Tatlım 30+0 demek 30. Haftayı doldurdum, 31 den gün alıyorum demek. İkizlerde bu zaman baz alınıyor. 30+6 demek, bir gün sonra 31. Hafta bityor demek, o zaman geç olur.. sen 32+0 da gideceksincanım 30+0da mı çıktın sen şimdi doğum iznine
30+6da mı yani 30 dolunca
Sanmam kuzum şekerin çıkmaz. Bence de normal. :)Kuzum sağol ama umarım şekerim yoktur ve şekerden değildirYarin sonucum çıkıyor. Ama normalmiş @Alonya03 oyle dedi
Nakış işli isimli ben sipariş verdim instagramda şirindüşleratolyesi ... ben zaten yapan kisileri cok uzun zamandir taniyorum direk is yerlerine gidip siparis verdim.ayrica uyku seti de siparis ettimİnanılmaz yoruldum bugün
Hastane çıkışı bulamadım istediğim gibi
Hm den aldım bi hastane çıkışı
Banyo havlusu falan filan aldım
Ayrı ayrı zamanlarda alınca ne aldığımıda bilmiyodım oturdum yazdım baya bişeyler olmuş
Lohusa takımı gecelik sabahlık nerelerden aldınız
Geçen bir arkadaş almıştı siparişini bekliyodu geldi mi acaba?
Nakışlı isimli hastane çıkışı yaptıran var mı?
Hastane odası süslemicem ben ama hediyelik yaptırmam lazım zarif bişey fikir please ismiyle uyumlu olsun diyorum Deniz
Stopp :)
Kesinlikle hklısın canım. Benim dediğim aslında hakkaten belli bir yaştan sonrası, işte ayrımcılık yapmadan, kıyaslamadan nasıl yetiştiricem , severken/kızarken ikisine birden nasıl davranıcam falan. Boş zamanım varken biraz okuyim diyordum ama Bunlara daha çok var :)))Dediğim gibi canım çocuğunun gelişimine karakterine göre davranmak gerekecek ne kadar öğrensene havada kalabiliyor, benim çocuklarımın çok farklı gelişimleri oldu biri 6 aylık döndü diğeri 40 günlükken, kolik problemimiz hiç olmadı ama ilk kızımda hep beslenme problemimiz oldu çok kitabına kurallara uymaya çalışmıştım açıkcası.. ikincide daha rahattım ve o ablasına göre çok daha kolay yedi uyudu büyüdü.. ikizlerde de inş rahat olmayı düşünüyorum anne rahatsa bebekte rahat oluyor şimdiden stres yapma
Birebir aynı davranmamız mümkün olmayacak sanırım canım düşündüklerini çok iyi anlıyorum annelik duygusu vicdan çok farklı birşey, misal gece çocuklarımın üstünü örtmeye gidiyorum birini öpüp örtüyorum diğerinin yatağı daha alçak ve öpmeye eğilmek çok zor oluyor karnım kocamanKesinlikle hklısın canım. Benim dediğim aslında hakkaten belli bir yaştan sonrası, işte ayrımcılık yapmadan, kıyaslamadan nasıl yetiştiricem , severken/kızarken ikisine birden nasıl davranıcam falan. Boş zamanım varken biraz okuyim diyordum ama Bunlara daha çok var :)))
Canim kumas kalitesi nasil guzel mi bende besik yan.korumaliklarini falan.yaptirmak istiyorum daNakış işli isimli ben sipariş verdim instagramda şirindüşleratolyesi ... ben zaten yapan kisileri cok uzun zamandir taniyorum direk is yerlerine gidip siparis verdim.ayrica uyku seti de siparis ettim
Çok saol canım benim. Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Insallah hemen geçer.
Artık doğumdan sonra vakit bulursam yeleğin devamıni örücem canım. Olacak gibi degil şuan.Benim de kv battaniye yapmıştı. Takı yastığının file kısmını da ben örüyordum. Tığla küçük bir şey ama gel gör ki zor tamamladım. Bamya falan da ayıklayamadım. Bunları hatırlıyorum. Neyseki doğumdan sonra geçti. Ve ikincide olur diyordum olmadı şükür..
Bende onu sordum lüzum benim fazlaymış bugün öğrendimKızlar aranizda suyu fazla olan var mi?
Benim bebeklerden biri gününde gidiyor diğeri 2,5 hafta önde, bebeğinin kilosu mu önde çıkıyor?Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım birazdan okucam inşallah..kızlar bugün kontrole gittim bebek 3 hafta önden gidiyormuş suyuda fazlaymış 3 hafta önde giden var mı benim gibi
Heralde kilosu önde .bana 3 hafta önde gidiyor iri dedi.büyük ihtimal tombiş doğucak dedi 4 kilo yada biraz üstü dedi.öyle deyince bende sigortalar koptu zaten dahiliyeye yönlendirme yaptı şekerden de olabilir olmaya da bilirmiş ölçümlerin iyi aslında dedi şeker için.suyu nasıl dedim suyu da fazla dedi.kafam karıştı .insülin bebeği irileştirir dedi eee insülin kullanayım daha da mı irileşsin anlamadım ki şimdiBenim bebeklerden biri gününde gidiyor diğeri 2,5 hafta önde, bebeğinin kilosu mu önde çıkıyor?
Annede şeker varsa bebek çok fazla idrar yapıyor ve amniyon sıvısı çoğalıyor, insülinin bebeği irileştirmek gibi bir etkisi yok kesinlikle bebeğe geçmiyor dedi benim drum günde 24 ünite insülin kullanıyorum.. şeker çıkmadıysa neden insülin kullanasın kiHeralde kilosu önde .bana 3 hafta önde gidiyor iri dedi.büyük ihtimal tombiş doğucak dedi 4 kilo yada biraz üstü dedi.öyle deyince bende sigortalar koptu zaten dahiliyeye yönlendirme yaptı şekerden de olabilir olmaya da bilirmiş ölçümlerin iyi aslında dedi şeker için.suyu nasıl dedim suyu da fazla dedi.kafam karıştı .insülin bebeği irileştirir dedi eee insülin kullanayım daha da mı irileşsin anlamadım ki şimdi
Şimdi ben normalde zaten şeker hastasıydım ama gebeliğin basından beri diyetle götürüyorum işi sürekli ölçüm yapıyorum ölçümlere görede bana hiçbir doktor insülin vermedi bugüne kadarda hep normal gidiyordu kilosu suyu.bu ay 3 hafta öne geçmiş kilosu.doktorun benim insülin kullanmadımı unutup ama insülin kullanan annelerde görüyoruz bu iriliği dedi.bende iyide ben insülin kullanmıyorum dedim.ozaman tekrar dahiliyeye yönlendirdi.insülin bebeğe geçmiyor bi zararı yok evet ama kilosunu etkiliyomuş nasıl oluyor bende bilmiyorum. Peki ben bastan insülin kullansaydım ne olacaktı ya 6 hafta mı önden gidecekti. Bana genetik de olabilir gibi geliyor ben 4 kiloya yakın babada 4.5 kilo doğmuş.ne bilim moralin bozuldu işde canımAnnede şeker varsa bebek çok fazla idrar yapıyor ve amniyon sıvısı çoğalıyor, insülinin bebeği irileştirmek gibi bir etkisi yok kesinlikle bebeğe geçmiyor dedi benim drum günde 24 ünite insülin kullanıyorum.. şeker çıkmadıysa neden insülin kullanasın ki
Şu an kilosu kaç canım bebeğininŞimdi ben normalde zaten şeker hastasıydım ama gebeliğin basından beri diyetle götürüyorum işi sürekli ölçüm yapıyorum ölçümlere görede bana hiçbir doktor insülin vermedi bugüne kadarda hep normal gidiyordu kilosu suyu.bu ay 3 hafta öne geçmiş kilosu.doktorun benim insülin kullanmadımı unutup ama insülin kullanan annelerde görüyoruz bu iriliği dedi.bende iyide ben insülin kullanmıyorum dedim.ozaman tekrar dahiliyeye yönlendirdi.insülin bebeğe geçmiyor bi zararı yok evet ama kilosunu etkiliyomuş nasıl oluyor bende bilmiyorum. Peki ben bastan insülin kullansaydım ne olacaktı ya 6 hafta mı önden gidecekti. Bana genetik de olabilir gibi geliyor ben 4 kiloya yakın babada 4.5 kilo doğmuş.ne bilim moralin bozuldu işde canım
Hmm normalde diyabetin olduğunu bilmiyordum canım moralini bozma dediğin gibi genetikte etkili oluyor kiloda, benim önceki iki hamileliğimde şeker çıkmadı ilki 3300 ikinci kızım 4 kiloya yakın doğdu.. şimdi ikizler için 3er kiloyu geçerler ama diyabet etkilemez kilolarını dedi dr bilemiyorum nasıl doğacaklarŞimdi ben normalde zaten şeker hastasıydım ama gebeliğin basından beri diyetle götürüyorum işi sürekli ölçüm yapıyorum ölçümlere görede bana hiçbir doktor insülin vermedi bugüne kadarda hep normal gidiyordu kilosu suyu.bu ay 3 hafta öne geçmiş kilosu.doktorun benim insülin kullanmadımı unutup ama insülin kullanan annelerde görüyoruz bu iriliği dedi.bende iyide ben insülin kullanmıyorum dedim.ozaman tekrar dahiliyeye yönlendirdi.insülin bebeğe geçmiyor bi zararı yok evet ama kilosunu etkiliyomuş nasıl oluyor bende bilmiyorum. Peki ben bastan insülin kullansaydım ne olacaktı ya 6 hafta mı önden gidecekti. Bana genetik de olabilir gibi geliyor ben 4 kiloya yakın babada 4.5 kilo doğmuş.ne bilim moralin bozuldu işde canım
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım birazdan okucam inşallah..kızlar bugün kontrole gittim bebek 3 hafta önden gidiyormuş suyuda fazlaymış 3 hafta önde giden var mı benim gibi
Bilmiyorum canım iri falan deyip konuşunca ben unuttu m sormadım sağolsun oda söylemediŞu an kilosu kaç canım bebeğinin
Canım sağlıklı olsunda biraz tontiş olsunHmm normalde diyabetin olduğunu bilmiyordum canım moralini bozma dediğin gibi genetikte etkili oluyor kiloda, benim önceki iki hamileliğimde şeker çıkmadı ilki 3300 ikinci kızım 4 kiloya yakın doğdu.. şimdi ikizler için 3er kiloyu geçerler ama diyabet etkilemez kilolarını dedi dr bilemiyorum nasıl doğacaklar
İnşallah genetikdir bilemiyorum kiSen yazınca direkt şeker geldi aklıma.
Yalnız sen zaten biliyor ve diyet yapıyormuşsun. Belki de tam dediğin gibi genetiktir.
Ben ve eşim minyonuz bize hiç 4 kilo üstü bebek sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?