2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım güle güle kullanın inşallah

Haklısın canım valla basa gelen cekilir artik Teşekkür ederim

Canım sarı şekerim sen çok yaşa emi. Bugün yada Pazartesi günü arayacaklar randevu vermek için. Bende o zamana kadar bol sebze,buğday ve proteinli ekmek,ceviz,badem,badem sütü,yumurta,peynir,yeşillik falan aldım bu şekilde beslenicem kendi listem olana kadar. Ama zahmet olmazsa vaktin olunca listeni benimle paylaşırsan çok memnun olurum.

İlk 3 gün bunalıma girersin(ben girmiştim) sonra kabullenirsin, sonra alışırsın. Süreç bende böyle işledi canım. Sonra diet yapıyorum, kilo almıyorum diye kendini teselli edersin.
Benim huyumdur diyete girince bunalıma girerim sonra kilo verince yada almayinca keyiflenirim

Bizde evlendikten 3 ay sonra ayrılmak zorunda kaldık farklı illerde çalışıyorduk bilirim çok zor haftasonlarımız yollarda geçti bi kaç saat beraber geçirelim diye Allah yardımcınız olsun bi an önce kavuşursunuz inşallah

Evet canım valla bı yaşayan bilir inan...çok sağol amin canım inşallah

Gebeliğini tek geçirenlere allah yardım etsin
Tez zamanda kavuştursun

Ben eşim yanımda olmasa napardım hiç bilmiyorum
İş başa düşecekti gerçi

Güle güle kullanmak nasip olsun

Sabahlıpın içine ne giyceksin satenin

Sagol canım amin:) Benim düğünde alınan saten gecelik seti aynen duruyo canım, onun alt-üst takımını hiç kullanmadım bugüne kadar onu giyiyim diyorum ama artı olarak düz bı şey alicam inşallah pamuklu elbise gibi olanlardan.o da uygun olur bence:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…