2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana yine net gelmedi:) ekranda daha net gözüküyor fotojenik değil çocuğum:))) okka gibi burnu var dedi doktor:))
benimde kızıma öyle dedi hokka burunlu bir kız geliyor dedi , benimkiler daha silik ya seninki baya ortada geldi bana :)

+1
Şimdi kan verdim, içeceğimi içtim. 2 saat beklemece.. Hava almaya çıkabilirsin ama yürüme dedi.. Hiç benlik bir olay değil yürümemek ☺

Bana uyuma ve çok hareket etme, dedi
Nasıl uyku bastırdığını anlatamam . Kafamı koyduğum an rüya görmeye başlıcam

bencede nst için erken kuzu bi olumsuz durum mu var, erken doğum vs?

Ay yok ya öyle bir risk
Doktor heyecan ariyo galiba :))

Şeker yüklemesinden bildiriyorum.. Günaydın herkes
Kolay gelsin canım inşallah iyi çıkar sonucun. Sen daha önce de mi yaptırmıştın sanki ikinci yükleme mi bu ya da başkasıyla karıştırıyorum
Bana uyuma ve çok hareket etme, dedi
Nasıl uyku bastırdığını anlatamam . Kafamı koyduğum an rüya görmeye başlıcam
Bana da ikinci yaptırdığımda halsizlik yapar çok fazla dolaşmayın dedi uyuma demedi ve baya bildiğin uyudum uyumasaydım çıkaracaktım zaten uykuyu tercih ettim

kızlar dün bir arkadaş saçhane diye bir yerden bahsetmişti, mustelanın ürünlerini almıştı yanlış hatırlamıyorsam. o arkadaş bana bi ulaşabilir mi lütfen

Teşekkür ederiim.. İlk yükleme canım muhtemelen karıştırdın başkasıyla Benim de uykum geldi ama öğlen oğlumla uyumaya saklicam hakkımı

kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)

Erken geldi bana da. Doğuma bir ay varken bi kez girdim nstye.

Canım buna karar verecek kişi sensin. İçinde kalacaksa bazı seyler kendin beğen al. Ya da bakıp beğenirsen kullanabilirsin de. Kılıflarını güzelce yıkarsın olur biter

kızlar siz 4moms mamaroo aldınız mı veya almayı düşünüyor musunuz? benim bebeği olan bütün arkadaşlarım 4moms mamaroo kullanıyor, çok gerekli bir şey gibi geldi açıkçası almayı düşünüyorum size de sormak istedim.

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz nasıl bir pislikdir nasıl bir Zihniyettir!! Nasıl bir vicdandır!!! Kahrolsun kopsun kıyamet gerçekden kopsun !! Ne farkımız kaldı lut kavminden nasıl bir el bebeğe uzanır 5 yasında bir bebeğe beşşşş ya beşşşş Allah kahretsin

Oyy burnumun direği sızladı

Reactions: LaL
Teşekkür ederiim..
Yok canım bebişi 1 temmuzdan önce göremicem.. En son 11 martta görmüştüm zaten.. Tepiniyo, oralarda ama görmek duymak yok ☺

Canım senin kaç ultrason muayenesi oldu?
Ben Tr deyken 4 kez. Hani sizde az ya ondan sordum. Demem o ki az görsem de problem değil. Tabii benimki tercih sizinki zorunluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…