2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende öyle tayt ve hamile pantalonu dışında bişey almadım Elbise de zorlandım şimdi ne alabilirim nasıl bişey alabilirim diye düşünüyorum Gönderdiğin elbiseyi inceleyeceğim teşekkür ederim canım

Bence süt saģma makinesi sütü artırıyor hem bebek emiyor hem de sagîyorsaniz ... ben hen sagdim hem de 2 yıl emzirdim ... sütün dondurucuda saklayabiliyirsun bence her annenin buzlugunda olmali hastalik olabilir ani bir duurm olabilir ilac kullanmak zorunda olabilirsiniz evde bile olsaniz bence sağıp saklamak lazim ... . Lansinoh cift pompali elektrikli sagma makinesi tam performans kullandim sadece hava veren pompalayan yerler yanimda tasimaktan zedelenip delinmisti bantladık .. bu sefer yedek parca talep edicem firmadan

Öyle mi dersiniz? Ben gerçekten etrafımdaki insanlar ne yapti ne etti hiç bilmiyorum,geçenlerde abimin eşi benim süt sağma makinesini güzelce yıkarım kullan dedi. Ama bilemedim sence hijyenik mi?

Öyle mi dersiniz? Ben gerçekten etrafımdaki insanlar ne yapti ne etti hiç bilmiyorum,geçenlerde abimin eşi benim süt sağma makinesini güzelce yıkarım kullan dedi. Ama bilemedim sence hijyenik mi?
Yani belki hijyeniktir ama benim içim almiyor yani arkadasim benimkini kullan demisti kullanmak gelmedi icimden aldim nelere vermiyoruz para suan fiyati ne kadar bilmiyorum ama şoyle düsünün 2 yıl bebege yemek sunan bir makine ... oglum 15 aylikken istanbulla g3zmeye gittik 2 gunlugune esimle biraz dinlenmek istedik sagmis oldugum sütlerden biraktim anneme makineyi de yanima aldim 3 saatte bir sagip toprağa döktüm ki sütum kesilmesin diye :)) bir hafta egitime gittim sütlerimden kullandilar kuaföre gidiyorsun ombre saatler aliyor bebegi de oraya getiremiyorsun :) hep güzel orneklwe verdim kötüyü aklimiza getirmeyelim hastalik durumunda ilac kullanirsaniz bebege gecerse gini duurmlarda cok cok gerekli ... ben bu bebegimde mesala 2 yil ucretsiz izin arti analik iznimi kullanicam evde olmama ragmen sagmayi planliyorim

Makine süte temas etmiyor zaten, temas eden parçalarını kendin alabilirsin hortum ve süt haznesini

Gerçekten parasından degilim Dediğin gibi o parayi neye vermiyoruz ki! Bazen 1 far paletini süt sağma makinesi kadar para veriyorum. Bu dediklerini kesinlikle aklımda bulundurucam. Çok teşekkür ederim:)

Makine süte temas etmiyor zaten, temas eden parçalarını kendin alabilirsin hortum ve süt haznesini
Ben de alacaktım ablam veririm ben sana dedi hijyeninden şüphem yok tabii ki ama sonuçta plastik parçalar uzun süre kullanmak sakıncalı olabilir gibi geliyor. Makinede çok yeni değil aynı markanın parçalarını bulamazsam her makinenin parçası uyar mı acaba?

Reactions: LaL
Bilemiyorum canım trdeki markaları tanımıyorum, ben aynı makineden kullandım iki kızıma da, eczaneden kiralayıp hortum ve hazneyi de ordan sıfır aldım kardeş oldukları halde kendi çocuklarıma bile aynı parçaları kullanmadım.. biberon gibi düşünmek lazım aynı biberonu başka bir çocuğa kullanmayız

Bitkisel boyayla sadece dip yaptiricam canım ben. Valla ben her gun makyaj yapoyorum mecbur

Doğru canım her malzemenin bir ömrü var. Hele ki plastik uzun süre kullanılacak birşey değil. Bulabilirim umarım parçasını.

Doğru canım her malzemenin bir ömrü var. Hele ki plastik uzun süre kullanılacak birşey değil. Bulabilirim umarım parçasını.
Ablanın makinesini eczaneye götürüp bir göster aynı marka yoksa başka uyan parçalar vardır belki ondan alırsın canım

Aynen hamilelikte daha acıyor sanki .

Ablanın makinesini eczaneye götürüp bir göster aynı marka yoksa başka uyan parçalar vardır belki ondan alırsın canım
Şimdi sordum da o da biberonunu hiç kullanmadım cam biberon uyuyordu onu kullandım dedi önce ona sormam daha mantıklı olacakmış Neyse benimle aynı şeyi düşünenlere fikir olsun :)

Reactions: LaL
Kızımda modalabio dan almıstım canım. Pembesini. Şimdi daha karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…