıcakmışım bi yerdenEvet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
Dedim bu kadar uyumlu olur, o zaman inş kızınla da böyle fotonuz olur tatlımSonuna kadar da sağlikla buyusun kuzucuklar
inşallah kızım boyle tatlış olur benim ilk bebeğim olacak bu bebeğin fotosu sosyal medyada karşıma çikti çok hoşma gitti
Bende öyle tayt ve hamile pantalonu dışında bişey almadımHamilelik öncesi çekim düşünmüyorum hatta hamilelik süresince tayt dışında bişi almadım(kendimi beğenmiyorum) ama geçen hafta ilk defa bi elbise aldım. Hoşuna gider mi bilmem ama rahat ve yazı anımsatıyor, tam hamilelere uygun
Bence süt saģma makinesi sütü artırıyor hem bebek emiyor hem de sagîyorsaniz ... ben hen sagdim hem de 2 yıl emzirdim ... sütün dondurucuda saklayabiliyirsun bence her annenin buzlugunda olmali hastalik olabilir ani bir duurm olabilir ilac kullanmak zorunda olabilirsiniz evde bile olsaniz bence sağıp saklamak lazim ... . Lansinoh cift pompali elektrikli sagma makinesi tam performans kullandim sadece hava veren pompalayan yerler yanimda tasimaktan zedelenip delinmisti bantladık .. bu sefer yedek parca talep edicem firmadanBen dediğim gibi çok zorunlu bisey olarak görmüyorum çünkü 1 yaşına kadar fiziksel olarak hep yanlarında olucaz her anlarında, e 6. Aydan sonra ek gıdaya başlıcaz. Benim düşüncem bu şekilde ama lazım olduğunu düşündüğüm anda tek taraflı manuel bisey alirim
Öyle mi dersiniz? Ben gerçekten etrafımdaki insanlar ne yapti ne etti hiç bilmiyorum,geçenlerde abimin eşi benim süt sağma makinesini güzelce yıkarım kullan dedi. Ama bilemedim sence hijyenik mi?Bence süt saģma makinesi sütü artırıyor hem bebek emiyor hem de sagîyorsaniz ... ben hen sagdim hem de 2 yıl emzirdim ... sütün dondurucuda saklayabiliyirsun bence her annenin buzlugunda olmali hastalik olabilir ani bir duurm olabilir ilac kullanmak zorunda olabilirsiniz evde bile olsaniz bence sağıp saklamak lazim ... . Lansinoh cift pompali elektrikli sagma makinesi tam performans kullandim sadece hava veren pompalayan yerler yanimda tasimaktan zedelenip delinmisti bantladık .. bu sefer yedek parca talep edicem firmadan
Yani belki hijyeniktir ama benim içim almiyor yani arkadasim benimkini kullan demisti kullanmak gelmedi icimden aldim nelere vermiyoruz para suan fiyati ne kadar bilmiyorum ama şoyle düsünün 2 yıl bebege yemek sunan bir makine ... oglum 15 aylikken istanbulla g3zmeye gittik 2 gunlugune esimle biraz dinlenmek istedik sagmis oldugum sütlerden biraktim anneme makineyi de yanima aldim 3 saatte bir sagip toprağa döktüm ki sütum kesilmesin diye :)) bir hafta egitime gittim sütlerimden kullandilar kuaföre gidiyorsun ombre saatler aliyor bebegi de oraya getiremiyorsun :) hep güzel orneklwe verdim kötüyü aklimiza getirmeyelim hastalik durumunda ilac kullanirsaniz bebege gecerse gini duurmlarda cok cok gerekli ... ben bu bebegimde mesala 2 yil ucretsiz izin arti analik iznimi kullanicam evde olmama ragmen sagmayi planliyorimÖyle mi dersiniz? Ben gerçekten etrafımdaki insanlar ne yapti ne etti hiç bilmiyorum,geçenlerde abimin eşi benim süt sağma makinesini güzelce yıkarım kullan dedi. Ama bilemedim sence hijyenik mi?
Dedim bu kadar uyumlu olur, o zaman inş kızınla da böyle fotonuz olur tatlım
Makine süte temas etmiyor zaten, temas eden parçalarını kendin alabilirsin hortum ve süt haznesiniÖyle mi dersiniz? Ben gerçekten etrafımdaki insanlar ne yapti ne etti hiç bilmiyorum,geçenlerde abimin eşi benim süt sağma makinesini güzelce yıkarım kullan dedi. Ama bilemedim sence hijyenik mi?
Gerçekten parasından degilim Dediğin gibi o parayi neye vermiyoruz ki! Bazen 1 far paletini süt sağma makinesi kadar para veriyorum. Bu dediklerini kesinlikle aklımda bulundurucam. Çok teşekkür ederim:)Yani belki hijyeniktir ama benim içim almiyor yani arkadasim benimkini kullan demisti kullanmak gelmedi icimden aldim nelere vermiyoruz para suan fiyati ne kadar bilmiyorum ama şoyle düsünün 2 yıl bebege yemek sunan bir makine ... oglum 15 aylikken istanbulla g3zmeye gittik 2 gunlugune esimle biraz dinlenmek istedik sagmis oldugum sütlerden biraktim anneme makineyi de yanima aldim 3 saatte bir sagip toprağa döktüm ki sütum kesilmesin diye :)) bir hafta egitime gittim sütlerimden kullandilar kuaföre gidiyorsun ombre saatler aliyor bebegi de oraya getiremiyorsun :) hep güzel orneklwe verdim kötüyü aklimiza getirmeyelim hastalik durumunda ilac kullanirsaniz bebege gecerse gini duurmlarda cok cok gerekli ... ben bu bebegimde mesala 2 yil ucretsiz izin arti analik iznimi kullanicam evde olmama ragmen sagmayi planliyorim
Öyle yapicam pek hijyen konusunda maalesef güvenmiyorum kendisineMakine süte temas etmiyor zaten, temas eden parçalarını kendin alabilirsin hortum ve süt haznesini
Ben de alacaktım ablam veririm ben sana dedi hijyeninden şüphem yok tabii ki ama sonuçta plastik parçalar uzun süre kullanmak sakıncalı olabilir gibi geliyor. Makinede çok yeni değil aynı markanın parçalarını bulamazsam her makinenin parçası uyar mı acaba?Makine süte temas etmiyor zaten, temas eden parçalarını kendin alabilirsin hortum ve süt haznesini
Bilemiyorum canım trdeki markaları tanımıyorum, ben aynı makineden kullandım iki kızıma da, eczaneden kiralayıp hortum ve hazneyi de ordan sıfır aldım kardeş oldukları halde kendi çocuklarıma bile aynı parçaları kullanmadım.. biberon gibi düşünmek lazım aynı biberonu başka bir çocuğa kullanmayızBen de alacaktım ablam veririm ben sana dedi hijyeninden şüphem yok tabii ki ama sonuçta plastik parçalar uzun süre kullanmak sakıncalı olabilir gibi geliyor. Makinede çok yeni değil aynı markanın parçalarını bulamazsam her makinenin parçası uyar mı acaba?
Bitkisel boyayla sadece dip yaptiricam canım ben. Valla ben her gun makyaj yapoyorum mecburYa bende ipek kirpik ve boya yaptırmak istiyorummmgebeliğin başından beri boyamadım sadece yüzümü yıkayıp dişimi fırçalıyorum desem abartmış olmam boya sıkıntı olur mu acaba açıcılar filan ağır oluyo ortamın kokusu
Doğru canım her malzemenin bir ömrü var. Hele ki plastik uzun süre kullanılacak birşey değil. Bulabilirim umarım parçasını.Bilemiyorum canım trdeki markaları tanımıyorum, ben aynı makineden kullandım iki kızıma da, eczaneden kiralayıp hortum ve hazneyi de ordan sıfır aldım kardeş oldukları halde kendi çocuklarıma bile aynı parçaları kullanmadım.. biberon gibi düşünmek lazım aynı biberonu başka bir çocuğa kullanmayız
Ablanın makinesini eczaneye götürüp bir göster aynı marka yoksa başka uyan parçalar vardır belki ondan alırsın canımDoğru canım her malzemenin bir ömrü var. Hele ki plastik uzun süre kullanılacak birşey değil. Bulabilirim umarım parçasını.
Canım Önceden ağda canımı bukadar yakmazdı şuana özel bir hassasiyet sanıyorum birde benim gebeliğim başından beri riskli olduğu için 6 aydır ağda yapmadım korkumdan pamuklara sardım oramı resmenve çok hassas o bölgem dediğim gibi
Şimdi sordum da o da biberonunu hiç kullanmadım cam biberon uyuyordu onu kullandım dedi önce ona sormam daha mantıklı olacakmışAblanın makinesini eczaneye götürüp bir göster aynı marka yoksa başka uyan parçalar vardır belki ondan alırsın canım
Kızımda modalabio dan almıstım canım. Pembesini. Şimdi daha karar vermedimSelam kızlar bir sorum olacaktı? Eşimle biz doğum öncesi fotoğraf dış çekimi düşünüyoruz.
Hamile dış çekim için internetten elbise araştırıyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı?
Aventşn Manuelini almıstım ilk olarak. Sonra bileklerim kopma raddesine gelince lansınoh tekli elektrikli aldım. Cok memnun kaldımEvet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?