2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben kullanıyorum ama vajinal fitil şeklinde yan etkileri nedeniyle hem fitil olarak daha etkili olduğunu söyledi doktor

Kızlar karnında kasılma olan var mı ya benim üç gündür oluyor. Kasıklarda ağrı yapıyor artık nerede kasiliyorsa ya da toplanıyor mu bilmiyorum orası ağrımaya başlıyor. Toplandığı yer yamulup inip kalkıyor.

Benimde oluyor canım, taş gibi toplamıyor rahim. Uzanıyorum biraz 15-20dk sonra daha iyi oluyor. Yalnız dünden beride çok bulantım var kustum kusucam okadar yani.

Benimde oluyor canım, taş gibi toplamıyor rahim. Uzanıyorum biraz 15-20dk sonra daha iyi oluyor. Yalnız dünden beride çok bulantım var kustum kusucam okadar yani.
Rahim ağzı kısalığından olur falan demişler. Normal mi acaba bu haftalarda kasılmalar. Haftaya gidicem doktora.

Rahim ağzı kısalığından olur falan demişler. Normal mi acaba bu haftalarda kasılmalar. Haftaya gidicem doktora.
Benim rahim ağzı iyiydi onunla alakadı olacağını sanmam. Bol su iç ben kasılmam olduğunda magnezyumda içiyorum.

Benim rahim ağzı iyiydi onunla alakadı olacağını sanmam. Bol su iç ben kasılmam olduğunda magnezyumda içiyorum.
Ben zaten enfeksiyondan dolayı 2.5 litre su içiyorum. Magnezyumu aksatıyordum. Şimdi üç gündür her akşam bir tane içiyorum.

Canım aslında bu tip şeyler bunyeden bunyeye değişiyor. Ben boyle sikayetlerde doktora gıdılmesi taraftarıyım. Örneğin benim başım agıryordur sinüzit ten seninkisi agırır migrenden ötekini ur vardır misal. Yani bu da sen de belki normaldir rahim agzını etkilemez ama baskasında iki üç kasılma da rahim acıladabilir.Eger rahatsızlık veren bir durum varsa doktora danısmak için yeterli bence.İnşallah normal kasılmalardandır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…