2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben bilmediğim için herkes çok gerekli bişeymiş gibi anlatınca ne bileyim ben de bir bildikleri vardır diye düşündüm açıkçası. sizin söylediğiniz de doğru.
canım bunların manuel sallananları var hem daha uygun hemde bebeği koymak için daha engin bence daha kullanışlı, çok istiyorsan onlardan alabilirsin ben de duruma göre almayı düşünüyorum, hani çok huysuz ve gazlı olursa bu tarz şeyler faydalı olabiliyor. onun dışında diğer arkadaş gibi uyku eğitimi verilmeli.

Bende iste avent mi aliyim o gumus kapaklardan mi ona emin olamadim canim

ben de duruma göre bakıp alırım artık.

Bende sanirim,merakimdan gumus alcam canim.kalkanlar zTen silikon olmuyo mu? O bahsettigin avent in ki?

Evet silikon..
Ama doğru emzirme ile belki hiç yara olmayacaksınız.. Bence avent kalkan alıp ilerleyen zamanda gümüşleri düşünebilirsin.
Ben 1-2 hafta avent kalkan kullandım sonra gerek kalmadı. Hiç yara da olmadım 1 yaş sonrası ısırdığı zamana kadar. O da yara sayılmaz zaten

Ped de lansinoh almıştım sanırım 2-3 ay kullandım onları da.. sonra bıraktım memede süt üretimi düzene girdi, bebek emdikçe diğeri damlamayı bıraktı.. İhtiyaç kadar üretti meme fazlası olmadı
1-2 kutu lansinoh ped ve avent kalkan emzirme sürecinde yetti bana yani..

Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.

Ya yanında böyle zorlama durmayacak ilk ismin ağırlığını alacak şöyle hoş bi isim olsa diyorum bende
eşfa ismi var mesela canım şifa veren demek benim çok hoşuma gider Amine eşfa güzel olabilir, ya da sade bi isim olabilir ela, esma, duru, meva, mila, lina, liva, hüma gibi :)

Canim valla ben tanimadigim bi aileden aldim ikinci el.kiliflarini yikadim.ne bileyim kisa sureli kullanilacak seyler diye cok irdelemedim.yakin bi tanidiginki tabiki kesin kullanilir nolcak kullan bence

Canim ben ikinciel aldim cok guzel benim oturasim,geldi.banada arkadasim al mutlaka demisti ama sifiri cok pahaliydi.ikinci el olarak alinabilecek bisey bence kisa surwli kullaniliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…