2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim oğluma da doktor iri diyor da 2 hafta önden gidiyordu önceki aylarda. Şimdi bir hafta önden gitmeye başlamış. 28+0 iken 1365 Gr olmuştu.
Sende şeker var mıydı peki? 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım yine aynı mı olucak

Evet can hastanesine gidiyorum İzmir evet şebnem özgüre :)
Ben de İzmir'de mi doğum yapsam diye düşünüyorum. Memnun musun, benim gebelik biraz da riskli oldu. Geçen hafta sancim çıktı nst de. Şebnem ozguru ve Emre mi vardı bir de orada ikisi iyi diye duymuştum.

Ben de İzmir'de mi doğum yapsam diye düşünüyorum. Memnun musun, benim gebelik biraz da riskli oldu. Geçen hafta sancim çıktı nst de. Şebnem ozguru ve Emre mi vardı bir de orada ikisi iyi diye duymuştum.
Şimdi nerdesin? Emreye sakın gitme ben yaptım öyle bir hata çok paragöZ biri.Şebnem daha iyi

Kızlar benim de dün kontrolüm vardı. Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Bugün şeker yüklemesi için tekrar gidicem inşallah

Bana her gittiğimde idrar ve kan tahlili yaptiriyordu zaten, şimdi bir de nst verdi. Bu haftada nst ye giren var mi ya?
Hiç istemiyorum ben nst ye girmek. Daha erken bunun için bence

Şimdi nerdesin? Emreye sakın gitme ben yaptım öyle bir hata çok paragöZ biri.Şebnem daha iyi
Balıkesir'deyim. Ailem İzmir'de. Gerçekten mi, emre için iyi şeyler duymuştum. Gitsem mi falan diyordum. Doğum ne kadar biliyor musun can hastanesinde

Balıkesir'deyim. Ailem İzmir'de. Gerçekten mi, emre için iyi şeyler duymuştum. Gitsem mi falan diyordum. Doğum ne kadar biliyor musun can hastanesinde
4100 canım doğum muayene 95 tl. İyi olabilir ama dediğim gibi paragöz.cenk bey var bide onuda iyi diyolar

Kaçamak konusuna artık katılıyorum hatta doktorum bile çok da sıkarsan sonra bunalıp hepten bırakırsın diye korkuyorum, çok nadir kendini ödüllendirebilirsin e getirdi lafı. Arkım da demişti, ben cok arada dayanamayıp kaçırıyordum, korkma bişi olmaz diye.
Bana göztepe medikalpark hastahanesini söylediler canım ama gene bi 260 falan tuttu. Özel sigortan olsa da onla değil, sgklı olarak ödemen lazım. Belki daha uyguna vardır ama.

Bana bile daha nst verilmedi canım(ki benim doktor bok olsa yaptır der)

Canim kumas kalitesi nasil guzel mi bende besik yan.korumaliklarini falan.yaptirmak istiyorum da
Hepsi cok güzel ben bizzat giidip dokunup aldım zaten öyle kar amacı güden bir yer değil memnuniyet daha önemli mesala ben 8 yillik evliyim ceyiizmde nakıs dikis vs hep buraya yaptirdim

Ben girdim canım bebek çok asagida olduğu için sancı varmı diye bakmak istedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…