2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kasılma yasasaniz kesinlikle bilirsiniz kızlar. Kendinizi dinlemenize gerek yok yani. Kaskatı olma halini hissetmemeniz anlamamaniz mümkün değil.

kızlar dalan roxy toz sabun kullananınız varmı ?
bebişin kıyafetlerini yıkamak için

Kızımda kullandım. Benim makina güzelce duruluyordu tortu olmuyordu. Güzel temizliyordu
Ancak anlam veremediğim bir şekilde kuruduktan sonra kıyafetlerde bir koku oluşuyordu balkonda kuruttuğum halde . Bu sebeple degistirmistim deterjani

Kızlar baby me markasının şampuan pişik kremi ve bebek yagı hakkında ne düşünüyorsunuz

Şampuan olarak ben de onu aldim canım
Pisik kremi kullanmicam. Hakiki Zeytinyağı ile nemlendiricem. Basedemeyeceğim bir pisik olduğunda biizm eski bir eczacinin hazırladığı el yapımı bir krem var onu kullanıcam. Kızımda oyle yapmıştım

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili üromisin kullanan var mı? Doktor monurol yazmıştı ama birkaç yere baktık piyasada bulunmuyor diye üromisin verdiler muadiliymiş birebir aynı içerik diyince aldık ama özellikle hamileler kullanabiliyor mu diye sormadım şimdi aklıma takıldı.

Şimdilik bi tane buldum canım ama her hafta mı yapıcaktım bunu? Bir de nerde yaptırıyorsun sen iğneyi? Eczane yapamaz herhalde?

İçeriği aynı canim. Ben ikisini de kullandım.

Bana hamilelik başında ilk gittiğimde yazmıştı. Ancak ağrı olursa bu alınacak demişti. Ben reçete çıktı vs. arşivliyorum. Şimdi baktım reçetede proluton depot altında "Rahim gevşetici etkisi vardır. Ağrı durumunda kullanılır" yazılı.

Kızlar pruluton bulamazsanız progestan iğne var muadili onu da doktorunuza sorun isterseniz. Pruluton haziran sonuna kadar cıkmayacakmıs sanırım

El yine yüzdeydi nazlı kızının
Bende öyle hissetmiştim ama almamışım çözemedim canım ya ama meyveyi çok yemeye başladım belki yediklerimi azalttım farkında değilim
Bende en az iki kilo almışımdır diye gittim yarım kilo dedi tartı şokk
Bende meyveye sardım ama meyve de kilo aldırır aslında

Ben en sade bunu bulabildim. Hastane çıkışı beyaz sade bisey en güzeli bence. Renkli giydirmem o gün o kesin. Daha sadesini bulamazsam bunu alicam. Tulumu giydririm 2 parca olanı değil. Tulum daha sade. 150 lira fiyati
Bu bile çok renkli geliyo bana ya :/

Şimdilik bi tane buldum canım ama her hafta mı yapıcaktım bunu? Bir de nerde yaptırıyorsun sen iğneyi? Eczane yapamaz herhalde?
Canım ben her hafta yaptırıyorum. Akt komşum hemşire o yapıyor sağolsun. Sende aile hekimliğinde yada hastanede yaptır. Biraz yağlı bir ilaç emilimi zor oluyor. Bazen apse yapıyor

Bu akşam bi mevlide katıldık eşimle
Zor oturdum sırtım koptu resmen aynı şekik durmaktan otam buram ağrıdı ve en sonunda karnımda bi nokta acıyıp sanki kasıldı kaburgama girdi bişeyler
Az durup sohbete kalmadan kalktık eve geldik
Gündüzde avm gezerken yordun kendimi tabi

Zorlamaya başladı minnaklar artık

Bende en az iki kilo almışımdır diye gittim yarım kilo dedi tartı şokk
Bende meyveye sardım ama meyve de kilo aldırır aslında
Yağ yok tuz yok canım daha iyi en azından çocuğu beslemişim gittiğimde 632 grdı 4 hafta önce 1230 olmuş doktora sordum hatta Bi sıkıntı yaratır mı hayır beslenmiş bebeğin büyümüş sen kilo almasan da olur dedi
İyi ilerliyoruz çok şükür bebişler büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…