Valla bilemedim canım onlar saçmıdır saçsa hey maşşallahAy saçları varKurban olsunlar yanlış görmüyorum değil mi :)
kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
kızlar siz 4moms mamaroo aldınız mı veya almayı düşünüyor musunuz? benim bebeği olan bütün arkadaşlarım 4moms mamaroo kullanıyor, çok gerekli bir şey gibi geldi açıkçası almayı düşünüyorum size de sormak istedim.
Ben cok yanlis buluyorum onu alan kisiler otele yazliga vs bir yere gittiğinde onu tasiyorlar nasil da yer kapliyor bebekler bilmedikleri biseyi isteyemezler ben böyle bir makineye vs alistirma yanlisi degilim bagimli olmak bana görre degil ben cocugun uyku egitimini verdikten sonra her yerde uyumali benim prensibim.bu dugunde de uyur arabada da gittigimiz her yerde uyur oglum 5 yasinda ... kiizimda da ayni seyi yapicam bir kez ayagimda sallamadim oglumu ...kızlar siz 4moms mamaroo aldınız mı veya almayı düşünüyor musunuz? benim bebeği olan bütün arkadaşlarım 4moms mamaroo kullanıyor, çok gerekli bir şey gibi geldi açıkçası almayı düşünüyorum size de sormak istedim.
zaten alacağım şeylerde bunlardan çok farklı değildi bir de kılıfları falan hep çıkarılıp yıkanan şeyler sanırım yeni almayacağım canım sağol .Canım buna karar verecek kişi sensin. İçinde kalacaksa bazı seyler kendin beğen al. Ya da bakıp beğenirsen kullanabilirsin de. Kılıflarını güzelce yıkarsın olur biter
Canım benim 27. Haftada karnım top gibi sertleşip 1 saat içinde 4-5 kere kasılmalarım oldu, geçmiştede erken doğum yaptığım için doktor nstye bağladı sonra 1 hafta sonra takip koyup yine bağladı baktıki sıkıntı yok ozaman kontrolleri 2 haftaya çıkardı. Bu kasılmalarım olduğundan beri magnezyum 2ye çıktı. Eğer nstde anlamlı kasılma olsaydı ozaman adalat yada nidilat tarzı ilaç başlayacaktı. Yani bence bu gebeliğin haftasoyla değil gebelik süresince karşılaşılan sorunlarla alakalı, nstye bağlanmak benim içimi rahatlattı doktorumda özenli davranınca daha bir güvenli hissettim kendimi.Kızlar benim de dün kontrolüm vardı. Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Bugün şeker yüklemesi için tekrar gidicem inşallah
Bana her gittiğimde idrar ve kan tahlili yaptiriyordu zaten, şimdi bir de nst verdi. Bu haftada nst ye giren var mi ya?
Hiç istemiyorum ben nst ye girmek. Daha erken bunun için bence
Canım doğum yaptığım gün memelerimi tanıyamadım, sabah 7de doğurmuştum akşam memelerim resmen patlayacak gibiydi ve alev alev yanıyordu. Gebe okulundaki ebeye danıştım, sütyenime lahana koydum hem ateşini aldı hemde mememdeki ödemi. Ama sürekli değil, 1 gün anca uyguladım sonra sütüm geldi sağdım azaldı şikayetleri.Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş
Kesinlikle gebe okulundakilerinde dediği o, emzirin son damlayı memenize krem gibi uygulayın en iyi meme bakımı buymuş. Birde bebeğin meme ucunu değil kahverengi yeri olduğu gibi ağzına alması kavraması.Aynen en iyisi anne sütü ve kuru meme ucu..
Maşşallaaaahhh kuzuuuu çok tatlı annesi.Günaydın teyzelerim size 23+6daki fotoğrafımla selam vermek istedim, gözlerim açıkmış gibi çıksa da aslında kapalı(maşallah)
Bende geçen sene senin gibi düşünüyordum benim ilk çocuğum herşeyi yeni olsun herşey mükemmel olsun. Sonra erken doğurdum dedim eski olaydıda yanımda yataydı, yaşasaydı. Şimdi ilk 6 ay için yatacağı yatağı arkadaşımdan alıcam. 4-5 yaşına kadar yatacağı beşiği eşimin 39 senelik oyma gerçek ahşap beşik onu boyatıp elden geçiriyoruz. Yani ne odası ne beşikleri için öyle mükemmelliyetçi olmadım bu sefer.kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
Eğer zevkine hitap ediyorsa neden olmasın canım temizlik ve bakımını yaparsın mis gibi olur hep yeni almak tüketim çılgını olmak ne kadar doğru bir süre sonra sende bir başkasına verirsin içine ne siniyorsa onu yapkızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
Hadi gözün aydın :)Kızımı göreceğim bugun.bir heyecanki sormayın ❤❤
Geçmiş olsun kuşum sonuçlar da güzel çıkar inşallah :) afiyet olsun yarasın :)Oldu da bitti maşallah..
Karamel kahvaltı yapacak inşallah..
Canım bende öyle bir etki yapmadı ama kafa 1 milyon oluyordu bendeProgestan in böyle ağız boğaz kuruluğu yapma etkisi var mı bebekler tecrübe eden var mı benim gibi ?
Geceleri içiyorum 200 luk dediğin gibi çok baş dönmesi çarpıntı göz kararması yapıyor. Sabahları da boğazım kuru uyanıyorum gece uyanıp çok sık su içiyorum kuruluktan ama yine de kuru sanıyorum ilactan:)Canım bende öyle bir etki yapmadı ama kafa 1 milyon oluyordu bende
Ben cok yanlis buluyorum onu alan kisiler otele yazliga vs bir yere gittiğinde onu tasiyorlar nasil da yer kapliyor bebekler bilmedikleri biseyi isteyemezler ben böyle bir makineye vs alistirma yanlisi degilim bagimli olmak bana görre degil ben cocugun uyku egitimini verdikten sonra her yerde uyumali benim prensibim.bu dugunde de uyur arabada da gittigimiz her yerde uyur oglum 5 yasinda ... kiizimda da ayni seyi yapicam bir kez ayagimda sallamadim oglumu ...
Tabi tercih sizin ..
Ben onu içip yattığımda beni kaldırıp çöp konteynırına atsalar haberim olmaz diyordumGeceleri içiyorum 200 luk dediğin gibi çok baş dönmesi çarpıntı göz kararması yapıyor. Sabahları da boğazım kuru uyanıyorum gece uyanıp çok sık su içiyorum kuruluktan ama yine de kuru sanıyorum ilactan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?