2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım vajinal neden almıyorsun hem daha az yan etki hissediyorsun hemde daha etkili vajinal kullanımı.
Bu da benim küçük danam dönmeye çalışıyor boyuna ama donemiyor anasının paşası:))
Ayy pofuduk yanaklara maşallah kuzuyaa

Yerim yerim maşallah biz göremedik ya kollarıyla kapatmış yüzünü çikolata almayi unuttum yanıma
Çocuğum rahimin üstünde oturur vaziyette sanırım onla alakalı her gittiğimde görüyom ben :) bı daha ki kontrol ne zaman inşallah görürsün. Zaten onların o ellerini yemek lazım hiç dayanamıyorum o eller yüze gittiğinde deliriyorum yememek için :))

Benimkide makat pozisyonda 2 haftaya devlette orda bişey göremiyorum zzaten ondan 2 hafta sonra özelde kısmet oraya artık

Haklısın canım tek sağlıklı olsunlar da hepsi bir şekilde halloluyor. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

aynen canım öyle yapmaya karar verdim alacağım şeyler de çok farklı değildi zaten gerek yok. bebek arabasını ve oto koltuğunu kaliteli alırım inşallah. zaten küçük şeyleri istediğim gibi alıyorum. Sağlıkla gelsinler yeter ki :)

Bende hangisini aliyim karar veremedim de canim.sadece ped yada kalkan yetmiyo sanirim ikisinin kullanim zamanlari farkli galiba.alicam artik

Bende sanirim,merakimdan gumus alcam canim.kalkanlar zTen silikon olmuyo mu? O bahsettigin avent in ki?

Kuzum benim de ikinci gebelik ve yaş araları az olacak nasipse, her şey aklımda ben burda paylasayım okumak isteyenler için kaynak olur

alıp kullanırdım canım, hatta ihtiyacı olursa tekrar geri bile verirdim, sınırlı kullanılıyor çünkü ona vereceğin paraya bebişinin başka ihtiyaçlarını görebilirsin. bende kız kardeşimden sepet beşik aldım, onu kullanacağım sonra ihtiyacı olursa ona geri vereceğim mesela,

Canım ben de şeker diyeti yapıyorum bebekler normal kilosundaydı en son. Seninki dediğin gibi genetik de olabilir. Bana endokrinci bebeklerde irilik gelişirse insülin başlarız şeker yüksek giderse dedi
Kizlaar ben gogus pedi/kalkaniyla ilgili bisey sormustum ona gore alcaktim.ped mi kalkan mi silikon gumus vs hangisini almak lazim bilen yazsa bana?
Ben aventin kalkanını aldım canım. Arkadaşım çok çekti göğüs yarasından korktum yalan yok. İnşallah gerek kalmaz da benim verdiğim paraya olur olan
Canım ikiz bebek arabasını arkadaşımdan, pusetlerin birini de kardeşimden aldım kılıfları yıkandı oldu bitti, puset dediğin altı ay kullanılıyor zaten. Bence alınabilir
Progestan in böyle ağız boğaz kuruluğu yapma etkisi var mı bebekler tecrübe eden var mı benim gibi ?
Canım vajinal kullanıyorum ben yan etkisini görmüyorum sende o şekilde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…