Kızlar benim bebişlerde iyi bir bir kilo biri 960 gr olmuş. Rahim ağzını da iyi gördüm dedi ama ben ne kadar olduğunu sormayı unuttum. Diyetisyene de gittim 500 gr vermişim. Eki Görüntüle 2258150
Benimde bugün görüş günümdü büyümüş paşam 1330 gr olmuş. Buda doğumda 4 kiloyu geçer dedi doktor. Rahim ağzım 4.6 olarak ölçtü. Sezaryen tarihimi de bir sorun olmadığı sürece 26 haziran olarak belirledi
Eki Görüntüle 2258118
Bunun ben ağzını burnunu yerim
1230 gr olmuşuz gelişimi güzel bi sıkıntı yok dedi ben 4 haftada hiç kilo almayarak 66.5 kiloyum
Kızımı aşırı özlemişim
Benimde bugün görüş günümdü büyümüş paşam 1330 gr olmuş. Buda doğumda 4 kiloyu geçer dedi doktor. Rahim ağzım 4.6 olarak ölçtü. Sezaryen tarihimi de bir sorun olmadığı sürece 26 haziran olarak belirledi
Ben kullandım canım oğlumda yined aldım ama henüz yıkamadım. Ekstra durulama gerekiyor yoksa sabun kalıntıları kalabiliyor. sıcak suyla eritip öyle koyucam makinaya
Kızlar benim bebişlerde iyi bir bir kilo biri 960 gr olmuş. Rahim ağzını da iyi gördüm dedi ama ben ne kadar olduğunu sormayı unuttum. Diyetisyene de gittim 500 gr vermişim. Eki Görüntüle 2258150
Ben de denemek istiyorum ama bilemedim leke yaprmı diye. Kızıma dalşn kullanıyorum. Ogluma farklı bir sey arıyorum. Kokuları farklı olsun 20 sene sonra bile o koku bana o minik camasırşarı hatırlatsın istiyorum.Hoş zaten her bebeğin kendi kokusu var ve farklı farklı. Bizim kızın çilek koktuguna yemin edebilirim