2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım tamamen seninle ilgili. İçine sinen bir şeyse neden olmasın.

Senin mesajınla öğrendim adını. Olmasa bebek büyümez değil. Kullanmadan iki civciv büyüttüm.Tabii olması rahatlık getirebilir..

Ben cok yanlis buluyorum onu alan kisiler otele yazliga vs bir yere gittiğinde onu tasiyorlar nasil da yer kapliyor bebekler bilmedikleri biseyi isteyemezler ben böyle bir makineye vs alistirma yanlisi degilim bagimli olmak bana görre degil ben cocugun uyku egitimini verdikten sonra her yerde uyumali benim prensibim.bu dugunde de uyur arabada da gittigimiz her yerde uyur oglum 5 yasinda ... kiizimda da ayni seyi yapicam bir kez ayagimda sallamadim oglumu ...
Tabi tercih sizin ..

Canım buna karar verecek kişi sensin. İçinde kalacaksa bazı seyler kendin beğen al. Ya da bakıp beğenirsen kullanabilirsin de. Kılıflarını güzelce yıkarsın olur biter
zaten alacağım şeylerde bunlardan çok farklı değildi bir de kılıfları falan hep çıkarılıp yıkanan şeyler sanırım yeni almayacağım canım sağol .

ana kucağı bundan mesela

https://www.google.com/search?q=tin...AUIECgD&biw=1920&bih=937#imgrc=G7xgc59Hm1B-2M:

Canım benim 27. Haftada karnım top gibi sertleşip 1 saat içinde 4-5 kere kasılmalarım oldu, geçmiştede erken doğum yaptığım için doktor nstye bağladı sonra 1 hafta sonra takip koyup yine bağladı baktıki sıkıntı yok ozaman kontrolleri 2 haftaya çıkardı. Bu kasılmalarım olduğundan beri magnezyum 2ye çıktı. Eğer nstde anlamlı kasılma olsaydı ozaman adalat yada nidilat tarzı ilaç başlayacaktı. Yani bence bu gebeliğin haftasoyla değil gebelik süresince karşılaşılan sorunlarla alakalı, nstye bağlanmak benim içimi rahatlattı doktorumda özenli davranınca daha bir güvenli hissettim kendimi.
Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş
Canım doğum yaptığım gün memelerimi tanıyamadım, sabah 7de doğurmuştum akşam memelerim resmen patlayacak gibiydi ve alev alev yanıyordu. Gebe okulundaki ebeye danıştım, sütyenime lahana koydum hem ateşini aldı hemde mememdeki ödemi. Ama sürekli değil, 1 gün anca uyguladım sonra sütüm geldi sağdım azaldı şikayetleri.
Aynen en iyisi anne sütü ve kuru meme ucu..
Kesinlikle gebe okulundakilerinde dediği o, emzirin son damlayı memenize krem gibi uygulayın en iyi meme bakımı buymuş. Birde bebeğin meme ucunu değil kahverengi yeri olduğu gibi ağzına alması kavraması.
Günaydın teyzelerim size 23+6daki fotoğrafımla selam vermek istedim, gözlerim açıkmış gibi çıksa da aslında kapalı (maşallah)
Maşşallaaaahhh kuzuuuu çok tatlı annesi.
Bende geçen sene senin gibi düşünüyordum benim ilk çocuğum herşeyi yeni olsun herşey mükemmel olsun. Sonra erken doğurdum dedim eski olaydıda yanımda yataydı, yaşasaydı. Şimdi ilk 6 ay için yatacağı yatağı arkadaşımdan alıcam. 4-5 yaşına kadar yatacağı beşiği eşimin 39 senelik oyma gerçek ahşap beşik onu boyatıp elden geçiriyoruz. Yani ne odası ne beşikleri için öyle mükemmelliyetçi olmadım bu sefer.

Eğer zevkine hitap ediyorsa neden olmasın canım temizlik ve bakımını yaparsın mis gibi olur hep yeni almak tüketim çılgını olmak ne kadar doğru bir süre sonra sende bir başkasına verirsin içine ne siniyorsa onu yap

Progestan in böyle ağız boğaz kuruluğu yapma etkisi var mı bebekler tecrübe eden var mı benim gibi ?

ben bilmediğim için herkes çok gerekli bişeymiş gibi anlatınca ne bileyim ben de bir bildikleri vardır diye düşündüm açıkçası. sizin söylediğiniz de doğru.

Ben onu içip yattığımda beni kaldırıp çöp konteynırına atsalar haberim olmaz diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…