2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tamam canım şu an almak şart mı bilemedim belki hiç kullanmayacağım fiyatı da çok uçuk gümüş kapakların.
Ben almiyacagim kullanmayi da planlamiyorum .. kalkan aldim resmen acıdı yani gögüs uclarim saçma sapan bi hal aldi lansinoh gogus ucu kremini sürüp gogüs pedi kullandim miss gibiydi :)

Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş

Hepinize merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama işimden dolayı çok fazla girip yazma şansım olmadı. Bende çalışan bir anne adayıyım, bir oğlum olacak Allahın izniyle inşallah adı Artun. İnsanın aynı dönemlerde neler yaşandığını görebilmek,inceleyebilmek,fikir alabilmek çok güzel. Paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür etmek istedim. Her birinize sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin Allahım inşallah.

Ya ben tüm makyaj ürünlerim dahil, hep trendyoldan alırım. Hatta trendyol güvencesiyle diye satış yapıyorlar. Çok şaşırdım sen böyle yazınca. Hemen araştırıyorum

Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş

Lahana denemiştim ben. Bir yaşından sonra ısırıp meme ucumu koparmayı denemişti. Buzdolabından alıp soğuk kompres yapıyorduk baya pişiyo o memede

Kendinizi öyle şartlamayın
Belki de olmucak bişey
Zaten ilk bikaç gün hassasiyet olacak bence anne sütü iyi geliyor

Bende takip ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…